بازسازی خانه | بازسازی منزل | بازسازی آپارتمان | بازسازی ساختمان
طراحی دکوراسیون داخلی هتل ها
دو شنبه 24 مرداد 1401 ساعت 9:45 | بازدید : 45 | نویسنده : admin | ( نظرات )

طراحی دکوراسیون داخلی

وقتی که وارد یک هتل می‌شوید، در اولین نگاه جذب طراحی دکوراسیون داخلی آن خواهید شد. طراحی دکوراسیون داخلی هتل تفاوت بسیاری با طراحی دکوراسیون داخلی منازل دارد. در خانه‌ها همه ما می‌دانیم که با چه سلیقه‌ای رو‌به‌رو هستیم. قطعاً فقط کافیست تا سلیقه اعضای مختلف خانه را در نظر بگیرید و بهترین طراحی را برای همه داشته باشید؛ اما در هتل هزاران فرد مختلف با هزاران سلیقه متفاوت حضور پیدا می‌کنند. در چنین شرایطی چه کاری باید انجام دهید؟ خب باید یک طراحی خاص و زیبا را در نظر بگیرید که چشم هر بیننده‌ای را به خود جذب کند. همین موضوع باعث می‌شود تا طراحی دکوراسیون داخلی هتل‌ها کار دشواری باشند. در این مقاله با ما همراه باشید تا با طراحی دکوراسیون هتل‌ها بیشتر آشنا شوید.

نورپردازی در دکوراسیون هتل

نورپردازی جزو مهم‌ترین بخش‌های طراحی دکوراسیون هتل‌ها به حساب می‌آید. نورپردازی از لابی تا فضای راه‌روها، فضای رستوران، کافه و نهایتاً داخل اتاق‌ها اهمیت بسیاری دارد. در صورتی که نورپردازی به‌خوبی انجام شود، حتی نواقص طراحی دکوراسیون داخلی نیز به نظر نمی‌رسد. پس باید به اهمیت نورپردازی پی ببرید و به‌صورت علمی تخصصی در این زمینه اقدام کنید. نورپردزای هر بخش بر اساس نیاز باید کم یا بسیار  باشد. مثلاً بهتر است در فضای کافه از نورپردازی کم است کنید و در فضای لابی به‌دنبال استفاده از نورپردازی پرنور و چشم‌گیر باشید. نورپردازی فقط به میزان نور خلاصه نمی‌شود. بلکه باید از لایه‌های مختلف نور از نظر کاربرد و رنگ استفاده کنید. مثلاً زمانی که صحبت از نورپردازی فضای داخلی اتاق‌های هتل باشد، بهتر است از چند لایه مختلف نور از قبیل آباژور، نورمخفی سقف، لوستر، دیوارکوب و... استفاده کنید. در عین حال ترکیب رنگ باید از نور سفید و زرد باشد. این رویه را باید در تمامی بخش‌های هتلف پیش بگیرید و از آن استفاده کنید.

اهمیت طراحی لابی در هتل

مسافران در قدم اول، وارد فضای لابی می‌شوند. پس هرچه از طراحی دکوراسیون داخلی لابی بگوییم، کم گفتیم. حتی بسیاری از هتل‌ها، عکس لابی خود را به‌عنوان عکس اصلی هتلشان در وبسایت‌های رزرو هتل قرار می‌دهند. مشتری در نگاه اول باید مات و مبهوت طراحی عالی لابی هتل شود. لابی هتل باید باعظمت و باشکوه باشد و در عین حال حس صمیمیت را به مسافران انتقال دهد. به طوری که احساس کنید اینجا خانه خودش است و در عین حال از شیک و لوکس بودن آن نیز لذت ببرید. به همین خاطر طراحی دکوراسیون لابی اهمیت بسیاری دارد. باید نورپردازی آن بسیار پرنور باشد و از آیتم‌هایی همانند لوسترهای بزرگ و آباژورهای شیک در آن استفاده کنید. در طراحی لابی باید از بهترین متریال همانند ترکیب سنگ و شیشه استفاده شود. طراحی کانتر پذیرش نیز بخشی از طراحی لابی به حساب می‌آید. همچنین از اسباب کاربردی و در عین حال شیک همانند مبلمان راحتی و میز برای پر کردن فرم پذیرش در فضای لابی باید استفاده کنید.

ترکیب رنگ‌ها را فراموش نکنید

ترکیب رنگ یک عنصر بسیار مهم در طراحی دکوراسیون داخلی هتل به حساب می‌آید. خب همان طور که می‌دانید، وقتی که قصد طراحی دکوراسیون داخلی خانه خودتان را داشته باشید، از رنگ‌هایی بر اساس سلیقه خودتان استفاده می‌کنید. رنگ یک موضوع بسیار سلیقه‌ای است. هر کسی یک سلیقه خاص در زمینه رنگ دارد. رنگ مورد علاقه هر کس هم رنگ خاصی است. پس بهتر است در انتخاب رنگ طراحی دکوراسیون هتل‌های دقت خاصی به خرج دهید. تلاش کنید تا از ترکیب رنگ‌هایی استفاده کنید که خنثی و همه پسند هستند. مثلا ترکیب رنگ خاکستری در اکثر مواقع مورد پسند تمام افراد قرار می‌گیرد. بهتر است در فضای داخلی اتاق‌ها از رنگ‌هایی که آرامش بخش هستند بیشتر استفاده کنید و در فضای لابی به‌دنبال رنگ‌های سلطنتی و باشکوه همانند طلایی باشید. به یاد داشته باشید رنگ‌ها می‌توانند به تجمل هتل کمک کنند.

از وسایل به‌خوبی استفاده کنید

وسایل به‌صورت کلی به دو دسته مخلتف تقسیم می‌شوند. دسته اول وسایل کاربردی و دسته دوم وسایل غیرکاربردی و تزئینی هستند. برخی وسایل نیز هر دو را شامل می‌وشند. مثلاً یک آباژور شیک می‌تواند هم کاربردی و هم تزئینی باشد. چه در طراحی دکورسیوان داخلی اتاق‌ها و چه در طراحی لابی، باید از هر دو نوع وسیله استفاده کنید. در ابتدا بهتر است وسایل کاربردی را لیست کنید و آن‌ها را به اتاق و لابی اضافه نمایید. در مرحله بعد بهتر است همان وسایل را به بهترین شکل انتاخب نمایید و در مرحله آخر به‌دنبال اضافه کردن وسایل غیرکاربردی و تزئینی بگردید. به این ترتیب دکوراسیون داخلی هتل شما کامل می‌شود.

فضای داخلی اتاق‌ها باید آرامش را انتخاب دهند

این اصل را هنگام طراحی دکوراسیون داخلی هتل‌ها باید در ابتدای برنامه کارتان قرار دهید. فضای داخلی اتاق‌ها باید آرامش باشد و التبه کمی چاشنی لوکس بودن را باید به آن اضافه کنید. در طراحی اتاق‌ها حتماً تلاش کنید تا حس آرامش به مسافران منتقل شود و از حضور در چنین فضایی لذت ببرند. برای این کار می‌توانید از وسایل چوبی، نورپردازی عالی، کفپوش مناسب و .... استفاده کنید. حتی ترکیب رنگی نیز می‌تواند در این زمینه موثر باشد.

طراحی دکوراسیون داخلی هتل ها


موضوعات مرتبط: طراحی دکوراسیون داخلی , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


چالش های مربوط به نماشویی
یک شنبه 23 مرداد 1401 ساعت 11:49 | بازدید : 40 | نویسنده : admin | ( نظرات )

نماشویی

نماشویی ساختمان مهمترین فعالیت در جهت تمیز نگه داشتن نمای ساختمان پس از ساخت و ساز است. زندگی در شهر های شلوغ و آلوده همواره دارای معضلات و مشکلاتی است که برای رفع آن ها راه های مختلفی به وجود آمده است. نماشویی و شستشوی نمای ساختمان دقیقا یک راه حل برای پاسخ به آلودگی نما است که با روش ها، ابزار و متریال مختلفی انجام می شود. اما همین نماشویی نیز گاهی با چالش ها و مشکلات مختلفی مواجه می شود که بهتر است قبل از شروع، اطلاعاتی درباره آن داشته باشید.

چالش های نماشویی

  • یکی از چالش های مربوط به این حیطه، انتخاب فصل مناسب برای تمیز کردن نمای ساختمان است. معمولا نماشویی در تمامی فصول انجام می شود ولی معمولا اجرای آن در فصول گرم سال که بارندگی وجود ندارد یا کمتر است و شرایط آب و هوایی مساعد تر است، نماشویی بهتر است.
  • چالش دیگر محل قرارگیری ساختمان است. گاهی ساختمان به نحوی طراحی و ساخته شده است که روش های دسترسی به آن با محدودیت هایی مواجه است. بعضی از ساختمان ها به خاطر برآمدگی پشت بام و هم سطح نبودن با سطح نما، امکان استفاده از روش دسترسی  با طناب برای آن وجود ندارد.  در برخی موارد به علت مسطح نبود زمین امکان استفاده از بالابر های معمولی وجود ندارد و نیاز به انواع دیگر بالابر است. گاهی ساختمان به نحوی است که تنها می توان با یک روش خاص به نمای آن دسترسی پیدا کرد که نیازمند تخصص است.
  • در هنگام استفاده از واترجت در نماشویی ساختمان، ممکن است آب از درز در ها و پنجره ها وارد ساختمان شود و مشکلاتی را به وجود بیاورد. بنابراین بهتر است قبل از شروع کار تا حد امکان درز های نما را بپوشانید تا خسارتی ایجاد نشود.
  • استفاده از متریال نماشویی باید متناسب با جنس نما باشد، برای مثال اگر نمای ساختمان از جنس شیشه است استفاده از تی و ابر و مواد مخصوص شیشه برای نماشویی آن مناسب است یا اگر نمای ساختمان نیازبه اسید شویی دارد باید مقدار اسیدی که با آب ترکیب می شود کاملا به اندازه باشد که هم نما تمیز شود و هم آسیبی به آن نرسد.

مجموعه کارویس و چالش های نماشویی

یکی از مهمترین ویژگی های کارویس ایجاد آگاهی در مشتریان و مخاطبانش است که سبب اعتماد بیشتر افراد به این مجموعه شده است. از آن جایی که نماشویی یک کار تخصصی است، دانش، مهارت و آگاهی در آن حرف اول را می زند. تیم کارویس نیز تمامی این ویژگی ها را دارا است.

چالش های مربوط به نماشویی

برچسب‌ها: نماشویی , شستشوی نما ,

موضوعات مرتبط: شستشوی نما و نماشویی , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


وسایل مورد نیاز شستشوی نمای کامپوزیتی
یک شنبه 23 مرداد 1401 ساعت 10:49 | بازدید : 34 | نویسنده : admin | ( نظرات )

نماشویی و شستشوی نما

یکی از نماهایی که در سال های اخیر گسترش زیادی پیدا کرده اند و بسیار مورد استفاده قرار گرفته است نمای کامپوزیت است. این نما ها از جنس ورق های آلومینیومی است که ابعاد آن را سفارش دهنده و خریدار تعیین می کند. نمای کامپوزیت بر خلاف سایر نما ها هیچ محدودیتی ندارد از همین رو بسیار مورد استقبال قرار گرفته است. منشا این نما ها به کشور آلمان بر می گردد.

شستشوی نمای کامپوزیتی به وسیله طناب راپل

یکی از مشکلات نما های کامپوزیتی جرم پذیری بالای آن ها است که به سرعت کثیفی ها و آلاینده ها را جذب خود می کنند. از همین رو توجه به شستشوی این نما و انجام سر موقع آن نکته بسیار مهمی است. برای این کار روش های مختلفی وجود دارد ولی روش کمک گرفتن از طناب راپل بهترین روش است. این روش مزیت های مختلفی دارد برای مثال هم بسیار سریع تر و کم دردسرتر است و هم بسیار مقرون به صرفه تر و کم هزینه تر است. هم اکنون این روش تقریبا جایگزین روش داربست شده است که در گذشته بسیار مورد استفاده قرار می گرفت. در روش طناب فردی که کار شستشوی نما را انجام می دهد باید مهارت زیادی داشته باشد.

مدت زمان شستشوی نمای کامپوزیتی

برای این موضوع نمی توان وقت دقیقی تعیین کرد زیرا مکانی که هر ساختمان قرار گرفته متفاوت است. برای مثال ساختمانی که در کنار اتوبان است به هیچ وجه با ساختمانی که در یک کوچه بن بست قرار گرفته است قابل مقایسه نیست. همچنین برند نما هم عامل مهمی است و هم اکنون دو برند متعلق به کشور های آلمان و ترکیه در ایران فعالیت گسترده ای دارند. اما به طور معمول توصیه می شود در هر فصل نمای کامپوزیت خود را یک بار شستشو دهید. البته شما نباید اجازه دهید آلودگی ها و کثیفی ها در نمای کامپوزیت تثبیت شوند زیرا هم باعث آسیب رسیدن به نما می شود و هم کار نماشویی را سخت تر می کند.

نوع شستشوی نمای کامپوزیتی

امروزه شستشوی نما گسترش زیادی پیدا کرده است و در روش های مختلفی با ویژگی های مختلف انجام می شود. یکی از شاخص ترین روش ها استفاده از واترجت است. این روش برای نماشویی هایی که به تاخیر نیافتاده است و سر موقع قرار است انجام شود بهترین گزینه است و نمای کامپوزیتی را تا حد زیادی تمیز می کند. حال اگر کار شستشوی نما به تاخیر افتاده باشد باید علاوه بر استفاده از واترجت یک مرحله دیگر هم انجام دهید. شما بعد از استفاده از واترجت باید ابر و طی های مخصوص دوباره نما را شستشو دهید تا همه کثیفی ها و آلودگی ها حذف شود. حال اگر نمای شما را جرم گرفته باشد باید از جرم گیر ها و مواد شوینده استفاده کنید. برخی از نما ها را جرم گرفته است و شرره آب در آن ها وجود دارد که کار شستشوی آن ها به مراتب سخت تر نسبت به دو حالت قبل است و طبعا هزینه آن هم بیشتر خواهد بود.

روش های شستشوی نمای کامپوزیتی

یکی از شاخص ترین ها و بهترین موادی که برای این کار استفاده می شود مواد نانو است. مواد نانو امروزه کاربرد بسیار زیادی پیدا کرده اند و صرفا در زمینه نماشویی از آن ها استفاده نمی شود. نانوی مورد استفاده برای شستشوی نما بر اساس آلاینده های موجود در نما تولید می شوند و مورد استفاده قرار می گیرند. اگر بخواهیم به کاربرد اصلی نانو ها در شستشوی نما اشاره کنیم می توان گفت زمانی مورد استفاده قرار می گیرد که امکان استفاده از واترجت نیست و تمامی آلاینده ها و دود ها را حذف می کند. یکی دیگر از روش ها که با نام نماشویی سنتی شناخته می شود روش سنتی نماشویی است. این روش به هیچ وجه توصیه نمی شود ولی بسیاری از افراد به دلیل کم هزینه بودنش مورد استفاده قرار می دهند. بهتر است از مواد نانو به دلیل ضریب عملکرد بالاترش و همچنین ماندگاری فوق العاده اش استفاده کنید.

نمای کامپوزیتی چه ویژگی ای دارد؟

در گذشته نما های کامپوزیت وجود نداشتند و اصلا مورد استفاده قرار نمی گرفتند به همین دلیل بیشتر از سنگ و شیشه برای طراحی نما استفاده می شد. اما با ورود نمای کامپوزیتی به بازار داستان به کلی تغییر کرد. این نما ها داریا ویژگی ها و قابلیت های خاص و منحصر به فردی هستند که در ادامه به بررسی شاخص ترین موارد خواهیم پرداخت. نمای کامپوزیت داری جلوه و زیبایی فوق العاده ای است و همچنین مقاوم و سبک است. در ضمن تنوع رنگ بندی این نما بسیار بالا است و تقریبا شما هر رنگی از نما بخواهید می توانید سفارش دهید. برای شستشوی نما با جنس کامپوزیت به دلیل ظرافت آن باید دقت زیادی به خرج دهید و حتما کار را به افراد متخصص و ماهر این حوزه بسپارید.

شستشوی نمای کامپوزیتی در تهران

همان طور که گفته شد امروزه بیشتر نما های خارجی سازه از کامپوزیت به دلایلی که گفته شد ساخته می شوند. بیشتر سازه های تجاری و اداری و صنعتی و تفریحی و گردشگری و هتل ها و بیمارستان از این جنس استفاده می کنند. به دلیل  اینکه این نما ها در فضای بیرونی هستند و هیچ محافظی ندارند بدون شک آلودگی های زیادی مانند آفت ها و گرد و گبار و چربی ها و فضولات اسیدی بر روی آن ها قرار می گیرد. اکثر این آلاینده و کثیفی ها دارای خواص اسیدی هستند و اگر به طور منظم کار نماشویی را انجام ندهید نمای کامپوزیت شما دچار خراش و سوراخ می شود و بعد از مدتی می شکند و می افتد که ضرر بزرگی به شما وارد خواهد کرد. امروزه شرکت ها و افراد زیادی کار شستشوی نمای کامپوزیت و آجری و سنگی را با روش های مختلف و متنوع انجام می دهند. برخی سود جویان برای سود بیشتر خود از مواد تقلبی برای این کار استفاده می کنند که این مورد بدون شک ضرر بزرگی به مصرف کننده وارد می کند. پس پیش از انتخاب فرد یا شرکت مورد نظرتان برای انجام این کار به خوبی تحقیق کنید تا انتخاب درستی داشته باشید.

وسایل مورد نیاز شستشوی نمای کامپوزیتی

برچسب‌ها: نماشویی , شستشوی نما ,

موضوعات مرتبط: شستشوی نما و نماشویی , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نقاشی نما برای ساختمان‌های بلند
یک شنبه 23 مرداد 1401 ساعت 10:48 | بازدید : 35 | نویسنده : admin | ( نظرات )

نقاشی نما

نقاشی نما ، خود، کاری پرچالش است و در ساختمان­ های بلند، این چالش، بیشتر نیز می‌شود. اصلی‌ترین مساله در رنگ ­آمیزی نمای چنین ساختمانی، به­ کاربستن روشی ایمن و مطمئن، برای دستیابی به ارتفاعات بالاست. استفاده از بالابر، طناب و داربست، اصلی‌ترین راه‌حل‌ها برای این موضوع هستند. در این مقاله، ابتدا، چالش‌های نقاشی نما در ارتفاع را بررسی می‌کنیم. در بخشی جداگانه نیز راه‌حل‌های فائق آمدن بر این چالش‌ها را معرفی خواهیم کرد. درصورتی‌که نمای ساختمان بلند شما نیاز به نقاشی دارد، نگران نباشید، با خواندن این مقاله می‌توانید، راهی برای رنگ کردن یک دست و اصولی آن بیابید.

نقاشی نما در ارتفاع، چه چالش هایی دارد؟

شاید شما هم مانند بسیاری دیگر، مشکلات و خطرات نقاشی نما در ارتفاع را با شستشوی آن یکسان، بپندارید. بااین‌حال، واقعیت است که رنگ آمیزی نما حساسیت‌ها و مخاطرات بیشتری دارد. ایمنی نقاشان، تسریع فرآیند نقاشی و تسهیل حمل تجهیزات موردنیاز، از اصلی‌ترین این چالش‌ها هستند. عدم توجه به این حساسیت­ ها می‌تواند، دردسرساز شود. برخی از این حساسیت‌ها را در این بخش، بررسی می‌کنیم.

آماده سازی سطح

یکی از مراحل نقاشی ساختمان، زیرسازی است. انجام این کار، باعث می‌شود که سطح یکدستی برای نقاشی داشته باشید. علاوه بر این از مشکلات بعدی، مانند پوسته‌پوسته شدن یا طبله کردن رنگ نیز جلوگیری می‌شود. زیرسازی در ارتفاع، بسیار دشوار است و نیازمند مهارت و تجهیزات ویژه ایست. علاوه بر این، نمای ساختمان‌های بلند، پر از آلودگی‌هایی مانند قارچ و کپک است که درصورتی‌که به‌درستی از بین نروند؛ می‌توانند طول عمر رنگ نما را کاهش دهند. مطمئن‌ترین راه برای زیرسازی نمای یک ساختمان، به‌منظور نقاشی، شستشوی نما با استفاده از دستگاه‌های واترجت و واترسندبلاست، با استفاده از مواد شوینده در آن‌هاست. این فرآیند مدت‌زمان و هزینه قابل‌توجهی، از فرآیند نقاشی نما را به خود اختصاص می‌دهد.

شرایط آب و هوایی

با افزایش ارتفاع، شدت باد نیز بیشتر می‌شود. علاوه بر خطری که باد برای حفظ تعادل نقاشان در ارتفاع دارد، سرعت نقاشی نما را نیز کاهش می­دهد. درصورتی‌که شدت باد زیاد باشد، بر استفاده موثر نقاش از ابزارآلاتش نیز اثر می‌گذارد. علاوه بر این، باد شدید ممکن است، جهت رنگ و یکدستی آن را نیز تحت تأثیر قرار دهد. به همین دلیل است که نقاشی نما باید در سریع‌ترین زمان ممکن و با بیشترین تعداد نفرات، انجام شود. این نقاشان باید، تکنیک‌های رنگ آمیزی نما در شرایط جوی نامساعد را بدانند و سرعت عمل خوبی داشته باشند. همچنین، لازم است که شروع فرآیند نقاشی با توجه به پیش‌بینی وضعیت جوی در روزها و ساعات پیش رو، همراه شود.

ارتباط نقاشان و نظارت بر کیفیت رنگ آمیزی

نقاشی نما ، نیاز به ارتباط نقاشان با یکدیگر دارد. برقراری و حفظ این ارتباط برای نقاشان در ارتفاع، کار دشواری است. به همین دلیل است که تیم‌های نقاشی حرفه‌ای از امکانات بی‌سیم ارتباطی مطلوب، برخوردار هستند. در هنگام نقاشی روی زمین، یک نقاش می‌تواند به‌راحتی کیفیت رنگ خود را مشاهده کرده و در صورت لزوم دوباره قسمتی را رنگ بزند. در نقاشی نما در ارتفاع، این امکان چندان میسر نیست. در عوض، این افراد ناظر از سطح زمین هستند که باید با نقاش ارتباط داشته و ایرادات پیش‌آمده را به او بگویند.

سایر چالش ها

علاوه بر موارد اصلی و کلی‌ای که به آن‌ها پرداختیم، برخی دشواری‌های دیگر نیز در نقاشی نما در ارتفاع وجود دارند که عبارت‌اند از:

  • هرچه ارتفاع بیشتر می­شود، میزان آسیب‌دیدگی نمای ساختمان به علت آلودگی بیشتر، افزایش می‌یابد؛ بنابراین، فرآیند نقاشی در طبقات بالاتر، طولانی‌تر است.
  • نقاشان نه‌تنها باید به امنیت خود بلکه به امنیت عابران پیاده نیز توجه کنند. ریختن رنگ روی سر یا ماشین عابر پیاده، اصلاً خوشایند نیست و مشمول پرداخت جریمه است.
  • اشکالات رنگ ارتفاعات بلند ساختمان، به‌راحتی از دور قابل‌تشخیص است. درصورتی‌که اشتباهی در نقاشی یک بخش رخ دهد، جبران آن بسیار دشوار است.

روش های دسترسی به ارتفاع برای نقاشی نما

به‌طورکلی، سه روش برای دسترسی به نما در ارتفاعات بالا وجود دارد که عبارت‌اند از:

  • استفاده از داربست
  • استفاده از ماشین بالابر
  • استفاده از طناب یا راپل

در میان این سه روش، استفاده از داربست تنها برای ساختمان‌هایی با ارتفاع کم، مناسب است. این روش، ایمنی کمتری نسبت به دو روش دیگر دارد. همچنین، هزینه اجرای آن نیز نسبتاً بالاست. استفاده از ماشین بالابر نیز برای ساختمان‌های با ارتفاع متوسط، مانند بیشتر ساختمان‌های مسکونی شهری مناسب است. باوجود امنیت و راحتی نقاش، این روش چند محدودیت اساسی نیز دارد:

  • مشکل بودن تردد ماشین بالابر
  • محدودیت مانور نقاش
  • محدودیت در تعداد نقاشان
  • لزوم هماهنگی بسیار دقیق نقاش و کنترل‌کننده ماشین بالابر

اما بهترین و مطمئن‌ترین راه دسترسی به نما استفاده از طناب یا راپل است. در این روش، نقاشان ماهر و آموزش‌دیده با استفاده از طناب‌های مخصوص و دیگر تجهیزات از پشت‌بام ساختمان آویزان شده و مرحله‌به‌مرحله با رنگ کردن هر بخش، پایین می‌آیند. در اینجا، مزایای این روش را مطرح می‌کنیم.

مزایای استفاده از راپل در نقاشی نما در ارتفاع بالا

  • دسترسی همه‌جانبه. با استفاده از طناب، دسترسی بسیار خوبی به نقاط تودرتو و دشوار، فراهم می‌شود. همچنین، امکان مانور حرکتی بیشتری برای نقاش در این روش فراهم است.

  • مقرون‌به‌صرفه. این روش در مقایسه با دیگر روش‌های نقاشی نما در ارتفاع، ارزان‌تر است.
  • تجهیزات کمتر. هر دو روش‌های داربست و بالابر به تجهیزات بسیار بیشتر با اشغال فضای زیاد نیاز دارند؛ اما این روش، هیچ مساحتی از فضای زمین اطراف ساختمان را اشغال نمی‌کند.
  • ایمنی. با توجه به استفاده از طناب‌های جایگزین و متعدد در این روش، ایمنی نقاشان، بیشتر است.
  • امکان جمع‌آوری سریع تجهیزات. در صورت وخیم شدن شرایط جوی، این امکان وجود دارد که سریعاً تجهیزات را جمع‌آوری کرده و کار را به‌وقت دیگری موکول کرد. اقدامی که انجام آن در دو روش دیگر، بسیار وقت‌گیر است.
  • امکان کار کردن نقاش‌های بیشتر. تعداد بسیار زیادی از نقاش‌های ماهر می‌توانند، به‌طور هم‌زمان از سقف آویزان شده و با هم کار کنند. به‌این‌ترتیب، می‌توان گفت که این روش سریع­تر از روش‌های دیگر است.

اهمیت انتخاب رنگ نما

رنگ نما به‌خصوص برای ساختمان‌های بلند، اهمیت دوچندانی دارد. به علت دشواری نقاشی نما در ارتفاع، باید رنگی انتخاب شود که بیشترین دوام را داشته و تا مدت‌های طولانی نیاز به تعمیر نداشته باشد. درمجموع، رنگ ساختمان، باید دارای ویژگی‌های زیر باشد:

  • مقاومت و چسبندگی بالا در انواع شرایط جوی مانند باد، باران و نور خورشید
  • انعطاف‌پذیر در برابر تنش‌های ساختمانی
  • پوشش ­دهی بالا
  • قابل شستشو در عملیات نماشویی
  • غیرقابل اشتعال
  • مقاوم در برابر قارچ، کپک و آلاینده­ های شیمیایی

با توجه به ویژگی‌های گفته‌شده، رنگ و رزین‌های آکریلیک، مناسب‌ترین رنگ برای نقاشی نما هستند. پس‌ازآن هم رنگ‌های استخری، روغنی، اپوکسی و نانو قرار می‌گیرند.

نقاشی نما در ارتفاع در نگاهی کوتاه

مهم‌ترین چالش در نقاشی نما برای ساختمان‌های بلند، دسترسی ایمن به ارتفاع است. علاوه بر این، دسترسی باید انعطاف‌پذیر باشد تا بتوان در سریع‌ترین زمان ممکن، عملیات رنگ آمیزی نما را به پایان رساند. دشواری و دقت در زیرسازی، شرایط جوی و باد، ایمنی عابران پیاده و نظارت بر کیفیت کار از دیگر چالش‌هایی هستند که در این مقاله به آن‌ها پرداختیم. به‌منظور دسترسی به ارتفاع در نقاشی نما ، سه راه­ حل استفاده از داربست، بالابر و راپل وجود دارند. دراین‌بین، استفاده از راپل سریع‌تر، ارزان‌تر، ایمن‌تر و انعطاف‌پذیرتر است. علاوه بر این موارد، در انتهای این مقاله نیز به موضوع اهمیت انتخاب رنگ مناسب، به‌منظور کاهش نیازهای دوره‌ای به رنگ آمیزی نما برای ساختمان‌های بلند، نیز اشاره کردیم.

نقاشی نما برای ساختمان‌های بلند


موضوعات مرتبط: نقاشی و رنگ آمیزی نما , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نماشویی به سبک کارویس
شنبه 22 مرداد 1401 ساعت 11:3 | بازدید : 29 | نویسنده : admin | ( نظرات )

نماشویی

حتما همه شما با نماشویی و روند آن تا حد زیادی آشنایی دارید و متوجه هستید که در چه شرایطی نیاز به شستشوی نمای ساختمان وجود دارد اما همیشه این چالش برای نماشویی ساختمانتان وجود دارد که چه کسی یا چه مجموعه ای برای انجام این کار مناسب است. تمیز کردن نمای ساختمان به جهت اینکه سختی ها و چالش های ویژه خود را دارد یک کار کاملا حرفه ای و تخصصی محسوب می شود و هر کسی قادر به انجام آن نیست. پس لطفا برای اجرای عملیات نماشویی خودتان دست به کار نشوید و یا از کارگران فصلی استفاده نکنید. این کار نیازمند دانش و مهارت کار در ارتفاع است و افرادی که این کار را انجام می دهند دارای مدرک در این حوزه هستند.

کدام تیم نماشویی مناسب تر است؟

با توجه به افزایش استفاده از اینترنت، شما به راحتی می توانید تمام خدمات مورد نیاز خود را با یک سرچ ساده در فضای گوگل پیدا کنید. اما برای انجام چنین کاری نیاز به کمی دانش و اطلاعات درمورد جستجوی صحیح در فضای اینترنت دارید. در ابتدا شما باید با سرچ کلمه کلیدی در گوگل به شرکت های خدمات نماشویی دسترسی پیدا کنید، سپس با دانش و مهارت بهترین شرکت را انتخاب کنید. معمولا شرکت هایی که در صفحه اول سرچ شما قرار دارند، شرکت های خوبی هستند. در ادامه سایت این شرکت ها تعیین کننده بعدی در کیفیت است. مجموعه هایی که سایت های پر بار تری دارند، نمونه کار های بیشتری در سایت خود قرار داده اند و خدمات اصولی تری ارائه می کنند، آن ها بهترین ها در نماشویی ساختمان هستند. وجود عکس ها و ویدیو های نمونه کار از مهمترین راه های شناخت مجموعه های خوب هستند. همینطور داشتن تجهیزات مدرن، نیروی کار متخصص، مدارک بین المللی، کادر آموزش دیده و با تجربه، استفاده از متریال با کیفیت و بیمه مسئولیت مدنی از جمله دلایل شناخت بهترین شرکت های نماشویی هستند.

مجموعه کارویس در ارائه خدمات نماشویی

تیم کارویس تمام ویژگی های ذکر شده در سرفصل قبلی را دارا می باشد و همین ویژگی سبب انتخاب این شرکت به عنوان اولین و بهترین مجموعه نماشویی شده است. این تیم می تواند کار شستشوی نمای ساختمان را در کمترین زمان و بالاترین کیفیت انجام دهد و شما را از نتیجه کار شگفت زده کند. پس اگر بنابر انجام چنین کاری است، بهتر است با سرچ کلمه نماشویی یا شستشوی نما در گوگل تیم کارویس را پیدا کرده و از آن ها مشورت بخواهید.

نماشویی به سبک کارویس

برچسب‌ها: نماشویی , شستشوی نما ,

موضوعات مرتبط: شستشوی نما و نماشویی , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


کدام خانه ارزش بازسازی دارد
شنبه 22 مرداد 1401 ساعت 9:53 | بازدید : 39 | نویسنده : admin | ( نظرات )

بازسازی خانه

امروزه به دلایل مختلف، بازسازی خانه های قدیمی و فرسوده بیش از گذشته مورد توجه قرار گرفته است. بازسازی خانه های قدیمی هزینه ای به مراتب کمتر از خرید یک خانه، برای افراد به دنبال خواهند داشت. اما اینکه کدام خانه ارزش بازسازی دارد؟ پرسشی است که برای افرادی که قصد بازسازی خانه خود را دارند، مطرح می شود. ما در ادامه تلاش می کنیم ضمن پاسخ گویی به این پرسش، توضیحاتی پیرامون بازسازی خانه ارائه کنیم. ما را تا انتهای این مقاله همراهی کنید:

بازسازی خانه های قدیمی

این تصور که ساختمان های مسکونی، غیر قابل تغییر و سکونت هستند تصوری کاملا نادرست است. تمام ساختمان ها پس از گذشت مدتی در برخی بخش های مختلف آن مشکلاتی به وجود می آید که در عملکرد و زیبایی آن ها تاثیر می گذارد. در این صورت نیاز به بازسازی خانه است. بازسازی خانه تنها برای افرادی، که قصد دارند منازل خود را نونوار کنند، نیست. برخی افراد بنا به دلایلی مانند، قیمت پایین خانه های قدیمی یا موقعیت جغرافیایی خوب آن، یا به هر دلیل دیگری که آن ها راغب به خرید ساختمان قدیمی ساز کرده است، به خرید خانه های قدیمی و بازسازی آن روی می آورند. برخی منازل و یا ساختمان ها چند سال خالی از سکنه، بوده اند، و این عامل موجب شده تا نیاز به بازسازی خانه احساس شود.

بررسی ارزش بازسازی ملک های قدیمی

برای اغلب افرادی که قصد بازسازی خانه های قدیمی را دارند، این ابهام به وجود می آید که ساختمان ارزش بازسازی را دارد یا خیر. یا بین انتخاب دو گزینه، بازسازی خانه یا نوسازی خانه سردرگم می شوند.  برای بررسی ارزش بازسازی در برخی ساختمان های قدیمی، باید شرایط ساختمان و انتظار مالک آن را در نظر گرفت. پس از آن مشخص کرد که آیا ساختمان ارزش بازسازی را دارد یا لازم است خانه تخریب شده و از نو ساخته شود. بازسازی خانه موجب افزایش کیفیت زندگی افراد می گردد و می تواند ساختمان های قدیمی و فرسوده را به محیطی امن و زیبا تبدیل کند. از طرفی قیمت ساختمان ها و آپارتمان های قدیمی از نوساز قطعا پایین تر است. پس افراد می توانند با، بازسازی خانه های قدیمی خود و تبدیل آن به خانه های زیبا و مدرن هزینه های کمتری را تقبل کنند. این کار از لحاظ مالی کاملا مقرون به صرفه تر خواهد بود. بازسازی خانه در افزایش قیمت آن خانه هم تاثیر مثبت ایفا می کند. بسیاری از افراد پیش از فروش ملک خود، آن را بازسازی می کنند تا بتوانند موجب  افزایش قیمت آن، شوند.   بازسازی خانه های قدیمی علاوه بر صرف هزینه، به صرف زمان نیز نیاز دارند. گاهی اوقات افراد با صرف هزینه و زمان، باز هم از نتیجه کار ناراضی هستند و معتقدند که خانه ارزش بازسازی را نداشت. پس برای پیشگیری اتفاق افتادن نتایج نا مطلوب و جلب رضایت افراد پس از پایان بازسازی خانه، باید به برخی مسائل توجه کرد. یعنی اگر قصد بازسازی خانه را داریم، باید هزینه و زمانی که برای بازسازی صرف می شود را در نظر بگیریم، به این معنی که قیمت و ارزش نهایی خانه و کیفیت آن را پیش و پس از بازسازی خانه با یکدیگر مقایسه کرده تا متوجه ارزش بازسازی در بنا شویم.

در هنگام بازسازی خانه خود به مسائل زیر ساختی اهمیت دهید

زیر ساخت خانه از مهم ترین مسائلی است که باید به آن توجه کرد. این مساله در خانه های قدیمی بیشتر مطرح می شود. در این خانه ها باید پیش از وقوع حوادث و هر چه زودتر آن را بررسی کرد. اگر زیر ساخت منازل شما نیز دچار مشکل است، شما حتما نیاز به بازسازی خانه خود دارید. زیرا مسائل زیر ساختی می تواند امنیت افراد را به خطر بیندازد. ترک دیوارها، سستی پی و سایر مشکلات موجود در خانه، مربوط به مسائل زیر ساختی است. برای بازسازی خانه نخست باید از زیر ساخت خانه شروع کرد. حتما پیش از بازسازی خانه برای مراحل آن، اولویت بندی در نظر بگیرید و طبق اولویت و به ترتیب پیش روی کنید. در این صورت اگر به مشکلات مالی و کمبود بودجه مواجه شدید، مشکلات اساسی خانه خود را برطرف کرده باشید.

شرایطی افراد به بازسازی خانه های قدیمی خود روی می آورند

گاهی اوقات افراد مجبورند، بین بازسازی خانه های قدیمی خود و فروش آن، یک گزینه را انتخاب کنند. آن ها باید چندین جنبه را در نظر بگیرند تا متوجه موضوع ارزش بازسازی خانه خود شوند. مثلا ممکن است، بازار خرید و فروش املاک نابسامان باشد، یا آن ها شرایط فروش ملک قدیمی خود را نداشته باشند. اگر پای یک ساختمان کامل در میان باشد، علاوه بر بازسازی خانه تخریب یا نوسازی آن هم مطرح می شود. اما اگر یک واحد آپارتمان باشد، باید گزینه بازسازی را انتخاب کرد. گاهی اوقات برخی شرایط مانند، احداث پروژه های راه سازی، مترو و... در آینده، می تواند ارزش ملک و یا ساختمان را در آینده نه چندان دور افزایش دهد. پس در این شرایط منطقی نیست که ملک قدیمی خود را بفروش بگذاریم و قطعا بازسازی در این چنین خانه ای، ارزش خواهد داشت. برخی عوامل دیگر مانند محله ای که خانه در آن قرار دارد، همسایگان خوب و با فرهنگ، نزدیک بودن به دوستان، و... ، یا نزدیک بودن به امکانات شهر، آب و هوای خوب و... می تواند، ما را توجیه به بازسازی خانه کند. فروش این قبیل خانه ها نیز اقدام خوبی نخواهد بود. پس در کنار شرایط خود فرد، شرایط خانه نیز در بازسازی دخیل است.

مراحل بازسازی خانه های قدیمی

مراحل بازسازی خانه به قدمت آن بنا بستگی دارد. اغلب بناها 25 تا 30 مراحل متفاوتی را برای بازسازی شامل می شوند. به طور کلی هر چه قدمت خانه بیشتر باشد، مقاوم سازی و اعمال تغییر در زیر بنای آن، اهمیت بیشتری را نسبت به سایر بخش ها به خود اختصاص می دهند. بخشی از بازسازی خانه مربوط به تعمیرات است. این تعمیرات بخش های زیادی چون: تاسیسات آب و فاضلات ساختمان، تجهیزات سرمایشی و گرمایشی است. اگر سیستم تاسیسات خانه مشکل دارد، و دچار فرسودگی شده باید کلیه آن ها را تعمیر یا تعویض کرد. نوسازی و تغییر در معماری داخلی خانه، بخش مهمی از مراحل بازسازی خانه است.

رعایت نکات ایمنی در هنگام بازسازی

یکی از مهم ترین نکات در هنگام بازسازی خانه رعایت نکات ایمنی است، که میزان آن در خانه های فرسوده بیشتر مطرح می شود. به عنوان مثال: در هنگام ساخت خانه های قدیمی بالای 30 سال، از ترکیب تجهیزات فلزی با تجهیزات بنایی استفاده شده است. یعنی بخشی از خانه به وسیله دیوار های قطور و جرز ها تحمل می شود. در هنگام بازسازی، تخریب و تغییر معماری در این خانه ها، باید نکات ایمنی خاصی را رعایت کرد. در صورت عدم توجه به این قضیه فنی ممکن است، هنگام بازسازی خانه، موجب تخریب کامل ساختمان شد.

هزینه بازسازی خانه

تخمین هزینه بازسازی خانه های قدیمی یکی از مهم ترین، دغدغه های افراد است. اگر در این مورد با افراد با تجربه و آگاه مشورت کنند، می توانند به صورت بهینه به بازسازی خانه خود پرداخته و هزینه های کمتری را تقبل کنند.

جمع بندی نهایی

در این مطالب به بررسی ارزش بازسازی خانه پرداختیم. در بازسازی خانه هزینه، سود، امکان بازسازی و مدت زمانی که باید برای این اقدام سپری می شود، تاثیر خواهد داشت.

کدام خانه ارزش بازسازی دارد


موضوعات مرتبط: بازسازی خانه , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


طراحی دکوراسیون داخل فروشگاه و مغازه
شنبه 22 مرداد 1401 ساعت 9:52 | بازدید : 29 | نویسنده : admin | ( نظرات )

طراحی دکوراسیون داخلی

طراحی دکوراسیون داخلی یک فروشگاه یک هدف را دنبال می‌کند و آن، جذب مشتریان و سود بیشتر است. تمامی عناصر طراحی داخلی در یک فروشگاه، باید بتوانند، فضا را برای مشتری، جذاب‌تر کنند. به‌این‌ترتیب، مدت‌زمان حضور او در فروشگاه بیشتر شده و احتمال جذب رهگذران نیز افزایش می‌یابد. در این مقاله، هشت اصل اساسی در طراحی دکوراسیون داخلی یک فروشگاه را بررسی می‌کنیم. این اصول از نقشه تا نورپردازی و عناصر تبلیغاتی را دربر می­گیرند. با خواندن این مقاله و رعایت اصول گفته‌شده، فروش بیشتری را برای فروشگاه خود رقم بزنید.

هشت اصل طراحی دکوراسیون داخلی فروشگاه

هر فروشگاه می‌تواند، بنابر اندازه و محصولات خود از اصولی که در اینجا مطرح می‌کنیم، بهره ببرد. همچنین، درصورتی‌که فروشگاهی برای اجرای هرکدام از این اصول با محدودیت‌هایی مانند فضا، ویترین و غیره مواجه باشد، می‌تواند اصول دیگر را تقویت کرده و به‌این‌ترتیب، برند و محصول خود را منحصربه‌فرد کند.

نقشه داخلی فروشگاه

نقشه طراحی دکوراسیون داخلی یک فروشگاه، باید با محصولی که در آن به فروش می‌رسد، همخوانی داشته باشد. علاوه ­براین، این نقشه باید انعطاف­پذیر و قابل‌تغییر باشد چراکه در یک فروشگاه، بنابر ضرورت‌های فصلی، تخفیفی و غیره، ممکن است، نیاز به تغییر چیدمان پیش بیاید. در طراحی دکوراسیون داخلی فروشگاه باید، صددرصد فضا هدفمند باشد. به‌این‌ترتیب، باید ابتدا روی کاغذ، نقشه داخلی فروشگاه را کشید و برای هر گوشه از آن کاربری مشخصی تعریف کرد. ترافیک رفت­وآمد در فروشگاه یکی از نکاتی است که باید به آن توجه کرد. تاجای­ممکن، باید دسترسی مشتریان به همه قسمت‌ها آسان و بدون تداخل باشد.

انواع پلان‌هایی که در طراحی دکوراسیون داخلی فروشگاه بکار می‌روند، موارد زیر هستند:

  • پلان مسیری
  • پلان مورب
  • پلان منحنی
  • پلان هندسی
  • پلان ترکیبی
  • شبکه‌ای

با مشورت با یک طراح دکوراسیون، می‌توانید مناسب‌ترین پلان را برای فروشگاه خود، انتخاب کنید. به‌طورمثال، یک فروشگاه مواد غذایی یا کتاب‌فروشی، معمولاً از پلان شبکه‌ای در طراحی دکوراسیون داخلی خود استفاده می‌کند. اما برای یک فروشگاه موبایل یا لوازم جانبی الکترونیک، نقشه مورب مناسب‌تر است. نکته مهم در تهیه پلان طراحی دکوراسیون داخلی ، جانمایی پیشخوان است. در حالت ایده ­آل، قسمت سمت چپ و نزدیک به درب خروجی فروشگاه، بهترین مکان برای پیشخوان است. خریداران، به‌طور طبیعی، وقتی وارد فروشگاه می‌شوند، به سمت راست حرکت می‌کنند و از سمت چپ آن خارج می‌شوند. بسیار مهم است که این مسیربندی طبیعی را در طراحی دکوراسیون داخلی در نظر داشته باشید.

طراحی مؤثر ویترین

قدرت ویترین در جذب مشتری و معرفی برند، محصولات، شخصیت فروشگاه، بسیار بالاست. ویترین مغازه باید، در هماهنگی با طراحی دکوراسیون داخلی فروشگاه و محصولات آن باشد. در ویترین خود با استفاده از علائم بصری، بخشی از داستان برند خود را بگنجانید. مثلاً، اگر استفاده از مواد طبیعی یکی از شعارهای شماست، حتماً عناصری از طبیعت را در ویترین خود بیاورید. همچنین، مهم است که مهم‌ترین محصولات خود را که روی آن‌ها مانور بیشتری می‌دهید، در مرکز دید مشتری قرار دهید. چیدمان ویترین، مشخص می‌کند که چه دسته از مشتریان را هدف قرار داده‌اید. به‌طورمثال، برندهای برتر مد و پوشاک معمولاً لوکس بودن خود را با ویترین‌های خلوتشان نشان می‌دهند.

اثرگذاری بر حواس مشتری

اهمیت طراحی دکوراسیون داخلی ، فقط در ایجاد جذابیت بصری نیست. باید بتوانید، با طراحی دکوراسیون خود، مشتری را تحت تأثیر قرار دهید. یکی از روش‌های برقراری ارتباط حسی با مشتری، استفاده از متریال عالی با بافت‌های خاص در طراحی داخلی است. هر چیزی که ممکن است در فروشگاه لمس شود را در نظر بگیرید و از باکیفیت‌ترین متریال در ساخت آن استفاده نمایید. همچنین، امروزه موسیقی و بوی مطبوع نیز جزء عناصر طراحی دکوراسیون داخلی محسوب می‌شوند. این عناصر، حواس شنوایی و بویایی مشتری را تحت ­تأثیر قرار داده و باعث تجربه بهتر او از حضور در فروشگاه شما می‌شوند.

نورپردازی

برای اینکه بتوانید، تلاش خود را برای فراهم آوردن یک طراحی دکوراسیون داخلی جذاب، به مشتری نشان دهید، باید نورپردازی را جدی بگیرید. علاوه ­براین، نورپردازی، ویژگی کاربردی نیز دارد. این نور مناسب است که می‌تواند، محصول شما را در چشمان مشتری، برجسته کند. برای این منظور، باید با استفاده از نورهای تأکیدی، کالای موردنظر را از اطرافش جدا کنید. در نورپردازی در طراحی دکوراسیون داخلی ، باید توجه داشته باشید که نور، نباید خیلی خشن و شدید باشد چراکه در این صورت، تمرکز مشتری از کالاها برداشته خواهد شد. همچنین، نور بیش‌ازحد ضعیف نیز باعث خستگی چشم و ذهن می‌شود و باعث می‌شود مشتری، احساس خواب‌آلودگی کند. برای تابلوهای راهنما، اتاق‌های پرو، ویترین و محیط‌های با کاربری خاص، نورهایی جداگانه در نظر بگیرید تا بهتر بتوانید، فضاها را از هم تفکیک کنید.

استفاده از متریال مناسب

کف‌پوش، دیوارپوش، قفسه، اتاق پرو و دیگر متریالی که در دکور کردن یک فروشگاه به کار می‌روند، باید سه ویژگی اصلی داشته باشند.

  • ارزش بصری
  • راحتی در استفاده
  • دوام بالا

هیچ‌کدام از این سه ویژگی، نباید فدای دیگری شود. در طراحی دکوراسیون داخلی ، ظاهر هر چیز باید حساب‌شده باشد. مثلاً، باید رنگ و جنس کف‌پوش شما با دیوارپوش و حتی محصولات فروشگاهتان، هماهنگی داشته باشد. همچنین، در انتخاب این متریال، باید راحتی همه افراد حاضر در فروشگاه را در نظر بگیرد. به‌طورمثال، درب و قفل اتاق پرو، آویز لباس و نحوه روشن شدن چراغ آن باید بسیار راحت در دسترس افراد باشد. در آخر، باید توجه داشته باشید که متریالی که در طراحی دکوراسیون داخلی فروشگاه خود به کار می‌برید، باید دوام بالایی داشته و نگهداری، تعمیر و تعویض آسانی داشته باشد.

برندینگ بصری

یکی از اهداف طراحی دکوراسیون داخلی در یک فروشگاه، برندینگ است. باید، به‌صورت مؤثری نام برند و لوگوی خود را در زمان حضور مشتری در فروشگاه، در ذهن او حک کنید. این کار، باعث افزایش احتمال بازگشت و تبلیغات کلامی وی می‌شود. برای این منظور، می‌توانید از المان‌های دکوراتیوی که اطلاعات فروشگاه شما روی آن درج‌شده‌ در برخی نقاط فروشگاه، استفاده نمایید. البته، زیاده‌روی در انجام این کار می‌تواند، نتیجه عکس بدهد؛ بنابراین بهتر است، تنها در نقاط استراتژیک فروشگاه مانند ورودی، خروجی، نشیمن و غیره، اقدام به برندینگ بصری در طراحی دکوراسیون داخلی نمایید.

پرسپکتیو و دید

در طراحی دکوراسیون داخلی فروشگاه خود، یکنواخت عمل نکنید. نقاطی را به‌عنوان نقاط کانونی در نظر بگیرید. این نقاط را می‌توانید به محصولات خاص، تخفیف‌دار یا آنچه را که می‌خواهید بیشتر روی آن مانور دهید، اختصاص دهید. با استفاده از المان‌های دکوراتیو و رنگ، فضاهای مربوط به محصولات و خدمات مختلف را تفکیک کنید.

تهویه مناسب

اهمیت تهویه در طراحی دکوراسیون داخلی یک فروشگاه، دوچندان می‌شود. درصورتی‌که رطوبت هوا در محل بیش‌ازحد باشد، مشتریان تمایلی بیشتری به ترک فروشگاه پیدا می‌کنند. با جانمایی درست پنجره و درب‌های فروشگاه، کوران طبیعی هوا ایجاد کنید. برای تقویت این کوران، انواع فن نیز می‌توانند به کمک شما بیایند.

خلاصه ای از طراحی دکوراسیون داخلی فروشگاه

در یک فروشگاه، هدف اصلی از طراحی دکوراسیون ، افزایش فروش و جذب مشتریان بیشتر است. در انجام این کار هشت اصل اساسی را باید در نظر داشت که ما آن‌ها را در این مقاله بررسی کردیم. این اصول عبارت بودند از:

نقشه داخلی چیدمان، طراحی مؤثر ویترین، اثرگذاری بر حواس مشتری، نورپردازی، استفاده از متریال مناسب، برندینگ بصری، پرسپکتیو و دید و تهویه مناسب. می‌توان گفت دراین‌بین، نقش تهیه نقشه چیدمان در طراحی دکوراسیون داخلی فروشگاه، مهم‌تر است و اولین کاری است که باید انجام شود. این موارد، علاوه بر نقشی که در زیبایی بصری فروشگاه دارند، کاربردی نیز هستند و راحتی و تجربه بهتر مشتری را هدف قرار داده‌اند.

طراحی دکوراسیون داخل فروشگاه و مغازه


موضوعات مرتبط: طراحی دکوراسیون داخلی , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نماشویی ساختمان های قدیمی و فرسوده
چهار شنبه 19 مرداد 1401 ساعت 10:48 | بازدید : 33 | نویسنده : admin | ( نظرات )

نماشویی

نمای ساختمان ها دائما در معرض آلودگی های محیطی هستند و آنچنان تفاوتی نمی کند که این ساختمان نوساز یا قدیمی ساز باشد، به هر حال آلودگی بر چهره آن می نشیند و ظاهر آن را زشت می کند. اما سوالی که از لحاظ منطقی ایجاد می شود این است که، آیا نماشویی ساختمان های قدیمی و فرسوده ارزشی دار یا خیر؟ برای پاسخ دادن به این سوال باید بدانید که این شما هستید که در ابتدا برای ساختمان خود تصمیم می گیرید. اما با این حال بهتر است که پیش از اقدام به هر کاری از متخصصان این حوزه نیز مشورت بگیرید. برای مثال تیم های نماشویی ساختمان همیشه کارشناسانی برای بررسی نما و قیمت گذاری دارند که شما می توانید از آن ها کمک بخواهید.

شرایط شستشوی نمای ساختمان های قدیمی

نکته مهم دیگر برای نماشویی ساختمان چه از نوع جدید و چه از نوع نوساز پیدا کردن شرکت هایی است که صادقانه و با مسئولیت پذیری بالا در کنار شماباشند. مجموعه کارویس پس از بررسی کارشناسی نمای ساختمان به شما اعلام می کند که این نما ارزش نماشویی دارد و یا به خدمات دیگر نیازمند است. این نکته بسیار مهم است که متخصصان شما را به صورت سودمند راهنمایی کنند و صرفا به فکر منافع خودشان نباشند. در برخی موارد نماشویی چاره کار ساختمان نیست و ساختمان نیاز به تعویض نما یا رنگ آمیزی و تعمیرات دارد. در موارد دیگری نیز ساختمان به حدی کهنه و فرسوده است که نماشویی آن توجیه مالی و اقتصادی برای صاحب خانه ندارد و بهتر است که اصلا انجام نشود. توضیح همه این موارد، بر عهده کارشناسان نماشویی و شستشوی نمای ساختمان است. ساختمان های قدیمی و نسبتا فرسوده اگر قابل نماشویی باشند، باید با دقت و حوصله بسیار نماشویی شوند چرا که امکان تخریب یا آسیب جدی در ان ها وجود دارد. ساختمان های قدیمی معمولا تعداد طبقات کمی دارند بنابراین روش داربست برای آن ها مناسب است اما اگر امکان اجرای مراحل راپل و طناب نیز وجود داشته باشد، کار با طناب راحت تر و سودمند تر است. استفاده از بالابر پر هزینه است و برای ساختمان های قدیمی ارزش هزینه های زیاد وجود ندارد.

مجموعه خدمات ساختمانی و نماشویی کارویس

تیم کارویس به علت صداقت و شفافیت بالا در ارائه خدمات همیشه مورد توجه مشتریان خود بوده است. تیم کارویس به صورت کاملا تخصصی به شما مشاوره می دهد و اگر نمای ساختمان شما نیازبه نماشویی نداشته باشد آن را به صراحت اعلام می کند و در موارد دیگر نیز با جزییات به مشتریان خود توضیح می دهد که آن ها بتوانند با آگاهی کامل انتخاب کنند.

نماشویی ساختمان های قدیمی و فرسوده

برچسب‌ها: نماشویی , شستشوی نما ,

موضوعات مرتبط: شستشوی نما و نماشویی , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


کدام نما را می توان نماشویی کرد؟
سه شنبه 18 مرداد 1401 ساعت 10:58 | بازدید : 35 | نویسنده : admin | ( نظرات )

نماشویی

تنها اقدامی که از طریق آن می توان نمای ساختمان را تمیز کرد، نماشویی و شستشوی نما است. گسترش شهر ها و صنعتی شدن آن ها مهمترین دلیلی است که نمای ساختمان ها دچار آلودگی می شود. نمای ساختمان ها از جنس مختلفی ساخته می شوند و هر کدام از آن ها روش شستشوی مخصوص به خود را دارند. اما با این حال بهتر است درمورد نحوه نماشویی و اینکه چه نوع نماهایی قابلیت شسته شدن را دارند، بیشتر توضیح بدهیم. با توجه به پیشرفت علم و صنعت دیگر تقریبا نمایی وجود ندارد که نتوان با عملیات نماشویی آن را تمیز کرد اما با این وجود هر نوع نما روش مخصوص به خود و متریال ویژه ای برای این کار می طلبد. بنابراین چنین کاری را نمی توان به صورت فردی و بدون تخصص انجام داد. برای اینکه بتوانید نمای ساختمان را تمیز کنید باید از تیم های متخصص نماشویی ساختمان کمک بگیرید.

دسترسی به نمای ساختمان جهت نماشویی

یکی از مهمترین فاکتور هایی که باید در اجرای این کار مورد توجه قرار دهید. دسترسی به نمای ساختمان است. تا زمانی که دسترسی به ساختمان، به درستی اتفاق نیفتد، امکان نماشویی و شستشوی نما وجود ندارد. بنابراین اولین قدم در نماشویی دسترسی پیدا کردن به نمای ساختمان است. دسترسی به نما به چند روش مختلف انجام میشود. دسترسی با طناب، داربست و بالابر مهمترین روش های دسترسی به نمای ساختمان برای نماشویی هستند. هر ساختمان با توجه به ویژگی هایی که دارد، با استفاده از روش مخصوصی تمیز می شود بنابراین یک کارشناس شستشوی نما باید روش مورد نظر را تعیین کند.

کدام نما را نمی توان نماشویی کرد؟

همانطور که در ابتدای مقاله گفته شد، با پیشرفت علم تقریبا می توان همه نما ها را با متریال مخصوص به خود نماشویی کرد. اما بعضی از نما ها ارزش شستشو را ندارند. برای مثال نمای ساختمان هایی که نیاز به نقاشی نما دارند بهتر است که ابتدا نقاشی شوند، نمای ساختمان هایی که دچار آسیب جدی شده اند و نیاز به تعویض نما دارند، نمای ساختمان های خیلی قدیمی که ارزش مادی زیادی ندارند و نماهایی که به تازگی نماشویی شده اند و آلودگی سطح آن ها زیاد نیست. بنابراین بهتر است پیش از اقدام به انجام این کار از یک کارشناس خبره راهنمایی بگیرید.

نماشویی با تیم متخصص کارویس

مجموعه کارویس سال های زیادی است که در زمینه نماشویی انواع نمای ساختمان فعالیت می کند و چه  از نظر دسترسی به نما و چه از نظر تامین متریال و نیروی کار خوب، هیچ محدودیتی ندارد. با این وجود اگر نمای ساختمان شما جزء یکی از نما های نام برده در سرفصل قبلی نیست می توانید با کمک تیم نماشویی کارویس، آن را تمیز کنید.

کدام نما را می توان نماشویی کرد؟

برچسب‌ها: نماشویی , شستشوی نما ,

موضوعات مرتبط: شستشوی نما و نماشویی , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


شستشوی نمای اچ پی ال
سه شنبه 18 مرداد 1401 ساعت 9:35 | بازدید : 36 | نویسنده : admin | ( نظرات )

نماشویی و شستشوی نما

نمای اچ پی ال جزو جدیدترین انواع متریالی است که در طراحی نما از آن استفاده می‌کنند. این متریال ظاهری بسیار زیبا دارد و حفظ این ظاهر زیبا نیازمند شستشوی دوره‌ای مداوم است. شستشوی نمای اچ پی ال چطور انجام می‌شود؟ چطور باید اقدام به شستشوی نمای اچ پی ال کرد؟ از چه مواد شوینده برای شستشو نما اچ پی ال استفاده می‌کنند؟ در این مقاله با ما همراه باشید تا هر آنچه که باید را درباره شستشوی نما اچ پی ال بدانید.

اچ پی ال چیست؟

اچ پی ال مخفف عبارت High Pressure Laminate است. ترجمه این عبارت، لمینت فشار بالا می‌شود. پس می‌توان آن را در دسته انواع لمینت قرار داد. اچ پی ال در طرح‌های مختلف با روکش‌های طرح چوب یا طرح‌های دیگر به بازار عرضه می‌شود. اچ پی ال از ترکیب شدن لایه‌های سلولوزی و نوعی رزین با نام رزین‌های فنولیک به وجود می‌آید. سپس آن را در دمای 145 درجه سانتی‌گراد و فشار 300 بار قرار می‌دهند تا به صفحاتی بسیار محکم تبدیل شوند. در نهایت لایه‌های ملامینه و رنگی، سطح نهایی را می‌پوشانند و ورق‌های اچ پی ال را ایجاد می‌کنند. ورق‌های اچ پی ال کاربرد بسیاری در نمای ساختمان دارند. آن‌ها زیبا، سبک و مقاوم هستند. بر اساس تست‌های انجام‌شده، این ورق‌های لمینت، دوام بسیار بالایی دارند و دارای چسبندگی سریع هستند. در برابر انواع مواد شیمیایی از خود مقاومت نشان می‌دهند و به‌دلیل استفاده از رزین‌های خاص، چسبندگی بسیار عالی با سطوح مختلف دارند. با تمام این اوصاف، اچ پی ال نیز کثیف می‌شود. مخصوصاً در شرایط آلودگی کلان‌شهرهای ایران، این نمای زیبا به سرعت کثیف می‌شود. هرچه نما زیباتر باشد، کثیفی آن بیشتر به چشم می‌آید و نظافت آن اهمیت بیشتری پیدا می‌کند. پس شستشوی نما اچ پی ال اهمیت بسیاری دارد و باید به‌صورت دوره‌ای اقدام به شستشوی نما اچ پی ال کنید.

اچ پی ال چقدر به شستشوی نما نیاز دارد؟

اگر سری به مشخصات فنی ورق‌های اچ پی ال بزنید، متوجه می‌شوید که دارای خاصیت آنتی الکترواستیتک است. همچنین سطحی کاملاً یکنواخت دارد و هیچگونه خلل و فرجی ندارد. به‌دلیل عدم وجود خلل و فرج روی سطح نمای اچ پی ال، ریز ذرات دیگر داخل بافت نمای ساختمان نمی‌شوند. از طرفی خاصیت الکترواستاتیک باعث می‌شود تا صفحات اچ پی ال مانع از لک شدن پنل‌های نما شوند. البته اینها همگی در سطح آزمایش و در شرایط ایه آال معنا پیدا می‌کنند. پنل‌های اچ پی ال بر اساس کیفیت و شرایطی که از آن‌ها استفاده می‌کنید، دچار آلودگی می‌شوند و نیازمند نظافت و شستشو خواهند بود.

شستشوی نما اچ پی ال

روی پنل‌های اچ پی ال، یک لایه محافظ قرار دارد. این لایه محافظ، از نما در باربر مواد شیمیایی، آلودگی و حتی گردوغبار محافظت می‌کند؛ اما به هر صورت بعد از مدتی، نمای اچ پی ال هم نیاز به شستشو خواهد داشت. برای شستشوی نمای اچ پی ال می‌توانید از مواد شیمیایی استفاده کنید؛ اما بهتر است در شستشوی نما اچ پی ال فقط از مخلوط آب و صابون استفاده کرد. با کمی آب ولرم و صابون، نمای اچ پی ال مثل روز اول تمییز می‌شود. در نهایت نیز می‌توانید با کمک آب روان، نما را آبکشی کنید تا همانند روز اول برق بزند.

نکاتی که در شستشوی نما اچ پی ال باید در نظر داشته باشید

حداقل سالی یک تا دو بار بای نمای اچ پی ال شسته شود. در صورتی که این کار را به تعویق بیاندازید، شستشوی نما دشوارتر خواهد شد و احتمال دارد که بعد از شستشو، نتیجه نهایی مثل روز اول کار نباشد. در شستشوی اچ پی ال اصلاً نباید از مواد شوینده خشن استفاده کرد. زیرا مواد شوینده خشن می‌توانند لایه محافظ اچ پی ال را از بین ببرند. به همین خاطر بهتر است از آب ولرم و صابون استفاده کرد. صابون هیچ آسیبی به لایه محافظ اچ پی ال وارد نمی‌کند. همچنین در نظافت پنل‌های اچ پی ال باید از پارچه بسیار نرم استفاده کرد. زیرا در صورتی که روی پنل و لایه محافظ آن خط بیوفتد، دیگر امکان ترمیم آن وجود ندارد. همین خراش می‌تواند باعث ورود هوا و رطوبت شود و زیبایی نما را از بین ببرد. در نتیجه هیچ‌گاه از پشم شیشه یا اسکاج برای شستن نما استفاده نکنید. اینها باعث ایجاد خط و خش روی نمای اچ پی ال می‌شوند.  پس از شستشو نیازی به خشک کردن پنل نیست. فقط باید آن را با آب روان یا واترجت شستشو دهید. برخی توصیه می‌کنند که استفاده از روان برای شستشوی نما اچ پی ال بهتر است و برخی دیگر با کمک واترجت، نما را به‌خوبی شستشو می‌دهند؛ اما بر اساس دستورالعملی که از جانب شرکت تولیدکننده ارائه شده است، باید از آب روان برای آبکشی نما استفاده شود. زیرا آب فشار قوی یا همان آب واترجت می‌تواند به نما آسیب برساند. نمای اچ پی ال جزو انواع نمای بسیار مقاوم به حساب می‌آید. این نما نیازی به رنگ آمیزی ندارد و در صورت مراقبت مدام، هیچ آسیبی نمی‌بیند. پس بهتر است به‌صورت دوره‌ای آن را بشویید و از زیبایی آن لذت ببرید.

شستشوی نمای اچ پی ال

برچسب‌ها: نماشویی , شستشوی نما ,

موضوعات مرتبط: شستشوی نما و نماشویی , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


منوی کاربری


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
نویسندگان
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



دیگر موارد
چت باکس

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
تبادل لینک هوشمند

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان بازسازی خانه و آدرس homerenovation.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 467
:: کل نظرات : 0

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 23
:: باردید دیروز : 0
:: بازدید هفته : 23
:: بازدید ماه : 26
:: بازدید سال : 37
:: بازدید کلی : 1954