بازسازی خانه | بازسازی منزل | بازسازی آپارتمان | بازسازی ساختمان
مراحل زیر سازی نقاشی نما
چهار شنبه 2 شهريور 1401 ساعت 10:10 | بازدید : 46 | نویسنده : admin | ( نظرات )

نقاشی نما و نقاشی ساختمان

یکی از اصلی‌ترین مراحل بازسازی خانه مربوط به نقاشی نما می‌شود که قبل از شروع رنگ آمیزی باید بررسی کارشناسی روی دیوار و وضعیت ساختمان انجام شود و مطابق آن نسبت به خرید مواد اولیه و ابزارهای مورد نیاز برای انجام عملیات زیرسازی نقاشی نما از جمله بتونه کاری و لکه گیری و غیره متناسب با نوع و جنس دیوار اقدام کرد. اگر شما هم قصد رنگ آمیزی نما ساختمان خود را دارید، با ما تا انتهای این مطلب همراه باشید تا با مراحل زیر سازی آن آشنا شوید.

اهمیت نقاشی نما ساختمان

اگرچه در نگاه اول رنگ آمیزی و نقاشی نما، سخت به نظر می‌آید، اما اجرای این پوشش، جذابیت و زیبایی خاصی را به نمای بیرونی ساختمان هدیه می‌دهد و علاوه بر آن رنگ نما می‌تواند به عنوان عایق‌های رطوبتی و حرارتی نیز عمل کند. از این رو، ساختمان‌های قدیمی و حتی نوسازی که مصالح نمای آنها ظاهری نامناسب دارند، نقاشی نما بهترین گزینه به شمار می‌آید تا روح تازه‌ای به نما بدهد، که برای انجام این کار تنها لازم است، ساختمان برای رنگ آمیزی نما آماده‌سازی شود. بر این اساس، برای اجرای نقاشی نما ساختمان‌ها، در ابتدا باید زیرسازی لازم را انجام داد و سطح مسطحی را به روش‌های مختلف ایجاد کرد. در این میان، در ادامه به بیان تمام مراحل مورد نیاز جهت آماده‌سازی و زیرسازی نمای ساختمان برای رنگ آمیزی می‌پردازیم.

مراحل زیرسازی نمای ساختمان برای نقاشی

در صورتی که نقاشی نما به صورت اصولی و با رنگ مرغوب و زیرسازی مناسب انجام شود، به عنوان یک پوشش محافظتی از مصالح ساختمان در برابر عوامل جوی و آب و هوایی عمل می‌کند و عمر بنای ساختمان را نیز افزایش می‌دهد.

مرحله نخست زیرسازی نقاشی نما

یکی از مراحل ابتدایی زیرسازی نما برای رنگ آمیزی، نما شویی است تا هر نوع آلودگی و گرد و غبار از روی سطح نمای ساختمان برداشته شود. این شست و شو باعث می‌شود تا رنگ بهتر به سطح مورد نظر جذب شود و شکل مناسب خود را حفظ کند و مدت مناسبی را فرصت دهید تا نما خشک شود. البته برای کسب نتیجه مطلوب بهتر از روش‌های نماشویی با واتر جت یا سند بلاست استفاده کنید و آب را با فشار زیاد به روی سطح بپاشید تا علاوه بر نظافت نما، بسیاری از برجستگی ها نیز از روی سطح برداشته شود.

مرحله دوم زیرسازی نقاشی نما

سمباده زنی یکی دیگر از مراحل زیرسازی برای نقاشی نما به شمار می‌رود و با این کار رنگ‌های پوسیده قدیمی از روی سطح دیوار نمای ساختمان برداشته می‌شود و سطحی صاف و یکدست برای رنگ آمیزی آماده می‌شود. بنابراین انجام این کار قبل از رنگ آمیزی از اهمیت ویژه‌ای برخوردار است و باید با دقت زیادی انجام شود.

مرحله سوم زیرسازی نقاشی نما

پس از انجام مرحله سمباده‌زنی نوبت به بتونه کاری برای پوشاندن درزها و شکاف‌های روی دیوار نما جهت آماده‌سازی برای رنگ آمیزی می‌رسد. از این رو، در صورتی که شکاف یا حفره‌ای روی نما ساختمان وجود داشته باشد باید با استفاده از بتونه مناسب با جنس نما نسبت به ترمیم، پُر و بازسازی آنها اقدام شود. گفتنی است، خشک شدن این مرحله در تثبیت رنگ برای نقاشی نما بسیار ضروری است و پس از بتونه کاری، سطح نما باید صاف شود که البته بتونه‌های اضافی با استفاده از سمباده‌ از بین خواهد کرد.

مرحله چهارم زیرسازی نقاشی نما

اجرای پرایمر به عنوان مراحل پایانی زیرسازی برای نقاشی نما محسوب می‌شود که باید متناسب با هر رنگی، پرایمر مخصوص خود را انتخاب کنید. از مهمترین خواص پرایمر می‌توان به سفت کردن سطح زیر کار قبل از رنگ آمیزی و افزایش چسبندگی بین لایه رنگ و سطح اشاره کرد. پرایمر همانند یک چسب (بدون ‌رنگ) عمل کرده و ترک‌های مویی موجود بر روی سطح نما را می‌پوشاند و از تبله زدن، شوره زدن نما و ورقه ورقه شدن رنگ جلوگیری می‌کند. همچنین محافظ خوبی برای نمای ساختمان محسوب می‌شود و در مقابل اشعه خورشید نیز مقاوم است و طول عمر رنگ را افزایش می‌دهد. جالب است که بدانید، اغلب برای نمای ساختمان‌هایی از جنس سیمان، گچ و بتن از زیرسازی با پرایمر استفاده می‌شود.

مرحله پایانی زیرسازی نقاشی نما

مرحله آخر در زیرسازی نمای ساختمان، همان مربوط به رنگ آمیزی و نقاشی نما می‌شود که با استفاده از غلطک، قلمو، پمپ باد و ابزارهای مخصوص دیگری انجام می‌شود. برای انجام این کار نیاز به یک تیم حرفه‌ای با ابزارهای لازم است. همچنین متناسب با نوع نما ساختمان باید رنگ مخصوصی را انتخاب کنید که از ویژگی‌های لازم برخوردار باشد.

ویژگی‌های نقاشی نما

بعد از مرحله زیرسازی نوبت به نقاشی نما ساختمان می‌رسد و باید رنگ آمیزی با توجه به مواد به کار رفته در نما با بهترین رنگ انجام شود تا میزان پوشش دهی بالا باشد. از طرفی دیگر رنگ انتخاب شده برای نقاشی نما باید در برابر هر نوع شرایط آب و هوایی اعم از سرما و گرما مقاوم باشد و در برابر رطوبت و بارندگی رنگ نما از بین نرود. همچنین نمای رنگ آمیزی شده باید در برار نماشویی با آب پرفشار (واتر جت) هیچ نوع آسیبی نبیند.

مراحل زیر سازی نقاشی نما


موضوعات مرتبط: نقاشی و رنگ آمیزی نما , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


اهمیت آستر و پرایمر در نقاشی نما
دو شنبه 31 مرداد 1401 ساعت 9:37 | بازدید : 54 | نویسنده : admin | ( نظرات )

نقاشی نما

نقاشی نما بیرونی ساختمان جلوه زیباتری به ساختمان می دهد. اگر قصد رنگ کردن نمای بیرونی ساختمان خود را دارید و در این زمینه کم تجربه هستید ما به شما پیشنهاد می کنیم حتما این مقاله را تا انتها مطالعه کنید. ما در این مقاله به موضوع اهمیت آستر و پرایمر در نقاشی نما می پردازیم و مسائل پیرامون آن را نیز مورد بررسی قرار می دهیم تا بتوانید اطلاعات مفیدی را دراین زمینه کسب کنید.

اقدامات اولیه جهت رنگ کردن و نقاشی نما ساختمان

قبل از اینکه شروع به رنگ کردن کنید و نقاشی نمای ساختمان خود را انجام دهید، لازم است یک سری مراحل اولیه را برای نتیجه بهتر کار انجام دهید، این مراحل عبارت اند از :

  • مرحله اول، بیرون ساختمان را پاکسازی کنید و ایمنی ساختمان را جهت شروع کار فراهم کنید.
  • مرحله دوم، قسمت بیرونی ساختمان را به طور کامل شستشو دهید.
  • مرحله سوم، قسمت هایی از بیرون ساختمان که ترک خورده است را با کمک مصالح ترمیم کنید.
  • مرحله چهارم، پوشش آستر یا پرایمر را بر روی ساختمان انجام دهید.
  • در مرحله آخر نیز نوبت به رنگ کردن و نقاشی نما ساختمان می رسد.

آستر و پرایمر در نقاشی نما چه مفهومی دارد؟

امروزه با پیشرفت تکنولوژی و دانش بشری دیگر مثل گذشته رنگ کردن و نقاشی نما ساختمان فقط محدود به پروژه رنگ خالی نیست. برای اینکه رنگ و نقاشی که بر روی ساختمان انجام می شود ماندگاری بالایی داشته باشد از روش آستر و پرایمر استفاده می شود. اما قبل از هر چیز بهتر است برای درک بیشتر این موضوع تعریفی از آستر و پرایمر و اینکه این دو چه تفاوتی با رنگ دارند بپردازیم، پس در ادامه مقاله با ما همراه شوید؛

آستر یا پرایمر چیست؟

آستر یا پرایمر در واقع یک رنگ شفاف اما چسبنده است که در لایه های زیرین رنگ به کار می رود. در واقع استفاده از آستر یا پرایمر در بین سطوح رنگ موجب می شود تا لایه رنگ به خوبی روی دیوار بچسبد. به طور کلی ، آستر یا پرایمر در نقاشی نما به عنوان لایه زیرین زیر رنگ نیز شناخته می شوند، بهتر است قبل از افزودن رنگ روی سطح، آستر یا پرایمر رنگ به کار رود. سه دلیل اصلی برای استفاده از پرایمر روی سطح وجود دارد که عبارت اند از:

  • چسبندگی قوی بین لایه های رنگ ایجاد می کند در واقع به عنوان یک چسب بین مواد سطح و رنگ عمل می کند.
  • یک لایه اضافی بین مواد و رنگ ایجاد می کند و موجب رنگ پذیری بهتر سطوح می شود.
  • اجازه می دهد تا رنگ نهایی دوام و ماندگاری بهتری داشته باشد و به علاوه از پخش هرگونه بو یا لکه مواد جلوگیری می کند.

پرایمر یا آستر چه تفاوتی با رنگ دارند؟

پرایمر و رنگ در نقاشی نما ساختمان با هم تفاوت اساسی دارند و این تفاوت بیشتر مربوط به مواد شیمیایی به کار رفته در آنهاست. در واقع مواد موجود در پرایمرها حاوی رزین هایی هستند که به آنها اجازه می دهد یک پیوند شیمیایی بین مواد سطح و رنگ ایجاد کنند. ولی مواد به کار رفته در رنگ ها حاوی رنگدانه هایی هستند که به آنها رنگ و دوام می دهد تا در شرایط خاص و شرایط آب و هوایی عملکرد بهتری داشته باشند.

نکته قابل توجه: امروزه برای اینکه رنگ و نقاشی نما بیرونی ساختمان به بهترین شکل انجام شود نیاز است که از پرایمر یا آستر در بین لایه های رنگ و سطوح ساختمان استفاده شود. این مختص به یک ساختمان یا دیوار آجری نیست، بلکه دیوار ساختمان می تواند آجری، بلوکی، فلزی و یا چوبی باشد، بهتر است برای ماندگاری بالای رنگ حتما از آستر و یا پرایمر استفاده شود.

اهمیت آستر یا پرایمر در رنگ کاری و نقاشی نما ساختمان

اول اینکه با کمک آستر و پرایمر می توان سطوح را قبل از رنگ کردن یکدست کرد. چرا که استفاده از پرایمر موجب پر شدن قسمت های خالی سطوح می شود. مورد دوم این است که آستر یا پرایمر به کار رفته در لایه های زیرین سطح ساختمان را نسبت به رنگ به کار رفته در آن مقاوم تر می کند و از نفوذ هر گونه رنگی به داخل سطح جلوگیری می کند. سوم اینکه در صورت عدم استفاده از پرایمر یا آستر مقداری از رنگ به کار رفته به داخل سطح نفوذ می کند و همین امر موجب صرف چند لایه از رنگ می شود و زمان و رنگ بیشتری را باید صرف سطوح رنگ شده کرد. ناگفته نماند که سطوح ساختمان از جنس فلز ، چوب یا آجر باشد به این دلیل که در هر صورت در صورت عدم استفاده از پرایمر مقداری از رنگ به داخل سطح نفوذ می کند. و در مورد آخر بعضی مواقع که رنگ قبلی ساختمان تیره تر است و قصد دارید رنگ و نقاشی نما روشن تر شود بهتر است از پرایمر یا آستر استفاده کنید چون رنگ ساختمان را به سمت رنگ روشن سوق می دهد.

ویژگی های اساسی پرایمر و آستر در نقاشی نما ساختمان

  • قدرت چسبندگی فوق العاده

  • عمر و دوام بالا
  • قابلیت نفوذ پذیری بسیار بالا
  • مانع از شوره زدگی دیوار گچی
  • مستحکم کردن دیوار گچی در برابر آب و هر رطوبت دیگری
  • صرفه جویی در زمان و رنگ کمتر
  • یکدست کردن سطح برای رنگ و به کار بردن سنگ های تزیینی

چه نکاتی را در زمان رنگ آمیزی و نقاشی نما ساختمان باید رعایت کرد؟

هر نوع کار ساختمانی ویژگی های خاص خود را دارد و رنگ آمیزی و نقاشی نما نیز از این قاعده مستثنی نیست. با در نظر گرفتن این موارد و انجام برخی اقدامات ، رنگ آمیزی نما کار سختی نخواهد بود و با بهترین کیفیت اجرا می شود. این نکات به ظاهر ریز که تاثیر زیادی در روند کاری رنگ آمیزی سطوح ساختمان دارد عبارت اند از:

  • رنگ آمیزی و نقاشی در بیرون از ساختمان ، بهتر است در هوای خشک و بدون باد، با دمای هوای مثبت انجام شود.
  • سطوح بیرونی ساختمان نباید زیاد داغ و گرم باشد. برای این منظور توصیه می شود صبح کار کنید.
  • سطح مرطوب را رنگ نکنید. مخصوصا در مواقع بارانی یا مدتی پس از بارندگی که سطوح خیس است، باید اجازه بدهید، سطوح کاملاً خشک شود.
  • قبل از رنگ آمیزی نمای سطح چوبی، باید آن را به درستی با یک ضد عفونی کننده پاک کنید و باید تمام قسمت های سطح را با ضد عفونی کننده به خوبی پاک کنید.
  • در فرآیند رنگ آمیزی، دقت داشته باشید تا رنگ ها را به طور مداوم و مناسب با هم مخلوط کنید.
  • هنگام رنگ آمیزی و نقاشی نما خانه های چوبی باید همه قسمت های سطوح را به طور کامل رنگ کرد.
  • رنگ نهایی تنها پس از خشک شدن کامل دیوارها مشخص می شود. اجازه بدهید تا رنگ نهایی به طور کامل خشک شود و خود را نشان دهد.
  • از قلم مو یا غلطک مناسب استفاده کنید به این دلیل که کیفیت رنگ بستگی به انتخاب یک قلم مو یا غلطک خوب دارد.
  • از پرایمر یا آستر مرغوب و متناسب با نوع ساختمان خود استفاده کنید.

سخن پایانی

پرایمر یا آستر رنگ سفید و شفافی دارد که در عین شفاف بودن حالت چسبندگی نیز دارد. در بین لایه های رنگ و سطوح ساختمان قرار می گیرد و همچنین مانع از نفوذ رنگ به داخل سطح می شود. در نتیجه موجب ماندگاری و طول عمر رنگ ساختمان می شود. تنها شرکت هایی با سال ها تجربه در این زمینه می توانند به شما آموزش بدهند که چگونه رنگ آمیزی نما را انجام دهید. در صورت تمایل به نقاشی ساختمان می توانید با یک شرکت نقاشی نمای معتبر تماس بگیرید و پس از بازدید از نحوه کار و تخفیفات مجوعه، می توانید در صورت تمایل کار نقاشی ساختمان خود را به آن ها بسپارید.

اهمیت آستر و پرایمر در نقاشی نما

 

موضوعات مرتبط: نقاشی و رنگ آمیزی نما , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نقاشی نما در تهران و کرج
شنبه 29 مرداد 1401 ساعت 9:51 | بازدید : 31 | نویسنده : admin | ( نظرات )

نقاشی نما

نقاشی نما امروزه از جمله فرآیندهای متفاوت و البته مقرون به صرفه ای است که شما می توانید از انواع مواد متفاوت برای پوشش دهی هر چه بیشتر در نمای ساختمان استفاده کنید؛ چرا که تاثیر بسیار زیادی بر روی سبک زندگی مردم می گذارد. همان طور که می دانید به این نوع نقاشی، رنگ آمیزی نما هم گفته می‌شود که از جمله روش های پرطرفدار به حساب می آید. معمولا آراستگی، تمیزی و کیفیت کار مهم ترین نکته ای است که نقاش باید به آن بی توجه نباشد. قاعدتا مقاومت و دوامی که نما در مقابل شرایط جوی، اشتعال، پوسته پوسته شدن، اشعه نور خورشید و... از خود نشان می دهد، می توان به بهترین شکل ممکن به کیفیت هرچه بیشتر و استاندارد بالای کار اشاره نماید.

انواع رنگ نقاشی نما

برای انجام رنگ آمیزی از انواع رنگ استفاده می شد. در ادامه به چند مورد از آنها اشاره خواهیم کرد:

  • رنگ اکرلیک
  • رزین آکریلیک
  • رنگ کنیتکس
  • رنگ‌روغنی
  • رنگ اپوکسی
  • رنگ نانو

هرکدام از این رنگ ها استاندارد و ساختار خاصی را به خود اختصاص داده است. به همین دلیل توصیه ما به شما این  است که سعی کنید به کیفیت بیشتر و قیمت مناسب برای انجام رنگ آمیزی نما توجه کنید. به هر حال رنگ آمیزی نما باید در طولانی مدت جلوه و جذابیت اصلی خود را به نمایش بگذارد. برای انجام نقاشی نما یکی از پرطرفدارترین رنگ ها زنگ اکرلیک است که انعطاف پذیری و البته درخشندگی قابل قبولی را به نمایش می‌گذارد. شما اگر به دنبال رنگی هستید که ضد قارچ و آسیب ناپذیر باشد، ما به شما توصیه می‌کنیم که از رزین آکریلیک استفاده کنید؛ چرا که سطحی تقریبا سخت دارد و همچنین بر پایه آب و روغن تولید شده است. رنگ نانو نیز از جمله رنگ هایی است که به دلیل کیفیت بالا و داشتن عایق امروزه برای رنگ آمیزی نما بسیار مورد توجه قرار می گیرد.

اقدامات قبل از نقاشی نما

شما عزیزان قبل از انجام رنگ آمیزی نما باید به شستشوی سطح مورد نظر توجه کنید. معمولا نبود هیچ گونه کیفی و آلودگی با می شود که نتیجه پایانی کار بازدهی بیشتری داشته باشد. به هر حال همیشه زیرسازی جزء مهم ترین مراحل کار به شمار می آید. سعی کنید از رنگ های با کیفیت استفاده کنید. عدم کیفیت و استاندارد رنگ تنها موجب اتلاف هزینه شما شده و سودی برای شما ندارد. امروزه برای شستشوی نما از دستگاهی به نام واتر جت استفاده می کنند. اصول و نکات خاصی را برای رنگ آمیزی نما باید در نظر بگیرید که هر کدام از این اصول می‌تواند به کیفیت و زیبایی کار در طولانی مدت اشاره کند. قبل از انجام کار سعی کنید از یک اکیپ ماهر و یا فردی کاربلد مشاوره بگیرید؛ چرا که به هر حال رنگ آمیزی نما به تبحر، تجربه و البته تخصص بالایی نیاز دارد تا قادر باشید با کم ترین هزینه بهترین کیفیت را مشاهده کنید. باید قبل از انجام کار نقاشی نما در تهران و کرج به شرایط جوی توجه کنید. در آب و هوای بارانی هیچ شانسی برای آراستگی نقاشی نما وجود ندارد. به همین دلیل، مشاوره قبل از انجام کار مهم ترین نکته ای است که باید به آن توجه شود. ولی متاسفانه برخی از افراد این گونه تصور می کنند که رنگ آمیزی نما همچون یک عایق است که در طولانی مدت با هیچ گونه رنگ پریدگی و پوسته پوسته شدن نما را روبرو نمی کند. در صورتی که رنگ آمیزی نما تنها به واسطه کیفیت می تواند زیبایی و آراستگی خود را در طولانی مدت حفظ کند.

قیمت نقاشی ساختمان

برای برآورد قیمت نقاشی نما باید به ارتفاع محل بیشتر از هر چیزی توجه کنید؛ چرا که ارتفاع صددرصد می تواند تاثیر بسیار جدی بر روی هزینه کار بگذارد. اما باید به متراژ و هم چنین نوع بافت بی توجه نباشید؛ چرا که هر کدام جزء معیارها و فاکتورهای اصلی به حساب می آید. حقیقتا انتخاب نوع رنگ با توجه به برند های متفاوتی که در بازار وجود دارد، خود می‌تواند قیمت خاصی را برآوردکند. به همین دلیل توصیه ما به شما این است که سعی کنید نوع رنگی که انتخاب می‌کنید، یک رنگ با کیفیت همراه با استاندارد بالایی باشد که در طولانی مدت بتوانید از آن به نحو احسن برای جذابیت و تمیزی هرچه بیشتر نمای خود استفاده کنید. شاید این معیار برای شما آن چنان جزء معیارهای اصلی به حساب نیاید، اما برای قیمت رنگ آمیزی نما صددرصد شرایط جوی و آب و هوایی و این که در چه فصلی از سال نقاشی نما انجام پذیرد، خود نکته مهمی است و جزء  نکات مهم و  اصلی به حساب می‌آید که شما نباید به آن بی توجه باشید.

سخن پایانی

ما در این مقاله هر آن چه در که در مورد نقاشی نما لازم بود را بیان کردیم. امروزه مردم به آراستگی و تمیزی اطراف و محیط خود نیز بسیار اهمیت می دهند. همین دلیل، نقاشی و یا رنگ آمیزی ساختمان در حال حاضر یکی از پرطرفدار ترین روش هایی است که نباید از آن غافل شد. همیشه باید به شرایط آب و هوایی بیشتر از هرچیزی برای انجام رنگ آمیزی نما توجه کنید. به این دلیل که اگر آب و هوا مناسب نباشد تثبیت رنگ به هیچ عنوان امکان پذیر نیست. پیشنهاد ما این است که از یک شرکت معتبر در این حوزه که رنگ های گارانتی دار را معرفی می کنند استفاده کنید. بدین ترتیب در دراز مدت می توانید نسبت به انتخاب خود رضایت بیشتری حاصل کنید. همیشه دوام و استحکام در برابر شرایط جوی یعنی انتخابی مقرون به صرفه برای انجام رنگ آمیزی ساختمان، که نباید در این مورد بی دقت عمل کنید.

نقاشی نما در تهران و کرج


موضوعات مرتبط: نقاشی و رنگ آمیزی نما , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


تهیه رنگ برای نقاشی نما
سه شنبه 25 مرداد 1401 ساعت 9:56 | بازدید : 31 | نویسنده : admin | ( نظرات )

نقاشی نما

یکی از راه های ایجاد زیبایی در نمای ساختمان ها استفاده از نقاشی نما است. نقاشی نما و یا سنگ کاری از اقداماتی که است که هر ساختمان با توجه به آب و هوایی که در آن قرار دارد، می تواند از آنها استفاده کند. معمولا سنگ کاری در ساختمان هایی استفاده می شود که آب و هوایی نسبتا بارانی ومرطوب دارند. اما نقاشی نما یکی از اقداماتی است که در صورت صحیح انجام شدن می تواند باعث ایجاد جلوه خاصی بر روی نما شود. اما چگونه رنگ مورد نظر خود را انتخاب کنیم. در این مقاله انواع رنگ های ساختمانی را برای نقاشی نما به شما معرفی می کنیم تا انتخاب بهتری در مورد انتخاب رنگ داشته باشید.

نکات مهم در نقاشی نما

قبل از معرفی رنگ های قابل استفاده در نقاشی نما، ابتدا لازم است تا مهمی را بدانید. این نکات عبارتند از:

انتخاب رنگ بر اساس شرایط منطقه

یکی از نکات مهمی که در هنگام انتخاب رنگ برای نقاشی نما لازم است تا در نظر داشته باشید، شرایط منطقه قرار گیری ساختمان در آن است. همانطور که می دانید عوامل مختلفی مانند نور ماورا بنفش و باران و باد می توانند تاثیرات بسیار زیادی بر روی نمای یک ساختمان ایجاد کنند. همچنین کشور ایران به دلیل قرار گرفتن در یک منطقه گرم و خشک، غالبا دارای آب و هوای گرم است. برای عایق بندی بیشتر نما بهتر است که ساختمان های قرار گرفته در منطقه های گرم، از رنگ های روشن استفاده کنند. این رنگ ها باعث عدم جذب گرما در فصول گرم سال خواهند شد. جذب گرمای بیش از حد در فصول گرم، باعث می شود که انرژی بیشتری را برای سرمایش منزل استفاده کنید. به همین دلیل لازم است تا از یک رنگ مقاوم برای نقاشی نما استفاده کنید. در نتیجه رنگ انتخاب شده برای نقاشی نما، باید ویژگی های زیر را داشته باشد:

  • قابل شستشو باشد.
  • در اثر قرار گیری طولانی مدت در برابر اشعه خورشید، از بین نرود.
  • مقاومت و پایداری طولانی مدت
  • چسبندگی بالا
  • و. ....

نوع ساختمان

یکی دیگر از پارامترهای مهم در بحث انتخاب رنگ برای نقاشی نما، در نظر گرفتن نوع ساختمان است. برای مثال همانطور که ساختمان های شمال کشور مشاهده کرده اید؛ از رنگ های روشن استفاده شده است. به همین دلیل بهتر اگر ساختمان شما نیز در منطقه ای در شمال کشور قرار دارد؛ از رنگ های روشن استفاده کنید. بهره گیری از تضاد رنگی در نقاشی نما می توانید جلوه زیبایی به نمای ساختمان دهد.

تقسیم بندی ساختمان

یکی از اقدامانی که قبل از رنگ آمیزی نما باید انجام دهید، تقسیم بندی نمای ساختمان برای نقاشی است. بهتر برای هر قسمت نمای ساختمان از یک رنگ مجزا استفاده کنید. مشخص شدن رنگ هر قسمت قبل از آغاز فرآیند رنگ آمیزی باعث ایجاد نظم در کارها خواهد شد.

متریال به کار رفته در نما

یکی از موضوعاتی که در نقاشی نمای ساختمان باید در نظر گرفت؛ نوع متریال نما است. همانطور که میدانید ساختمان های ایرانی از متریال های مختلفی مانند: سنگ، کامپوزیت، چوب و.... استفاده می کنند. در نتیجه رنگ آمیزی نما برای هر یک از این متریال ها متفاوت خواهد بود. برای مثال رنگ هایی که در نقاشی نمای یک ساختمان سیمانی مورد استفاده قرار می گیرد، چندان کاربردی برای ساختمان های از جنس چوب نخواهد داشت. برای انتخاب رنگ مناسب نقاشی نما، با توجه به متریال به کار رفته در نما، بهتر است که از افراد متخصص در این زمینه کمک بگیرید.

انواع رنگ برای نقاشی نما

همانطور که مشاهده کردید هر ساختمان با توجه به فاکتورهای مختلف، نیاز به رنگ متفاوتی دارد. در ادامه به معرفی بهترین و پرکاربردترین رنگ های مورد استفاده در نقاشی نما خواهیم پرداخت.

رنگ آکریلیک

یکی از پرکاربردترین رنگ ها برای رنگ آمیزی نما، رنگ های آکریلیک هستند. این رنگ ها به دلیل خواص ویژه ای مانند انعطاف پذیری بالا، درخشندگی زیاد و.... دارد؛ محبوبیت زیادی در بین رنگ های ساختمانی دارد. بهتر است بدانید که رنگ های آکریلیک، خودشان چند نوع هستند که مشهورترین آن، رنگ جوتن است.

رزین آکریلیک

این نوع از رنگ نیز، همانطور که از نامش مشخص است، زیر مجموعه ای از رنگ های آکریلیک محسوب می شود. این رنگ که بر پایه آب و روغن است و ویژگی های خارق العاده ای مانند: مقاوم بودن در برابر اشعه خورشید، ضد قارچ، مقاوم در برابر آب و ..... دارد. همانطور که گفتیم متریال های مختلف، به رنگ های متفاوتی برای رنگ آمیزی نما نیاز دارند. رنگ رزین آکریلیک از معدود رنگ های ساختمان هایی که برای انواع ساختمان های سیمانی، چوبی، گچی و .... مورد استفاده قرار می گیرد.

رنگ کنیتکس

از دیگر رنگ هایی که برای نقاشی نمای داخلی و رنگ آمیزی نمای داخلی یک ساختمان می توان استفاده کرد، رنگ کنیتکس است. این نوع از رنگ ها نیز همانند رنگ رزین آکریلیک بر پایه آب و روغن هستند و در برابر انواع عوامل طبیعی مانند آب و نور خوشید مقاوم هستند. از دیگر ویژگی های این رنگ می توان به طول عمر بالای آن اشاره کرد.

رنگ روغنی

این نوع از رنگ ها اصولا در بخش رنگ آمیزی نماهای فلز کاربرد دارد. برای مثال نرده ها، چهارچوب پنجره ها و... از مکان هایی هستند که استفاده از رنگ برای آنها توصیه می شود.

رنگ نانو

رنگ نانو از جدیدترین و بهترین رنگ ها برای نقاشی نمای یک ساختمان محسوب می شود. رنگ های نانو نسبت به سایر رنگ های موجود در بازار، مقاومت بسیار بالاتری دارند. معمولا از رنگ های نانو به عنوان لایه آخر در نماشویی ساختمان نیز استفاده می شود. علت این موضوع قدرت ماندگاری بسیار بالای این رنگ است. قرار گرفتن یک لایه از این رنگ بر روی ساختمان، موجب افزایش طول عمر نمای یک ساختمان خواهد شد.

جمع بندی

توجه داشته باشید که نقاشی نما یک فعالیت تخصصی محسوب می شود. اگر نقاشی نما یک ساختمان به درستی انجام شود، علاوه بر پایداری و ماندگاری بالای رنگ در طی سال ها، موجب افزایش ایمنی یک ساختمان نیز خواهد شد. در نتیجه توصیه می کنیم برای نقاشی نما و رنگ آمیزی ساختمان خود از افراد متخصص کمک بگیرید.

تهیه رنگ برای نقاشی نما


موضوعات مرتبط: نقاشی و رنگ آمیزی نما , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نقاشی نما برای ساختمان‌های بلند
یک شنبه 23 مرداد 1401 ساعت 10:48 | بازدید : 35 | نویسنده : admin | ( نظرات )

نقاشی نما

نقاشی نما ، خود، کاری پرچالش است و در ساختمان­ های بلند، این چالش، بیشتر نیز می‌شود. اصلی‌ترین مساله در رنگ ­آمیزی نمای چنین ساختمانی، به­ کاربستن روشی ایمن و مطمئن، برای دستیابی به ارتفاعات بالاست. استفاده از بالابر، طناب و داربست، اصلی‌ترین راه‌حل‌ها برای این موضوع هستند. در این مقاله، ابتدا، چالش‌های نقاشی نما در ارتفاع را بررسی می‌کنیم. در بخشی جداگانه نیز راه‌حل‌های فائق آمدن بر این چالش‌ها را معرفی خواهیم کرد. درصورتی‌که نمای ساختمان بلند شما نیاز به نقاشی دارد، نگران نباشید، با خواندن این مقاله می‌توانید، راهی برای رنگ کردن یک دست و اصولی آن بیابید.

نقاشی نما در ارتفاع، چه چالش هایی دارد؟

شاید شما هم مانند بسیاری دیگر، مشکلات و خطرات نقاشی نما در ارتفاع را با شستشوی آن یکسان، بپندارید. بااین‌حال، واقعیت است که رنگ آمیزی نما حساسیت‌ها و مخاطرات بیشتری دارد. ایمنی نقاشان، تسریع فرآیند نقاشی و تسهیل حمل تجهیزات موردنیاز، از اصلی‌ترین این چالش‌ها هستند. عدم توجه به این حساسیت­ ها می‌تواند، دردسرساز شود. برخی از این حساسیت‌ها را در این بخش، بررسی می‌کنیم.

آماده سازی سطح

یکی از مراحل نقاشی ساختمان، زیرسازی است. انجام این کار، باعث می‌شود که سطح یکدستی برای نقاشی داشته باشید. علاوه بر این از مشکلات بعدی، مانند پوسته‌پوسته شدن یا طبله کردن رنگ نیز جلوگیری می‌شود. زیرسازی در ارتفاع، بسیار دشوار است و نیازمند مهارت و تجهیزات ویژه ایست. علاوه بر این، نمای ساختمان‌های بلند، پر از آلودگی‌هایی مانند قارچ و کپک است که درصورتی‌که به‌درستی از بین نروند؛ می‌توانند طول عمر رنگ نما را کاهش دهند. مطمئن‌ترین راه برای زیرسازی نمای یک ساختمان، به‌منظور نقاشی، شستشوی نما با استفاده از دستگاه‌های واترجت و واترسندبلاست، با استفاده از مواد شوینده در آن‌هاست. این فرآیند مدت‌زمان و هزینه قابل‌توجهی، از فرآیند نقاشی نما را به خود اختصاص می‌دهد.

شرایط آب و هوایی

با افزایش ارتفاع، شدت باد نیز بیشتر می‌شود. علاوه بر خطری که باد برای حفظ تعادل نقاشان در ارتفاع دارد، سرعت نقاشی نما را نیز کاهش می­دهد. درصورتی‌که شدت باد زیاد باشد، بر استفاده موثر نقاش از ابزارآلاتش نیز اثر می‌گذارد. علاوه بر این، باد شدید ممکن است، جهت رنگ و یکدستی آن را نیز تحت تأثیر قرار دهد. به همین دلیل است که نقاشی نما باید در سریع‌ترین زمان ممکن و با بیشترین تعداد نفرات، انجام شود. این نقاشان باید، تکنیک‌های رنگ آمیزی نما در شرایط جوی نامساعد را بدانند و سرعت عمل خوبی داشته باشند. همچنین، لازم است که شروع فرآیند نقاشی با توجه به پیش‌بینی وضعیت جوی در روزها و ساعات پیش رو، همراه شود.

ارتباط نقاشان و نظارت بر کیفیت رنگ آمیزی

نقاشی نما ، نیاز به ارتباط نقاشان با یکدیگر دارد. برقراری و حفظ این ارتباط برای نقاشان در ارتفاع، کار دشواری است. به همین دلیل است که تیم‌های نقاشی حرفه‌ای از امکانات بی‌سیم ارتباطی مطلوب، برخوردار هستند. در هنگام نقاشی روی زمین، یک نقاش می‌تواند به‌راحتی کیفیت رنگ خود را مشاهده کرده و در صورت لزوم دوباره قسمتی را رنگ بزند. در نقاشی نما در ارتفاع، این امکان چندان میسر نیست. در عوض، این افراد ناظر از سطح زمین هستند که باید با نقاش ارتباط داشته و ایرادات پیش‌آمده را به او بگویند.

سایر چالش ها

علاوه بر موارد اصلی و کلی‌ای که به آن‌ها پرداختیم، برخی دشواری‌های دیگر نیز در نقاشی نما در ارتفاع وجود دارند که عبارت‌اند از:

  • هرچه ارتفاع بیشتر می­شود، میزان آسیب‌دیدگی نمای ساختمان به علت آلودگی بیشتر، افزایش می‌یابد؛ بنابراین، فرآیند نقاشی در طبقات بالاتر، طولانی‌تر است.
  • نقاشان نه‌تنها باید به امنیت خود بلکه به امنیت عابران پیاده نیز توجه کنند. ریختن رنگ روی سر یا ماشین عابر پیاده، اصلاً خوشایند نیست و مشمول پرداخت جریمه است.
  • اشکالات رنگ ارتفاعات بلند ساختمان، به‌راحتی از دور قابل‌تشخیص است. درصورتی‌که اشتباهی در نقاشی یک بخش رخ دهد، جبران آن بسیار دشوار است.

روش های دسترسی به ارتفاع برای نقاشی نما

به‌طورکلی، سه روش برای دسترسی به نما در ارتفاعات بالا وجود دارد که عبارت‌اند از:

  • استفاده از داربست
  • استفاده از ماشین بالابر
  • استفاده از طناب یا راپل

در میان این سه روش، استفاده از داربست تنها برای ساختمان‌هایی با ارتفاع کم، مناسب است. این روش، ایمنی کمتری نسبت به دو روش دیگر دارد. همچنین، هزینه اجرای آن نیز نسبتاً بالاست. استفاده از ماشین بالابر نیز برای ساختمان‌های با ارتفاع متوسط، مانند بیشتر ساختمان‌های مسکونی شهری مناسب است. باوجود امنیت و راحتی نقاش، این روش چند محدودیت اساسی نیز دارد:

  • مشکل بودن تردد ماشین بالابر
  • محدودیت مانور نقاش
  • محدودیت در تعداد نقاشان
  • لزوم هماهنگی بسیار دقیق نقاش و کنترل‌کننده ماشین بالابر

اما بهترین و مطمئن‌ترین راه دسترسی به نما استفاده از طناب یا راپل است. در این روش، نقاشان ماهر و آموزش‌دیده با استفاده از طناب‌های مخصوص و دیگر تجهیزات از پشت‌بام ساختمان آویزان شده و مرحله‌به‌مرحله با رنگ کردن هر بخش، پایین می‌آیند. در اینجا، مزایای این روش را مطرح می‌کنیم.

مزایای استفاده از راپل در نقاشی نما در ارتفاع بالا

  • دسترسی همه‌جانبه. با استفاده از طناب، دسترسی بسیار خوبی به نقاط تودرتو و دشوار، فراهم می‌شود. همچنین، امکان مانور حرکتی بیشتری برای نقاش در این روش فراهم است.

  • مقرون‌به‌صرفه. این روش در مقایسه با دیگر روش‌های نقاشی نما در ارتفاع، ارزان‌تر است.
  • تجهیزات کمتر. هر دو روش‌های داربست و بالابر به تجهیزات بسیار بیشتر با اشغال فضای زیاد نیاز دارند؛ اما این روش، هیچ مساحتی از فضای زمین اطراف ساختمان را اشغال نمی‌کند.
  • ایمنی. با توجه به استفاده از طناب‌های جایگزین و متعدد در این روش، ایمنی نقاشان، بیشتر است.
  • امکان جمع‌آوری سریع تجهیزات. در صورت وخیم شدن شرایط جوی، این امکان وجود دارد که سریعاً تجهیزات را جمع‌آوری کرده و کار را به‌وقت دیگری موکول کرد. اقدامی که انجام آن در دو روش دیگر، بسیار وقت‌گیر است.
  • امکان کار کردن نقاش‌های بیشتر. تعداد بسیار زیادی از نقاش‌های ماهر می‌توانند، به‌طور هم‌زمان از سقف آویزان شده و با هم کار کنند. به‌این‌ترتیب، می‌توان گفت که این روش سریع­تر از روش‌های دیگر است.

اهمیت انتخاب رنگ نما

رنگ نما به‌خصوص برای ساختمان‌های بلند، اهمیت دوچندانی دارد. به علت دشواری نقاشی نما در ارتفاع، باید رنگی انتخاب شود که بیشترین دوام را داشته و تا مدت‌های طولانی نیاز به تعمیر نداشته باشد. درمجموع، رنگ ساختمان، باید دارای ویژگی‌های زیر باشد:

  • مقاومت و چسبندگی بالا در انواع شرایط جوی مانند باد، باران و نور خورشید
  • انعطاف‌پذیر در برابر تنش‌های ساختمانی
  • پوشش ­دهی بالا
  • قابل شستشو در عملیات نماشویی
  • غیرقابل اشتعال
  • مقاوم در برابر قارچ، کپک و آلاینده­ های شیمیایی

با توجه به ویژگی‌های گفته‌شده، رنگ و رزین‌های آکریلیک، مناسب‌ترین رنگ برای نقاشی نما هستند. پس‌ازآن هم رنگ‌های استخری، روغنی، اپوکسی و نانو قرار می‌گیرند.

نقاشی نما در ارتفاع در نگاهی کوتاه

مهم‌ترین چالش در نقاشی نما برای ساختمان‌های بلند، دسترسی ایمن به ارتفاع است. علاوه بر این، دسترسی باید انعطاف‌پذیر باشد تا بتوان در سریع‌ترین زمان ممکن، عملیات رنگ آمیزی نما را به پایان رساند. دشواری و دقت در زیرسازی، شرایط جوی و باد، ایمنی عابران پیاده و نظارت بر کیفیت کار از دیگر چالش‌هایی هستند که در این مقاله به آن‌ها پرداختیم. به‌منظور دسترسی به ارتفاع در نقاشی نما ، سه راه­ حل استفاده از داربست، بالابر و راپل وجود دارند. دراین‌بین، استفاده از راپل سریع‌تر، ارزان‌تر، ایمن‌تر و انعطاف‌پذیرتر است. علاوه بر این موارد، در انتهای این مقاله نیز به موضوع اهمیت انتخاب رنگ مناسب، به‌منظور کاهش نیازهای دوره‌ای به رنگ آمیزی نما برای ساختمان‌های بلند، نیز اشاره کردیم.

نقاشی نما برای ساختمان‌های بلند


موضوعات مرتبط: نقاشی و رنگ آمیزی نما , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


تفاوت نقاشی نما سیمانی با نمای آجری
سه شنبه 18 مرداد 1401 ساعت 9:34 | بازدید : 38 | نویسنده : admin | ( نظرات )

نقاشی نما

وقتی صحبت از نقاشی نما می­شود، باید مشخص شود که رنگ نما را می­خواهید روی چه جنس از نما پیاده کنید. ما در این مقاله درباره رنگ­آمیزی نما روی نمای آجری و سیمانی می­پردازیم.

آیا نقاشی نما روی آجر ایده خوبی است؟

آجرها رطوبت را از داخل خانه جذب می­کنند و باید بتوانند آن رطوبت را دفع کنند. استفاده از رنگ در قسمت بیرونی می­تواند باعث بلند شدن، کنده شدن یا ترک خوردن رنگ شود زیرا در آب و هوای سرد مستعد چرخه­ های ذوب، یخ­ زده می­ شود. علاوه بر زیبایی­ شناسی، رطوبت محبوس شده در داخل نمای آجری نیز می­تواند بر استحکام و یکپارچگی ملات تأثیر بگذارد و کل سطح دیوار را در معرض خطر قرار دهد. رنگ آمیزی نما آجر و بنایی در نمای بیرونی خانه باید با در نظر گرفتن دقیق محصولاتی که استفاده می­کنید انجام شود تا مجبور نشوید در آینده نزدیک پوسته شدن و خرد شدن رنگ خود را تماشا کنید.

از چه رنگی برای نقاشی نما آجر استفاده می­کنید؟

بیایید با مواردی که نباید استفاده کنیم شروع کنیم - هرگز آجرها را با روغن استاندارد یا رنگ لاتکس رنگ نکنید، این رطوبت را در داخل محبوس می­کند و باعث پوسته شدن و خرد شدن رنگ می­شود. مشکل در این واقعیت نهفته است که آجرها متخلخل هستند و باید همینطور باقی بمانند. برای اینکه آن­ها به درستی عمل کنند، نمی­توان یک پوشش "ضد آب" اعمال کرد که از خشک شدن آن­ها به بیرون جلوگیری کند.

نحوه عملکرد رنگ نما معدنی برای آجر

این رنگ ­های معدنی موجود در آب به جای ایجاد پوشش روی آجر، باعث ایجاد یک واکنش شیمیایی می­شوند که آن­ها را به طور دائمی به زیرلایه آجر متصل می­کند. این­ها محصولات مبتنی بر سیلیس هستند که با آجر و سنگ سازگاری زیستی دارند و در واقع به سطح آجر جذب می­شوند. رنگدانه­ های این رنگ­ های معدنی اکسید آهن معدنی طبیعی بوده و تحت تاثیر اشعه UV قرار نمی­گیرند. همچنین در برابر یخبندان مقاوم بوده و از تشکیل قارچ و کپک جلوگیری می­کنند. استفاده از رنگ‌ها و رنگ‌های معدنی روی آجرها باید عمر مفیدی بین 20 تا 30 سال به شما بدهد. رنگ ­ها و رنگ ­های سیلیسی بی بو، غیر سمی و فاقد هرگونه ترکیب آلی فرار (VOCs) هستند. علاوه بر این، آن­ها غیر قابل احتراق هستند و علاوه بر سالم­تر بودن، کار با آن­ها ایمن­ تر است. آن­ها را می­توان برای هر محصول بنایی، از جمله درزها و ملات اعمال کرد.

آیا نقاشی آجر ارزش خانه را افزایش می­دهد؟

این بستگی به وضعیت آجرها و سبک محله و خانه ­های اطراف دارد. اما اگر امیدوارید ارزش خانه را افزایش دهید، رنگ ­آمیزی نما آجری احتمالاً این کار را در همه موارد انجام نمی ­دهد، مگر در شدیدترین حالت آجرهای آسیب دیده یا فقط آجرهای زشت! در واقع، به همان اندازه احتمال دارد که نقاشی نما آجر باعث بی ارزش شدن خانه شما شود.

نقاشی نما سیمانی

نقاشی نما سیمان از رنگ­آمیزی بیشتر سطوح دشوارتر است: تنفس می­ کند، رطوبت را منتقل می­کند و رنگ را می­ مکد. در حالی که می­توانید دیوارهای خشک را در یک یا دو روز رنگ کنید، یک هفته یا بیشتر برای تکمیل نقاشی نما سیمان نیاز دارید. به علاوه هزینه­ ها در مورد نحوه رنگ ­آمیزی سطوح سیمانی به خواندن زیر ادامه دهید:

برای نقاشی نما موفقیت ­آمیز سیمان - به طوری که ظاهر خوب و طولانی مدت داشته باشد – آماده ­سازی مناسب از اهمیت بالایی برخوردار است. اگر مراحل زیر را دنبال کنید، بدون توجه به اینکه رنگ نما را برای کجا انتخاب می­کنید، خواه کف گاراژ، کف زیرزمین یا دیوار، پاسیو در فضای باز یا نمای ساختمان یا هر قسمت دیگری از ملک شما باشد، می­توانید به نتایج رضایت بخشی دست پیدا کنید.

خلاصه­ ی پروژه نقاشی نما روی سیمان

  • برای پر کردن هر گونه سوراخ، خراش یا بریدگی در سطح سیمان از ترکیب چسباننده استفاده کنید.

  • بتن را با تری سدیم فسفات (TSP) و آب گرم کاملاً تمیز کنید، سپس بگذارید خشک شود.
  • رنگ سنگفرش یا مینای ایوان و کف را ابتدا به محیط و سپس وسط بزنید. بگذارید خشک شود.
  • هر توده یا برآمدگی را خراش دهید و نقاطی را که رنگ به آن نچسبید سنباده بزنید.
  • لایه دوم و آخر رنگ را بمالید، سپس بگذارید خشک شود.

نحوه نقاشی نما سیمان

مرحله اول: نواحی بریده شده یا آسیب دیده را با پرکننده سیمان وصله کنید

زمانی که قصد نقاشی نما سیمان را دارید، فرآیند به‌طور غیرمعمول با پرکننده سیمان آغاز می‌شود که به عنوان یک آغازگر برای سطح رنگ‌شده عمل می‌کند. از ترکیب پچ برای پر کردن تمام سوراخ ­ها، خراش­ ها و بریدگی­ های سیمان استفاده کنید. پس از گذشت زمان خشک شدن کافی، نواحی تعمیر شده را سنباده بزنید تا صاف شوند.

مرحله دوم: سطح سیمان را با TSP تمیز کنید

با استفاده از محلول تری سدیم فسفات (TSP) و آب گرم، کف یا سطح سیمانی را به طور کامل تمیز کنید و تمام روغن و گریسی را که در غیر این صورت باعث تغییر رنگ کار رنگ می­شود، پاک کنید. محلول را با یک برس فلزی روی بتن بمالید. برای تعیین نسبت مناسب TSP به آب، دستورالعمل ­های بسته را مطالعه کنید، اما حدود یک چهارم فنجان TSP به یک گالن آب گرم را در نظر بگیرید. TSP در صورت تماس می­تواند به پوست و چشم آسیب برساند، بنابراین حتما از لباس محافظ کامل استفاده کنید.

مرحله سوم: قبل از شروع نقاسی نما سیمان، اجازه دهید سطح کاملاً خشک شود

همانطور که TSP با بتن واکنش می­دهد، احتمالاً متوجه حباب خفیفی در سطح کف یا سطح خواهید شد. اجازه دهید این حباب به مدت 20 دقیقه به پوشش بتن ادامه دهد، سپس آن را با شلنگ جدا کنید و TSP را کاملاً بشویید. قبل از رنگ ­آمیزی، اجازه دهید سطح به مدت دو روز خشک شود. پس از خشک شدن، دست خود را روی بتن بکشید. باید شبیه کاغذ سنباده 120 باشد.

مرحله چهارم: رنگ نما را بر روی محیط سیمان بمالید

بسته به جهت سطح، محل را جارو کنید یا با یک پارچه خشک پاک کنید. اکنون آماده شروع نقاشی نما هستید. با استفاده از قلم مو، یک لایه اولیه از رنگ سنگ فرش (یا مینای ایوان و کف) را روی محیط منطقه بمالید. یک قلم مو معمولی سایز متوسط ​​شما را قادر می­سازد تا هنگام رنگ ­آمیزی گوشه­ ها و لبه­ ها، چه با فضای داخلی یا بیرونی کار می کنید، به پوشش خوبی دست پیدا کنید.

مرحله پنجم: رنگ بیشتری بغلتانید تا فضای داخلی را بپوشاند

از یک غلتک رنگ برای پر کردن قسمت­ هایی که با قلم مو روکش نکرده اید استفاده کنید. اجازه دهید اولین لایه رنگ حداقل 16 ساعت یا بیشتر خشک شود.

مرحله ششم: عیوب سطح را خراش دهید یا شن و ماسه کنید

چاقوی بتون ه­ای در دست داشته باشید، هر برآمدگی یا برآمدگی را که پس از خشک شدن اولین لایه ظاهر می­شود، خراش دهید. هر قسمتی را که رنگ در آن نچسبید سمباده بزنید. اگر دوباره سمباده بزنید، فراموش نکنید که دوباره جارو بزنید.

مرحله هفتم: لایه دوم و آخر رنگ را روی بتن اعمال کنید

لایه دوم رنگ را به همان روشی که رنگ اول را اعمال کردید بمالید. با این حال، این بار با غلتک محکم فشار دهید و رنگ را در سوراخ ­هایی که اولین لایه در آن نفوذ نکرده است له کنید. قبل از اینکه پروژه را کامل در نظر بگیرید، اجازه دهید لایه دوم برای حدود پنج روز خشک شود.

تفاوت نقاشی نما سیمانی با نمای آجری


موضوعات مرتبط: نقاشی و رنگ آمیزی نما , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


اهمیت نقاشی نما در نمای سیمانی
چهار شنبه 12 مرداد 1401 ساعت 11:28 | بازدید : 34 | نویسنده : admin | ( نظرات )

نقاسی نما

سیمان پرکاربردترین مصالح ساختمانی است که بادوام در نظر گرفته می­شود. با این حال، قرار گرفتن در معرض مواد تهاجمی، رطوبت، چرخه­ های مکرر انجماد و ذوب منجر به تخریب سریع ساختار آن می­شود. به ویژه دلایل تکنولوژیکی (کیفیت سیمان) و عامل انسانی (اشتباهات طراحی، آماده ­سازی مخلوط و ...) اهمیت کمی ندارند. ما در این مقاله به اهمیت نقاشی نما در نمای سیمانی می­ پردازیم. به همین دلیل است که تمام سازه­ های سیمانی نیاز به حفاظت دارند.نقاشی نما نقش مهمی در این فرآیند توسط آغشته‌سازی‌های مخصوص سیمان و بتن دارد و رنگ‌های مخصوص به افزایش بیشتر عمر مفید و ایجاد جذابیت تزئینی به سطح کمک می‌کنند.

رنگ­ نما برای استفاده در نمای سیمانی: ویژگی ­های انتخابی

لطفا توجه داشته باشید که هنگام انتخاب رنگ نما برای بتن، هزینه آن یک عامل تعیین ­کننده نخواهد بود، زیرا اول از همه، باید به کیفیت مواد توجه کنید. دو گزینه برای رنگ های بتن وجود دارد:

  • فرمولاسیون­ هایی که بافتی صاف ایجاد می ­کنند.
  • مخلوط ­های بافت­دار

مزایای نقاشی نما سیمانی

رنگ ­آمیزی نما سطح سیمانی به سادگی رنگ­ آمیزی چوب یا دیوار خشک نیست. انجام آن کار پیچیده­ای نیست. با این حال، شما یک نقاش با تجربه می­ خواهید تا به پایان خوبی برسد. یک لایه رنگ تازه می ­تواند حیاط، حصار محیطی یا فضای حیاط خلوت را زیبا کند. رنگ­ آمیزی دیوارهای سیمانی سه مزیت عمده دارد:

جذابیت زیبایی­ شناسی

چه برای دیوار باغچه در فضای باز یا نمای ساختمان استفاده شود، دیوارهای سیمانی می­توانند ظاهری کسل­ کننده و خسته­ کننده ایجاد کنند. اکثر مردم فقط آن­ها را به رنگ خاکستری خود رها می­کنند زیرا نمی­دانند که می­توان آن­ها را رنگ کرد یا نمی­دانند چگونه سطح سیمانی را رنگ کنند. نقاشی نما می­تواند ظاهر ملک شما را بهبود بخشد. با گذشت زمان، دیوارهای سیمانی قدیمی و حتی رنگ نشده به نظر می­رسند، رنگ­ های اصلی آنها کم رنگ به نظر می­رسند. رنگ ­آمیزی نما می­تواند فضای شما را سرزنده و جذاب کند.

حفاظت

دیوارهای سیمانی دارای سوراخ ­های هوا و حفره­ های کوچکی هستند که یک سطح اسفنج مانند را تشکیل می­دهند، به این معنی که به راحتی رطوبت را جذب می­کنند. سیمان دارای سطح متخلخلی است که رطوبت را جمع ­آوری و دفع می­کند که می­تواند رنگ را ضعیف یا آسیب برساند. این عامل اصلی شکست رنگ بتن است. جذب اضافی همچنین می­تواند از چسبیدن رنگ به سطح جلوگیری کند. نقاشی نما در دیوارهای سیمانی به محافظت از بتن در برابر سایش و پارگی کمک می­کند. همچنین با جلوگیری از آسیب بیشتر، عمر بتن را افزایش می­دهد. آماده‌سازی مناسب، اجرای یکنواخت رنگ را تضمین می‌کند که در برابر لایه‌برداری و پوسته پوسته شدن مقاومت می‌کند. آستر آب­بندی بتن از خروج رطوبت از بلوک­ ها و ضعیف شدن رنگ جلوگیری می­کند.

تعمیر و نگهداری آسان ­تر

دیوارهای سیمانی ابتدا باید با شستشوی فشاری تمیز شوند. تمیز کردن مناسب می­تواند آلودگی­ ها را حذف کند و به ایجاد ظاهری یکنواخت­ تر کمک کند و همچنین برای عمر و چسبندگی رنگ ضروری است. نقاشی نما و یک لایه رنگ تازه روی دیوار بتنی شما زمان و تلاشی را که برای تمیز کردن و نگهداری معمول صرف می­کنید کاهش می­دهد. هنگامی که یک لایه رنگ به سطح اضافه می­ شود، لایه ­ای برای جلوگیری از آلودگی ایجاد می­کند و اجازه می­ دهد دیوار شما قابل شستشو باشد.

مراحل رنگ­ آمیزی نما در نمای سیمانی

حالا که به اهمیت نقاشی نما در نمای سیمانی پی بردید، بیایید بررسی کنیم که مراحل نقاسی نما در نمای سیمانی چیست.

پرکننده سیمان

با ترکیب پچ تمام سوراخ ­ها، خراش ­ها و بریدگی­ ها را پر کنید و از سیمان استفاده کنید. بعد  از گذشت  مدت زمانی که سطح به خوبی خشک شد، مناطقی که  تعمیر کرده اید را با سنباده صاف کنید.

محلول تری سدیم فسفات

با استفاده از محلول تری سدیم فسفات و آب گرم،  سطح سیمانی را کاملا تمیز کنید و همه روغن و گریسی را که در غیر این صورت باعث تغییر رنگ کار رنگ می­شود، پاک کنید. محلول را با یک برس فلزی روی بتن بمالید. برای تعیین نسبت مناسب محلول تری سدیم فسفات، به آب، دستورالعمل­ های نوشته شده بر روی بسته را بخوانید، ولی در کل حدود یک چهارم فنجان محلول تری سدیم فسفات را به یک گالن آب گرم اضافه کنید. محلول تری سدیم فسفات می­ تواند به پوست و چشم شما آسیب بزند پس مراقب باشید که با پوستتان تماس پیدا نکند.، بنابراین لباس کار مناسب را فراموش نکنید.

سطح خشک و تمیز

از آنجایی که محلول تری سدیم فسفات، با بتن واکنش می­ دهد، حباب خفیفی در سطح ایجاد می شود. اجازه دهید این حباب مدتی بر روی  پوشش بتن بماند، بعد آن را با شلنگ جدا کنید و محلول تری سدیم فسفات را کاملاً بشویید. قبل از رنگ ­آمیزی، بگذارید سطح به مدت دو روز کاملا خشک شود.

رنگ نما بر روی سیمان

محل مورد نظر را جارو کنید یا با پارچه تمیز کنید.حالا نقاشی را شروع کنید. با استفاده از قلم مو، یک لایه رنگ را روی محیط منطقه بمالید. یک قلم مو معمولی سایز متوسط به شما کمک می کند تا موقع رنگ ­آمیزی گوشه­ ها و لبه­ ها را به خوبی پوشش دهید.

پوشاندن فضای داخلی

با یک غلتک رنگ قسمت­ هایی که با قلم مو روکش نکرده اید را پر کنید. اجازه دهید اولین لایه رنگ بیشتر از 16 ساعت خشک شود.

از بین بردن عیوب

چاقوی بتون ه­ای در دست داشته باشید، هر برآمدگی را خراش دهید.  سنباده بزنید تا رنگ های چسبیده کنده شود. اگر باز سمباده زدید، این کار را مجدد تکرار کنید.

رنگ در لایه آخر

مثل بار اول دوباره رنگ بزنید. و این بار هم غلتک را محکم بفشارید و رنگ را در سوراخ­ ها له کنید. بگذارید لایه دوم برای حدود پنج روز خشک شود.

ما در این مقاله درباره اهمیت نقاشی نما در نماهای سیمانی صحبت کردیم. نمای سیمانی در ساختمان ­های بلند و برج­ ها بیشتر کاربرد دارد و برای حفاظت از آن نقاشی نما و رنگ نما که استفاده می­شود، اهمیت دارد.

اهمیت نقاشی نما در نمای سیمانی


موضوعات مرتبط: نقاشی و رنگ آمیزی نما , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


دلایل پوسته شدن رنگ پس از نقاشی نما
دو شنبه 10 مرداد 1401 ساعت 10:4 | بازدید : 30 | نویسنده : admin | ( نظرات )

نقاشی نما

نقاشی نما کار پرهزینه و دردسری است. به همین دلیل باید به‌خوبی و با نهایت دقت انجام شود تا بهترین نتیجه از آن حاصل شود. یکی از مشکلاتی که معمولا برای رنگ نما در ساختمان پیش می‌آید، پوسته‌پوسته شدن آن است. جدای از اینکه این مشکل، ممکن است به علت کهنگی رنگ پیش بیاید، اغلب مدتی پس از نقاشی نما مشاهده می‌شود. در این مقاله، دلایل مختلف پوسته‌پوسته شدن رنگ نما را بررسی می‌کنیم. با بررسی هر علت، راه پیشگیری از آن را نیز معرفی خواهیم کرد. درصورتی‌که قصد نقاشی نما را دارید یا رنگ نما در ساختمان شما دچار این مشکل شده است؛ خواندن این مقاله را به شما پیشنهاد می‌کنیم.

چرا مدتی پس از نقاشی نما رنگ آن پوسته پوسته می شود؟

خراب شدن رنگ به هر علتی، بسیار ناخوشایند است. ترمیم رنگ پوسته­ شده، کار آسانی نیست و معمولا کیفیت یک دست و تمیزی نخواهد داشت. به همین دلیل، بهتر است پیش از وقوع مشکل، از آن پیشگیری کنید. همچنین، در صورت پوسته‌پوسته شدن رنگ نقاشی نما باید ابتدا منبع مشکل را برطرف کنید. در غیر این صورت، پس از مدتی، دوباره شاهد پوسته ­شدن رنگ آمیزی نما خواهید بود. در اینجا، اصلی‌ترین دلایل این موضوع را بررسی می‌کنیم.

رطوبت داخلی یا خارجی

شایع‌ترین دلیل پوسته‌پوسته شدن رنگ نقاشی نما ، رطوبت است. رطوبت خارجی برای ساختمان‌هایی که در معرض هوای بسیار مرطوب دارند، قطعا عمر رنگ نما را کاهش می‌دهد. برای پیشگیری از این مشکل، باید از انواع رنگ پلاستیک و لاتکس ضد رطوبت، برای نقاشی نما استفاده کرد. رطوبت می‌تواند، ریشه داخلی نیز داشته باشد. اولین دلیل رطوبت داخلی، نشتی لوله‌ها، ناودان و هرگونه تجهیزاتی است که آب یا مایعات دیگر در آن در جریان داشته باشند. همچنین، رطوبت زیاد داخل ساختمان نیز می‌تواند به دیوارها نفوذ کند. ازآنجاکه رطوبت نفوذ کرده به دیوار، راهی برای خروج از آن ندارد ناچار لایه رنگ نما را شکافته و از آن خارج می‌شود. رطوبت داخلی می‌تواند در هنگام رنگ زدن نیز در بین لایه‌های رنگ، گیر بیفتد. شایع‌ترین دلیل این اتفاق، خشک نشدن لایه‌های آستر و پرایمر، پیش از اعمال لایه‌های بعدی است. به‌منظور پیشگیری یا برطرف کردن مشکل رطوبت داخلی، پیشنهاد می‌شود تست ترکیدگی لوله‌ها پیش از رنگ آمیزی نما انجام شود. همچنین، درصورتی‌که رطوبت داخل ساختمان زیاد است، به نحوی با عایق‌­بندی، تهویه یا رنگ‌های ضد رطوبت دیوارهای داخلی، کنترل شود. درنهایت، هنگام رنگ­ آمیزی نیز باید پیش از اعمال هر لایه از خشک بودن لایه زیرین، اطمینان حاصل کرد.

آماده نبودن سطح

پیش از رنگ آمیزی نما باید سطح آن کاملا آماده باشد. این آمادگی به این معنی است که باید حتما عاری از مواد خورنده، آلودگی، میکروارگانیسم‌ها مانند قارچ و کپک، انواع حفره و غیره باشد. در غیر این صورت، رنگ نمی‌تواند پیوند خوبی با آن برقرار کند و پوسته‌پوسته می‌شود. به این منظور، توصیه می‌شود پیش از نقاشی نما یک بار عملیات شستشوی آن با مطمئن‌ترین روش‌ها مانند واترجت یا واترسندبلاست (برای نماهای بسیار آلوده) انجام شود. پس‌ازآن، لازم است که حتما عملیات بتونه‌کاری با دقت تمام انجام‌شده و همه درزها و حفره ­ها پر شوند. درصورتی‌که سطح یک دست نباشد، به‌تدریج رطوبت و انواع میکروارگانیسم‌ها را جذب کرده و پس از مدتی، پوسته‌پوسته می‌شود.

گچ کاری غیراصولی

گچ لایه زیر رنگ، باید حتما انسجام مطلوبی داشته باشد. در غیر این صورت، اصطلاحا پس از مدتی، گچ مرده ایجادشده که اصلی‌ترین مشکل آن، ترک خوردن است. با ترک خوردن گچ، نقاشی نما نیز ترک می‌خورد. گچ مطلوب، گچی است که از مواد مرغوبی تهیه‌شده و نسبت آب و گچ آن متناسب است. همچنین، فرآیند خشک شدن آن نیز با سرعت مناسبی طی شده است.

تابش شدید نور خورشید و تغییرات آب و هوایی

در مناطقی با تابش شدید نور آفتاب، احتمال پوسته­ شدن رنگ، پس از نقاشی نما بیشتر است. همچنین، تغییرات شدید دما در طول شبانه‌روز یا در فصول مختلف تیز از علل شایع این مشکل است. تغییرات دمایی در صورتی که از حد مقاومت رنگ یا گچ زیر آن بیشتر باشد باعث انقباض و انبساط­ های متعدد و بروز این مشکل در رنگ نما می شود. برای رفع این مشکل باید از رنگ‌هایی که در برابر نور آفتاب و تغییرات دمایی مقاومت دارند، استفاده شود. امروزه، انواع متنوعی از رنگ‌های پلاستیکی و آسترها با این ویژگی در دسترس هستند. اما نور خورشید به نحو دیگری هم می‌تواند در کیفیت رنگ نقاشی نما اثرگذار باشد. این اثرگذاری از طریق فرآیند خشک شدن رنگ است. درصورتی‌که رنگ نما براثر تابش شدید آفتاب به‌سرعت خشک شود، حلال درون آن پیش از پیوند با سطح دیوار، تبخیر شده و درنتیجه، رنگ با کیفیت خوبی به دیوار، نمی‌چسبد. برای جلوگیری از این مشکل، بهتر است رنگ ­آمیزی را در سایه انجام داد.

عدم رعایت اصول رنگ آمیزی

تعداد لایه‌های رنگ، نباید بیش ­ازحد باشد. در غیر این صورت، رنگ نما سنگین شده و پس از مدتی، تحمل وزن خود را از دست می‌دهد. همچنین، آسترها و رنگ‌هایی که دانه‌های رنگی درشتی دارند معمولا زودتر پوسته‌پوسته می‌شوند. نکته دیگر هم زیرسازی رنگ است. درصورتی‌که از روغن‌های تقویت چسبندگی، مانند روغن الیف برای چسبیدن بهتر لایه‌های رنگی روی‌هم استفاده نشود، احتمال پوسته‌پوسته شدن نقاشی نما بیشتر می‌شود. گردوغبار نشسته روی آستر نیز می‌تواند، چسبندگی لایه نهایی را کم کند. به همین دلیل در مناطقی با گردوغبار زیاد، باید پیش از اعمال رنگ نهایی، آستر زیر آن را با دستمال خشک، کاملا تمیز کرد.

اعمال رنگ روی رنگ

این اشتباه، معمولا از افراد آماتور، سر می‌زند. بااین‌حال، به‌دفعات دیده‌شده که علت پوسته‌پوسته شدن نقاشی نما ، اعمال رنگ روی رنگ است. به‌ویژه اگر رنگ‌ها با یکدیگر یکسان نباشند؛ مثلا یکی روغنی و دیگر پلاستیک باشد؛ پوسته‌پوسته شدن، سریع‌تر اتفاق می‌افتد. پیش از رنگ زدن هر منطقه رنگ‌دار، باید ابتدا رنگ قبلی را تراشید، عملیات زیرسازی را مجددا انجام داد و سپس اقدام به رنگ آمیزی نما کرد.

پوسته شدن نقاشی نما در یک نگاه

نقاشی نما حساسیت‌های زیادی دارد که درصورتی‌که رعایت نشوند، ممکن است پس از مدتی، مشکلاتی مانند پوسته‌پوسته شدن را به وجود بیاورند. رطوبت، اولین دلیل پوسته‌پوسته شدن رنگ نما است. این عامل می‌تواند، منابع خارجی یا داخلی داشته باشد. عدم زیرسازی درست سطح نما و کثیف بودن آن، دلیل بعدی این اتفاق است. در مرتبه بعدی تغییرات دمایی و تابش شدید نور خورشید که امکان چسبندگی مناسب را سلب می‌نمایند، قرار می‌گیرد. درنهایت هم رنگ ­آمیزی غیراصولی و استفاده از رنگ‌های بی‌کیفیت و اعمال رنگ روی رنگ قدیمی، ازجمله، دلایل پوسته شدن رنگ پس از نقاشی نما است.

دلایل پوسته شدن رنگ پس از نقاشی نما

 

موضوعات مرتبط: نقاشی و رنگ آمیزی نما , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


اهمیت ضمانت و گارانتی نقاشی نما
شنبه 8 مرداد 1401 ساعت 9:58 | بازدید : 31 | نویسنده : admin | ( نظرات )

نقاشی نما و نقاشی ساختمان

مسئله قرارداد و تعهدات طرفین در پروژه‌های ساختمان، همواره موردبحث بوده و بسیاری از اوقات، سبب دردسر شده است. نقاشی نما نیز یک پروژه ساختمانی نسبتا بزرگ است که به دلیل اهمیتی که در ظاهر ساختمان دارد، نیازمند تجربه و تعهد پیمان‌کار است. هرچقدر هم که پیمان‌کار باتجربه باشد، باید کار خود را تضمین کند. در این مقاله، ضمانت‌هایی که پیمان‌کار باید ارائه کند را معرفی می‌کنیم. سپس باهدف نشان دادن اهمیت گارانتی، مشکلاتی که ممکن است پس از رنگ آمیزی نما برای آن پیش بیاید را مرور خواهیم کرد. درصورتی‌که در شرف بستن قرارداد رنگ آمیزی نما هستید، این مقاله به شما در پیشگیری از خسارت‌های احتمالی کمک خواهد کرد.

انواع ضمانت و دلایل اهمیت آنها در نقاشی نما

به‌طورکلی، دو نوع ضمانت در یک پروژه نقاشی نما وجود دارند. گرفتن هردوی این ضمانت‌ها الزامی است و در غیر این صورت، اسباب موجب شانه خالی کردن احتمالی پیمان‌کار از مسئولیت‌هایش را فراهم می آورد. این ضمانت‌نامه‌ها شامل ضمانت‌نامه حسن انجام کار در حین رنگ آمیزی نما و گارانتی رنگ نما تا مدت معلوم، پس از پایان پروژه است. در اینجا این دو ضمانت‌نامه را معرفی می‌کنیم.

ضمانت نامه حسن انجام کار

یک کارفرما حتما برای پروژه نقاشی نما ، برنامه‌ریزی کرده است. او طبق توافقاتی که با پیمانکار داشته است توقع دارد که در مدت­زمان مشخصی، پروژه به پایان برسد. همچنین، پیمان‌کار تعهد می‌کند که اقدامات مشخصی را به‌منظور بالاتر رفتن کیفیت کار انجام دهد. ازجمله:

  • بهره‌گیری از تعداد مشخصی کارگر
  • استفاده از تجهیزات مشخص و توافق شده
  • رنگ آمیزی نما با رنگ و روشی مشخص
  • تعهد به عدم وارد آوردن خسارت به بخش‌های دیگر ساختمان
  • تعهد به عدم واگذاری پروژه به شخص ثالث

به‌منظور اطمینان از مسئولیت‌پذیری پیمان‌کار نقاشی نما در انجام این تعهدات، باید از او ضمانت حسن انجام کار گرفته شود. این ضمانت‌نامه، معمولا به‌صورت چک و سفته است و مدت مشخصی دارد. این مدت ممکن است، پایان پروژه یا مدتی پس از پایان آن باشد. لازم است که تمامی انتظاراتی که از پیمانکار می‌رود در قرارداد، ذکر شود و در ضمانت اخذشده از وی نیز با عبارتی مانند «بابت حسن انجام کار» یا «حسن تعهد به مفاد قرارداد نقاشی نما» مشخص شوند. سهل‌انگاری در ذکر مسئولیت‌های پیمانکار در قرارداد یا عدم اخذ ضمانت‌نامه از وی می‌تواند به قیمت نیمه‌تمام ماندن پروژه، صرف وقت و هزینه بسیار، مشکلات حقوقی و خراب شدن رنگ نما تمام شود. درصورتی‌که قرارداد، چندمرحله‌ای است، ضمانت‌نامه نیز می‌تواند به تعداد مراحل تقسیم شده و پس از پایان هر مرحله، به پیمانکار عودت داده شود. مبلغ ضمانت نیز معمولا ضریبی از کل هزینه پروژه است.

گارانتی نقاشی نما

گارانتی نقاشی نما درواقع، اطمینان پیمان‌کار از کار و تخصصش را نشان می‌دهد. گارانتی، خیال کارفرما را از بابت اینکه تا مدت‌ها نیازی به نقاشی مجدد نما نخواهد داشت، راحت می‌کند. تنها شرکت‌های ثبت‌شده و دارای مجوز فعالیت می‌توانند، بر روی کار خود، گارانتی ارائه دهند.

واقعیت این است که حتی پیمانکاری که ضمانت حسن انجام کار ارائه کرده است هم می‌تواند در کارش، کم‌کاری کند. نتایج این کم‌کاری، پس از مدتی که از پایان پروژه گذشت، معلوم می‌شود. نمونه‌هایی ازاین‌دست تخلفات عبارت‌اند از:

  • استفاده از کارگران کم‌تجربه و ارزان
  • استفاده از رنگ‌های بی‌کیفیت
  • عدم زیرسازی مناسب
  • عجله در اتمام پروژه و ناقص انجام دادن برخی مراحل

به‌طور مثال؛ اگر پروژه نقاشی نما را در تابستان انجام دهید و از پیمان‌کار خود بخواهید که از رنگ‌های مقاوم در برابر باران اسیدی استفاده کند نتیجه کار او تا زمان بارش باران در فصل پاییز یا زمستان، به تعویق می­افتد. در این فاصله، ممکن است، مدت‌زمان ضمانت حسن انجام کار پیمان‌کار، تمام شود. در اینجاست که گارانتی، مهم جلوه می‌کند. درصورتی‌که با بارش چند باران اسیدی در طول سال، رنگ نما آسیب ببیند، گارانتی می‌تواند، خسارت شما را جبران نماید. مدت‌زمان گارانتی و نحوه جبران خسارت، باید به‌صورت دقیق در قرارداد، ذکر شده باشد. گارانتی نقاشی نما بسته به شرایط ساختمان، آب‌وهوا و هزینه‌ای که کارفرما در نظر گرفته، می‌تواند متفاوت باشد.

عواقب سهل انگاری پیمان کار نقاشی نما

برخی مشکلاتی که ممکن است برای نقاشی نما پیش بیایند، مستقیما به سهل‌انگاری نقاش آن برمی‌گردند. ارائه گارانتی شفاف، معتبر و با مسئولیت‌های مشخص، می‌تواند پیمان‌کار را به انجام مسئولانه کار، وادار کرده و جبران خسارت را تسهیل کند. در اینجا برخی از مشکلاتی که ممکن است به علت سهل ­انگاری پیمان­کار نقاشی نما پیش بیایند را مطرح می‌کنیم.

پوسته پوسته‌شدن رنگ

پوسته‌پوسته‌شدن، دلایل مختلفی دارد. بیشتر این دلایل به کیفیت رنگ و نحوه اجرای نقاشی نما بازمی‌گردند. عدم زیرسازی درست و تمیز کردن نما پیش از نقاشی از عوامل اصلی این خسارت هستند. زیرسازی نقاشی نما حساس‌تر و سخت‌تر از نقاشی داخل ساختمان است. پیمان‌کار باید از تجهیزات مناسب برای این کار استفاده کرده و مطمئن شود که نما عاری از هرگونه آلودگی، قارچ و کپک و مواد شیمیایی است.

علاوه بر این، پوسته‌پوسته‌شدن رنگ پس از نقاشی نما می‌تواند به دلایل زیر نیز پیش بیاید:

  • خشک نشدن لایه‌ها پیش از اعمال رنگ مجدد
  • رنگ آمیزی نما زیر نور شدید خورشید
  • استفاده از رنگ‌های غیر مقاوم در برابر تغییرات دما و نور آفتاب
  • عدم مقاومت رنگ در برابر رطوبت خارجی و باران‌های اسیدی

شوره زدگی

شوره را معمولا با رسوبات نمکی سفیدرنگ روی نقاشی نما می‌شناسیم. اگرچه اصلی‌ترین دلیل این مشکل، نفوذ آب به دیوار و سپس رنگ نما است. بااین‌حال، عدم زیرسازی صحیح رنگ نیز می‌تواند، مزید بر علت باشد. درصورتی‌که نشتی آب از هیچ جای دیوار، سقف و ناودان مشاهده نشود، علت شوره را باید در کم‌کاری نقاش در زیرسازی و برطرف نکردن کامل شوره‌های پیشین، جست.

گچی شدن رنگ

ظاهر رنگ نمای گچی شده، کمی شبیه به رنگ شوره‌زده است. این پدیده به علت آزاد شدن رنگ‌دانه‌های رنگ از نگه‌دارنده آن است که معمولا در مناطق خشک، ازنظر آب‌وهوایی، اتفاق می‌افتد. استفاده از رنگ بی‌کیفیت و نامناسب برای فضای خارجی و عدم زیرسازی با رزین‌های مناسب، ازجمله دلایل گچی شدن نقاشی نما هستند.

طبله کردن یا تاول زدن رنگ

اصلی‌ترین دلیل این مشکل، نقاشی نما زیر نور شدید آفتاب است. اگرچه طبله کردن، خودش را نسبتا زود نشان می‌دهد؛ بااین‌حال اگر دلایل دیگری داشته باشد، می‌تواند تا مدت‌ها پنهان بماند. به‌طور مثال، استفاده از رنگ‌های بی‌کیفیتی که حلال آن‌ها زودتر ازآنچه باید بخار می‌شود، باعث می‌شود که مدتی طول بکشد تا رنگ، تاول بزند.

خلاصه ای از ضرورت ضمانت و گارانتی در نقاشی نما

نقاشی نما پروژه‌ای سخت، زمان‌بر و پرهزینه است که عدم اجرای صحیح آن می‌تواند، خسارات فراوانی به بار بیاورد. به همین دلیل، علاوه بر استفاده از پیمان‌کاران باتجربه و ماهر لازم است که از آن‌ها انواع ضمانت‌نامه و گارانتی نیز دریافت شود. ضمانت حسن انجام کار، مربوط به تعهدات پیمان‌کار در حین انجام نقاشی نما است. اتمام پروژه در زمان مشخص، رعایت مسائل تکنیکی توافق شده و عدم خسارت به ساختمان، ازجمله مواردی هستند که در صورت رعایت نشدن می‌توانند، موجب به اجرا گذاشته شدن سفته یا چک ضمانت شوند. گارانتی نقاشی نما تضمین می‌کند که تا مدت‌زمان مشخص، مشکلی برای رنگ، پیش نخواهد آمد. مشکلاتی مانند پوسته‌شدن، شوره، گچی شدن و طبله کردن رنگ، می‌توانند مدتی پس از نقاشی نما بروز کنند. یک گارانتی شفاف کارفرما را از متحمل شدن خسارت در چنین مواردی در امان نگه ­می­دارد.

اهمیت ضمانت و گارانتی نقاشی نما


موضوعات مرتبط: نقاشی و رنگ آمیزی نما , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نقاشی نمای مدارس
یک شنبه 2 مرداد 1401 ساعت 9:52 | بازدید : 35 | نویسنده : admin | ( نظرات )

نثقاشی نما

مطمئناً این که نقاشی نما در مدرسه به خوبی طراحی شده باشد تأثیر مثبتی بر عملکرد تحصیلی دانش ­آموزان و همچنین رشد همه جانبه آن ­ها خواهد داشت. اگر عملکرد را با سلامت و رفاه روانی، جسمی و عاطفی فرد مرتبط بدانیم، آنگاه محیط ساخته شده بر هر یک از این ویژگی‌ها، خوب یا بد، تأثیر می‌گذارد. علاوه بر این، محیط ساخته شده بر نحوه تعامل و ارتباط، کار و بازی آن­ها تأثیر می­گذارد. از نظر معماری، محیط‌ هایی که بد فکر شده‌اند، حداقل می‌توانند حس آن­ها را از خود سرکوب کنند و توانایی شان برای برتری را کاهش دهند. مدرسه باید مکانی الهام­ بخش باشد و زمین ه­ای را فراهم کند که کودکان در آن یاد بگیرند و پیشرفت کنند. نقاشی نمای خوب جزء کلیدی این پس زمینه است، جایی که طراحی و رنگ نما برای تحریک توانایی کودک برای یادگیری عمل می­کند.

رنگ ­آمیزی نما در مدارس

نماهای بیرونی مدرسه چیزی است که توجه دانش‌آموزان، بازدیدکنندگان و عابران را در امتداد حصارهای مدرسه به خود جلب می­کند. همچنین مهم است که نمایش رنگ­ ها متناسب باشد و هویت مدرسه را تقویت کند که کارکنان و دانش­ آموزان بتوانند به آن افتخار کنند و عموم با آن ارتباط برقرار کنند. با توجه به این ملاحظات و ماموریت مدرسه، پرورش مبتکران در یک جامعه پر جنب و جوش، نقاشی نمای بیرونی ساختمان ­های مدرسه با رنگ­ های پر جنب و جوش و آبی، زرد و قرمز تزئین شده است می­تواند انتخاب خوبی باشد. نقاشی نما در مدارس روی روحیه دانش ­آموزان، تعامل با یکدیگر، نشاط و پویایی آنان تاثیر دارد. انتخاب یک رنگ نما متناسب با محیط مدرسه و مقطع تحصیلی این امر را محقق می­کند. پس اگر یک مدیر مدرسه هستید و به فکر رنگ­ آمیزی نما افتاده ­اید، کار را به کارشناسان ما بسپارید.

فواید نقاشی نما در مدارس

از نما در برابر آلودگی ­ها و آسیب­ ها محافظت می­کند

رنگ­ نما به عنوان مهر و موم ضد آب برای نمای مدارس عمل می­کنند. آنها نه تنها مدرسه شما را شاداب می­کنند، بلکه از رشد کپک نیز جلوگیری می­کنند. به این ترتیب می­توانید بدون نگرانی از نشتی یا قارچ­ های ناخواسته از مدرسه ­ای امن، زیبا و تمیز لذت ببرید. نقاشی نما از نمای ساختمان در برابر باران، رطوبت، آلودگی هوا و کپک محافظت می­کند.

نگاه کردن به یک نمای تمیز حس فوق ­العاده ای است

احتمالاً نمای بیرونی مدرسه را طوری رنگ می­کنید که خوب به نظر برسد - اما آیا تا به حال به این فکر کرده ­اید که یک مدرسه تازه رنگ شده چه احساسی در دانش ­آموزان و والدین ایجاد می­کند؟ اغلب اوقات این عامل بین محیط زندگی نادیده گرفته شده اما وجود دارد. اگر به نمای بیرونی مدرسه رنگی تازه بدهید، مطمئناً هر بار که از در ورودی عبور می کنید احساس بهتری خواهید داشت؛ هم شما و هم دانش­آموزان.

برنامه ­ریزی برای رنگ ­آمیزی نمای مدارس

اساس هر کار موفق برنامه ­ریزی است. هنگامی که برای پروژه نقاشی نما در مدرسه آماده می شوید، مهم است که برخی از پارامترها را تعیین کنید. در زیر تعدادی از سوالات اساسی را که درباره نقاشی نما پیش خواهند آمد فهرست کرده­ ام.

مساحت پروژه چقدر است؟

بدیهی ­ترین سوال، البته، اندازه مدرسه است. اگر بدانیم مساحت نمای بیرونی مدرسه شما تقریبا چند متر مربع است، می­شود تخمینی از مدت زمان انجام کار به شما داد. نوع سطح (سطوح ناهموار ممکن است به 10 درصد رنگ بیشتر نیاز داشته باشد و احتمالاً بیشتر طول می­کشد) و تعداد لایه­ ها می­تواند بر بازه زمانی تأثیر بگذارد.

دیوارهای بیرونی در چه وضعیتی هستند؟

اکنون اندازه پروژه را می­دانیم، اما دیوارها در چه شرایطی هستند؟ آیا گچ کنده می­شود یا رنگ ترک می­خورد؟ آیا قاب­ های چوبی پوسیده می­شوند؟ آماده سازی سطوح فرسوده و آسیب­دیده ممکن است زمان بیشتری نسبت به رنگ ­آمیزی واقعی داشته باشد. هرچه شکل دیوارها بدتر باشد، پروژه بیشتر طول می­کشد. هر چه تعداد درها و پنجره ­های مدرسه بیشتر باشد، رنگ ­آمیزی نما بیشتر طول می­کشد. چارچوب در و پنجره نیاز به کار دقیق ­تری دارد. بنابراین، آن­ها به زمان بیشتری نیاز دارند.

انواع رنگ نما

حالا که درباره نقاشی نما در مدارس و فواید آن صحیت کردیم، شاید این سوال برای شما پیش آمده باشد که بهترین رنگ نما برای نقاشی نما در مدارس چیست.

اگر نمای شما گچی است سه نوع رنگ برای نقاشی نما وجود دارد:

  • اکریلیک
  • سیلیکات
  • سیلیکون

هر کدام از این رنگ ­ها ویژگی­ های خاص خود را دارند. اما رنگ اکریلیک محبوب­ ترین و البته ارزان ­ترین رنگ برای نقاشی نما هستند. سیلیکات گران ­تر از اکریلیک است و در رنگ­ های کمتری موجود است اما مقاومت قابل توجهی در برابر آب و رطوبت­ گیری، چسبندگی عالی و مقاومت بالا در برابر هرگونه تأثیرات جوی و بیولوژیکی دارد. رنگ ­های سیلیکونی هم برای نقاشی نما نسبتا گران هستند اما مقاومت منحصر به فردی در برابر آب و آلودگی دارند. ما در این مقاله به موضوع نقاشی نما در مدارس پرداختیم و به فواید و اثرات مثبت رنگ ­آمیزی نما هم اشاره کردیم. برای اینکه نتیجه خوب و رضایت­ بخشی بگیرید ما به شما پیشنهاد می­کنیم حتما از نظر کارشناسان استفاده کنید. چون آن­ها می­توانند متناسب با جنس نمای مدارس بهترین رنگ را انتخاب کنند.

نقاشی نمای مدارس


موضوعات مرتبط: نقاشی و رنگ آمیزی نما , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نقاشی نمای آپارتمان
چهار شنبه 29 تير 1401 ساعت 9:47 | بازدید : 33 | نویسنده : admin | ( نظرات )

نقاشی نما

امروزه نمای ساختمان‌ها در متریال‌های مختلفی اعم از سنگی، چوبی، سیمانی، گرانیت و غیره ساخته می‌شوند که بسیاری از آن‌ها قابلیت شستشو و نقاشی شدن را دارد. زمانی که میزان آلودگی‌ها بیش از حد باشد به جای نماشویی از نقاشی نما استفاده می‌شود که تأثیر زیادی بر زیبایی و مقاومت ساختمان دارد و طول عمر جنس رویی نما نیز افزایش می‌یابد. نقاشی دیوارهای بیرونی ساختمان که از اجزای اصلی نمای ساختمان به شمار می‌رود، باید توسط افراد با تجربه و ماهر انجام شود تا سیمای ظاهری ساختمان زیبایی خاصی به خود بگیرد. از این رو، ما در این مقاله قصد داریم به طور کامل به نقاشی نما آپارتمان بپردازیم.

مراحل نقاشی نما آپارتمان

اصول اجرای نقاشی نمای ساختمان برای سطوح مختلف تقریبا یکسان است و اصولا رنگ آمیزی نما براساس میزان ارتفاع، با استفاده از داربست و یا طناب (راپل) انجام می‌شود. در ادامه به مراحل نقاشی نما خواهیم پرداخت:

مرحله نخست: شستشوی سطح روی نمای ساختمان برای از بین بردن آلودگی‌ها و آماده کردن نما برای زیرسازی با روش‌های مختلف از جمله دستگاه واترجت ضروری است.

مرحله دوم: تعیین محدوده عملیات اجرایی برای نقاشی نما و قرار دادن ابزارآلات مورد نیاز برای بتونه‌ کاری و شستشوی وسایل رنگ‌آمیزی ضروری است تا از پاشیدن رنگ به دیگر نقاط ساختمان جلوگیری شود.

مرحله سوم: پر کردن ترک‌ها، آسیب‌دیدگی‌ها و نقاط غیرهمسطح نما با بتونه کاری باید اجرا شود.

مرحله چهارم: به منظور افزایش عمر رنگ نمای آپارتمان باید چسبندگی بین لایه رنگ و سطح با استفاده از زیرسازی با پرایمر باید اجرا شود. البته قبل از نقاشی نما با سطوح فلزی حتما باید از ضدزنگ استفاده شود.

مرحله پنجم: قبل از شروع عملیات نقاشی نما باید سطوحی که قصد رنگ آمیزی آنها را ندارید، اعم از شیشه‌ها، کف حیاط و چارچوب پنجره‌ها را باید بپوشانید.

مرحله ششم: در مرحله آخر باید نقاشی نما را به تعداد لایه مورد نیاز با استفاده از قلم مو، پیسوله، غلطک و یا دستگاه ایرلس اجرا شود.

انواع رنگ نقاشی نما آپارتمان

امروزه رنگ‌های مورد استفاده برای نقاشی و رنگ آمیزی نمای ساختمان بسیار متنوع شده است و بنا بر سطح مورد نظر می‌توان بهترین رنگ را برای نقاشی نما انتخاب کرد که در ادامه به معرفی انواع آنها می‌پردازیم.

رنگ اکرلیک

رنگ آکریلیک به دلیل مقاومت و دوام بالا، درخشندگی و انعطاف‌ پذیری و همچنین تنوع بسیار بالا محبوبیت‌ بیشتری برای انتخاب به عنوان رنگ‌های نمای آپارتمان دارد.

رزین آکریلیک

این نوع رنگ قابل‌ استفاده بر روی سطوح گچی، سیمانی، کناف است. رزین آکریلیک با قابلیت آسیب‌‌ناپذیری، ضد قارچ، مقاوم در برابر اشعه u.v خورشید و عدم استنشاق بوی بد طرفداران خاص خود را دارد و البته سطحی سخت بر روی نمای آپارتمان ایجاد می‌کند.

رنگ کنیتکس

نقاشی نما با نوع روغنی رنگ کنیتکس مرسوم است که دو ویژگی عمر بالا و مقاومت در برابر رطوبت این نوع رنگ را برای نقاشی نما محبوب کرده است.

رنگ ‌روغنی

این نوع رنگ برای تمام سطوح خارجی به‌ خصوص نرده، در و پنجره فلزی کاربرد دارد. این رنگ‌ به دلیل مقاومت خوبی که در برابر رطوبت دارد برای نقاشی نما مناسب است و قابلیت شستشو دارد. اما به دلیل خاصیت اشتعال پذیری نباید در تمام سطوح نما استفاده شود.

رنگ اپوکسی

اپوکسی یکی دیگر از انواع رنگ‌های مورد استفاده در نقاشی نمای ساختمان است که به دلیل مقاومت بالا برای رنگ آمیزی کفپوش نیز استفاده می‌شود.

رنگ نانو

رنگ‌های نانو به دلیل قابلیت عایق بودن در برابر نفوذ آب و کیفیت بالا گزینه مناسبی برای نقاشی نما ساختمان است. از دیگر ویژگی‌های این نوع رنگ می توان به آب‌گریزی، ضدآلودگی، ضد گرد و غبار، عایق سرما و گرما، مقاومت بالا و ضد لک بودن آن اشاره کرد.

ویژگی‌ رنگ مناسب نقاشی نما

رنگ نمای ساختمان از انواع مختلف رنگ‌های روغنی، پلاستیک، اپوکسی، آکریلیک، کنیتکس و آکریلیک استفاده می‌شود که هر کدام برای نقاشی نما ساختمان باید دارای خصوصیاتی زیر باشند:

  • دوام و ماندگاری بالا در برابر تغییرات شرایط جوی
  • مقاوم در برابر تابش اشعه خورشید
  • قابلیت شست و شو
  • مقاوم در برابر جذب گرد و غبار
  • عدم اشتعال‌پذیری
  • مقاوم در برابر رطوبت
  • مقاوم در برابر سرما و گرما

به طور کلی، یک رنگ مناسب برای نقاشی نما ساختمان، رنگی است که دارای کیفیت بالا و منسجم باشد و با گذر زمان از هم گسسته نشود. به عبارت دیگر رنگ نما باید خاصیت الاستیک و یا کشسانی داشته باشد و در برابر ترک‌های ساختمان تا حد زیادی انعطاف‌پذیر باشند. بنابراین، برای نقاشی نمای آپارتمان همیشه از رنگ‌هایی که استانداردهای لازم را برخوردار هستند، انتخاب کنید.

فاکتورهای انتخاب رنگ برای نقاشی نمای آپارتمان

در گذشته تنوع رنگ‌ها برای نقاشی نمای آپراتمان بسیار کم بود اما امروزه با گسترش دانش و تکنولوژی طیف رنگ‌های مختلفی ساخته شده‌اند که در مقابل اشعه نور خورشید، رطوبت و آلودگی مقاوم هستند و سریع آسیب نمی‌بینند. از این رو، افراد در نقاشی نمای آپارتمان خود و انتخاب رنگ هیچ محدودیتی ندارند و می‌توانند رنگ دلخواه خود را برای رنگ‌آمیزی نمای ساختمان انتخاب کنند. با این حال، در هنگام انتخاب رنگ برای نقاشی نمای آپارتمان باید فاکتورهایی را از جمله کیفیت رنگ مدنظر قرار دهید تا متناسب با نوع سطح نمای ساختمان شما انتخاب شود. رنگ مورد استفاده در نقاشی نما ساختمان اگر کیفیت مطلوبی داشته باشد، به خوبی می‌تواند از نمای ساختمان نیز محافظت کند و از آسیب رسیدن به سطح نما تحت تأثیر عوامل بیرونی و زیست محیطی جلوگیری کند. پس در انتخاب رنگ مناسب و با کیفیت از کارشناسانی که اطلاعات کافی در این رابطه دارند، کمک بگیرید.

بهترین زمان نقاشی نما آپارتمان

مناسب‌ترین و بهترین زمان برای اجرای نقاشی نما آپارتمان فصول گرم سال اعم از تابستان و بهار است. هر چه شدت تابش نور آفتاب بیشتر باشد، رنگ نمای ساختمان زودتر خشک می‌شود. هوای بارانی سبب تخریب رنگ اجرا شده بر روی نما می‌شود و هزینه و وقت شما هدر خواهد رفت. بنابراین، با انتخاب مصالح و رنگ مناسب و همچنین بهترین زمان برای نقاشی نما ساختمان در وقت و هزینه خود صرفه جویی کنید.

قیمت نقاشی نمای آپارتمان

نقاشی نما علاوه بر ساکنان ساختمان برای افرادی که نظاره‌گر نمای آن هستند، بسیار زیبا و جذاب خواهد بود. هزینه نقاشی نما به نسبت نوع رنگ انتخابی متفاوت است و هر چه کیفیت رنگ بالاتر باشد، هزینه نسبتا بالایی را باید پرداخت کنید. معمولا نحوه قیمت‌گذاری نقاشی نما به مشخصاتی مانند ارتفاع ساختمان، نوع متریال نما، نوع متریالی که در رنگ آمیزی استفاده می‌شود و همچنین میزان سختی کار بستگی دارد. در صورتی که برای نقاشی نمای ساختمان‌های دارای ارتفاع، نیاز به برپایی داربست باشد، هزینه‌ آن نیز به هزینه رنگ آمیزی اضافه می‌شود. البته عواملی از جمله نوع رنگ مصرفی، نوع برند انتخابی رنگ، میزان زیرسازی و پیچیدگی و ظرافت کار در کاهش قیمت نقاشی نمای آپارتمان مؤثر خواهند بود.

نقاشی نمای آپارتمان


موضوعات مرتبط: نقاشی و رنگ آمیزی نما , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نقاشی نما ساختمان در فصول سرد سال
یک شنبه 26 تير 1401 ساعت 10:25 | بازدید : 36 | نویسنده : admin | ( نظرات )

نقاشی نما

همه ما می‌دانیم که رنگ در گرما بهتر خشک می‌شود؛ اما گاهی در فصل سرد سال نیز نیاز به نقاشی پیدا می‌کنید. خب در این مواقع باید چه کار کرد؟ اگر بحث نقاشی داخل ساختمان باشد، شاید با افزایش گرما داخل اتاق بتوان تا حدی به خشک‌شدن سریع‌تر رنگ کمک کرد؛ اما وقتی که نقاشی نما ساختمان باشد چه کاری می‌توان انجام داد؟ خب قطعاً در این شرایط امکان گرم‌کردن فضای بیرون خانه نیست! اینکه بخواهیم حدود 6 ماه منتظر بمانیم تا فصل گرم هم سر برسد شاید راه‌حل مناسبی نباشد. پس در این مقاله با ما همراه باشید تا هر آنچه که باید را درباره نقاشی نما ساختمان در فصول سرد سال را بدانید.

چرا نقاشی در سرما مناسب نیست؟

جالب است بدانید که به‌صورت کلی، نقاشی نما در فصول گرم سال مخصوصاً تابستان توصیه می‌شود. چه نقاشی داخل خانه و چه نقاشی بیرون خانه در فصل تابستان نتیجه بهتری خواهد داشت. خب شاید از خودتان بپرسید که سرما چه تاثیری بر کیفیت نقاشی می‌گذارد؟ زمانی که هوا سرد باشد، رنگ به سختی خشک می‌شود. البته معمولاً در فصل‌های سرد سال، فقط سرمای هوا احساس نمی‌شود. بلکه رطوبت هوا نیز افزایش پیدا می‌کند. اگر خوش‌شانس باشید و باران نبارد، رطوبت و سردی هوا از خشک‌شدن رنگ جلوگیری می‌کنند. به همین خاطر باید منتظر ترک‌های متعدد روی نقاشی باشید. به همین خاطر است که پیمانکاران در فصول سرد سال به مشتریان خود توصیه نمی‌کنند که اقدام به نقاشی نما کنند.

نقاشی داخل ساختمان با نقاشی نما ساختمان تفاوت بسیاری دارد. در نقاشی داخل ساختمان قطعاً بارش باران و برف روی آن تأثیر نمی‌گذارد؛ اما در نقاشی نمای بیرونی، با بارش باران و برف، نقاشی نمای ساختمان آسیب بسیاری خواهد دید. از طرفی شاید دیوارهای داخلی را با استفاده از سیستم‌های گرمایشی مختلف خشک کنند که البته این روش هم چندان توصیه نمی‌شود؛ اما هیچ وسیله‌ای برای خشک‌شدن نمای خارجی توصیه نمی‌شود. وقتی که رنگ به‌خوبی خشک نشود، رنگی که باید را از خود نشان نمی‌دهد. حتی گاهی امکان دارد که رنگ به‌سمت پایین بلغزد که به اصطلاح می‌گویند رنگ شره کرده است. به این ترتیب رگه‌هایی از رنگ را روی نمای بیرونی ساختمان مشاهده خواهید کرد که اصلاً زیبا نیستند. علاوه‌بر این خطوط، می‌توانید شاهد ترک‌های ریز و درشتی باشید که بعد از خشک‌شدن رنگ روی دیوار مشاهده می‌کنید.

چطور باید در سرما اقدام به نقاشی نما کرد؟

وقتی که صحب از نقاشی نما ساختمان در فصول سرد سال به میان می‌آید، اکثر پیمانکاران توصیه می‌کنند که این کار را به فصول گرم سال موکول کنید؛ اما گاهی شرایطی دوری ایجاب می‌کند که باید در همان فصل نقاشی را انجام داد. در این شرایط چاره چیست؟ خب برای هر مشکلی راه‌حلی وجود دارد. در این شرایط باید از رنگ‌های مخصوص برای نقاشی استفاده کرد. بهترین رنگ برای استفاده در نقاشی نما در فصول سرد سال، رنگ‌های ترافیکی سرد ترموپلاست هستند. این رنگ‌ها قدرت چسبندگی بسیار عالی دارند و سریعاً خشک می‌شوند. همچنین در برابر آسیب‌های مختلف نیز مقاومت بسیار خوبی از خود نشان می‌دهند. البته در بازار رنگ‌های مختلفی با خواص مشابه رنگ‌های ترافیکی سرد ترموپلاست وجود دارند؛ اما این رنگ‌ها بهترین گزینه محسوب می‌شوند.

رنگ‌های سرد ترافیکی همان رنگ‌هایی هستند که از آن‌ها برای رنگ آمیزی خطوط خیابان و روی آسفالت استفاده می‌کنند. این رنگ‌ها به‌خوبی نما را پوشش می‌دهند و ماندگاری بسیار مناسبی دارند. حتی در برابر باران‌های اسیدی و آلودگی نیز از خود مقاومت نشان می‌دهند. البته این نوع رنگ قیمت بیشتری در مقایسه با سایر رنگ‌هایی که برای نقاشی نما استفاده می‌کنند دارد. پس برخی کارفرمایان بعد از مقایسه قیمت، از نقاشی ساختمان در فصل سرد سال منصرف می‌شوند و ترجیح می‌دهند که تا تابستان صبر کنند!

نقاشی نما بر اساس شرایط محیطی

برای نقاشی نما باید همواره شرایط محیطی را در نظر گرفت. برخی مناطق همانند شمال کشور همواره بارندگی را تجربه می‌کنند و در هر فصلی از سال امکان بارش باران وجود دارد. همچنین در مناطق شمالی، رطوبت بالای هوا باعث می‌شود که در هر فصلی از سال رنگ به سختی خشک شود. در اصل از نظر رطوبت می‌توان گفت که در شمال کشور انگار همیشه زمستان است. مردم در جنوب کشور و کنار خلیج فارس نیز همین مشکل را تجربه می‌کنند. از طرفی برخی مناطق همانند کردستان، تبریز و شهرکرد، در تمامی روزهای سال هوایی سرد را تجربه می‌کنند. پس در حقیقت نقاشی ساختمان باید بر اساس منطقه جغرافیایی باشد. به این ترتیب حتی بدون در نظر گرفتن فصل نیز باید ابتدا موقعیت جغرافیایی بنا را در نظر داشت. برخی مناطق در هر فصل نیاز به رنگ خاصی دارند. پس حتماً از پیمانکار بخواهید تا بر اساس شرایط محیطی حاکم بر منطقه اقدام به خرید رنگ و مواد لازم جهت نقاشی نما ساختمان کند.

نقاشی نما ساختمان در فصول سرد سال


موضوعات مرتبط: نقاشی و رنگ آمیزی نما , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نقاشی نما به وسیله راپل و طناب
چهار شنبه 22 تير 1401 ساعت 10:4 | بازدید : 38 | نویسنده : admin | ( نظرات )

نقاشی نما

در این مقاله ما قصد داریم شما را تا حدی با نقاشی نما و دلیل اهمیت آن، شیوه های انجامش و ابزار مورد نیازش آشنا کنیم تا در هنگام انجام این کار دچار سردرگمی نشوید. مهم ترین نکته در هنگام انجام نقاشی نما انتخاب رنگ است. سعی کنید از برند های معتبر خرید کنید تا خیالتان از بابت کیفیت راحت باشد. در کشور ما رنگ دارای سابقه طولانی ای است و از سال های گذشته تا به امروز از آن استفاده می شده است. در ابتدا که کشور قادر به تولید این ماده نبود متخصصان این حوزه از ترکیب مواد گیاهی و معدنی برای تولیدش استفاده می کردند. در هنگام نقاشی نما از مهم ترین نکاتی که از اهمیت و جایگاه ویژه ای برخوردار است آب و هوای منطقه است. یعنی رنگی که در شهر های شمالی و مرطوب کشور استفاده می شود به هیچ وجه قابل مقایسه با شهر های خشک نیست.

روش های نقاشی نمای ساختمان 

امروزه روش های مختلفی برای انجام کار نقاشی نما وجود دارد. هر شرکت و یا تیمی با توجه به اهداف خود و ابزار آلاتی که در اختیار دارد از روش خاصی استفاده می کند. البته نکته بسیار مهمی دیگری که در این میان وجود دارد نیاز های کارفرما و ویژگی های سازه است. برای این کار به طور دو روش کلی وجود دارد که اکثر شرکت ها از آن روش ها استفاده می کنند. در ادامه به بررسی آن دو روش خواهیم پرداخت و مزیت ها و معایب هر کدام را به طور مفصل توضیح خواهیم داد..

 نقاشی نما با داربست

یکی از قدیمی ترین روش در این زمینه استفاده از داربست است. این روش مانند تمام روش های دیگر دارای معایب و مزایای زیادی دارد. در سال های گذشته که روش های جدید وارد بازار نشده بودند تقریبا تنها روش موجود برای نقاشی نما استفاده از داربست بود. اما امروزه که روش های کم خطر تر و ارزان تری وارد بازار شده اند دیگر استفاده از داربست در حال کمرنگ شدن است. داربست دارای چند عیب بزرگ است. مهم ترین غیب این روش اشغال فضای زیاد مخصوصا برای سازه های بزرگ است. این نکته می تواند باعث آزار و اذیت رساندن به دیگر شهروندان شود که می تواند باعث اعتراض و یا حتی شکایت آن ها شود. هر چقدر سازه شما بزرگتر باشد نیاز به داربست های بیشتری است تا در روند کار کوچک ترین مشکلی پیش نیاید. نکته منفی دیگر هزینه نسبت بالای آن نسبت به روش های مدرن تر و جدیدتر است. دلیل اصلی استفاده کمتر از داربست امروزه همین است. مردم سعی دارند از روشی که صرفه اقتصادی بالاتری دارد استفاده کنند. یکی دیگر از نکاتی که بهتر است آن را مورد نظر قرار دهید این است که این روش دارای خطرات بیشتری است و ممکن است حادثه آفرین باشد.

نقاشی نما با طناب و راپل

یکی از جدید ترین سیستم هایی که برای نقاشی نما مورد استفاده قرار می گیرد کمک گرفتن از طناب راپل است. در این روش اکثر معایب روش داربست دیگر وجود ندارد و یکی از بهترین و کاربردی ترین روش ها است. بدون شک پر طرفدار ترین روش نقاشی نما با طناب راپل است. اگر برای نقاشی نمای ساختمانتان تصمیم دارید از این روش استفاده کنید خیالتان راحت باشد که هیچ خطری فرد انجام دهنده کار را تهدید نمی کند. یعین ضریب امنیتش بسیار بالاست و این نکته بسیار مهمی است. متاسفانه این ضریب امنیت در روش داربست بسیار پایین است. نکته مهم و قابل توجه دیگر که خوب است بدانید این است که در این روش اصلا هزینه های زیادی ندارد ودارای صرفه اقتصادی بسیار زیادی است. یعنی شما با صرف هزینه کمتر می توانید نقاشی نما خود را انجام دهید. نکته بسیار مثبت دیگر این است که در این روش کیفیت به مراتب بالاتر است. دلیل واضحی هم دارد. دلیلش هم این است که فرد انجام دهنده کار به هر نقطه ای که خواست می تواند دسترسی پیدا کند و نقاشی نما را به نحو احسنت انجام دهد.

مراحل نقاشی نما با طناب راپل

این کار از تخصصی ترین کار های مربوط به ساختمان است. به هیچ وجه فکر نکنید این کار تخصصی نیست و یک کار بسیار ساده و پیش پا افتاده است. برای این کار باید تخصص و مهارت زیادی داشته باشید تا هم کار به نحو احسنت انجام شود و دچار آسییب و خسارتی نشوید. در ادامه سعی داریم شما را مراحل این کار آشنا کنیم تا در هنگام انتخاب فرد مناسب این کار دانش کافی داشته باشید.  مهم ترین کاری که باید پیش از شروع فرآیند انجام دهید از بین بردن آلودگی ها و کثیفی ها است. هر چقدر در سطح نمای شما آلودگی و کثیفی بیشتری وجود داشته باشد از کیفیت و عمر مفید کار شما کاسته می شود. پس حتما به این نکته توجه ای ویژه ای کنید و حتما از کار گذار درخواست کنید تا این کار را انجام دهد. برای این کار از ابزار و دستگاه های مختلفی می توان استفاده کرد. هم اکنون واترجت به دلیل قابلیت هایش و ویژگی هایش بیشتر مورد استفاده قرار می گیرد و از محبوبیت بیشتری بین مردم برخوردار است. ضریب عملکرد این ماشین بسیار بالا است و تا حد بسیار بالایی کثیفی ها را نابود خواهد کرد. مرحله مهم دیگر از بین بردن قیمت هایی است که به مرور زمان دچار آسیب شده اند. سپس باید به سراغ پر کردن شکاف ها بکنید. این مرحله بسیار مهم است و به هیچ وجه در انجام آن دچار غفلت نشوید. دو مرحله تا پایان کار باقی مانده است. انجام پرایمر برای رنگ ها یکی از این مراحل است. البته توجه به این نکته بسیار مهم است که هر رنگ پرایمر خاص خود را دارد و این طور نیست که برای تمام رنگ ها از یک پرایمر استفاده شود. در مرحله نهایی و آخر باید از قلمو ها و غلتک ها برای رنگ آمیزی و نقاشی نمای سازه استفاده کنید. امروزه شرکت های بسیار زیادی کار نقاشی نما را انجام می دهند اما برخی از آن ها متاسفانه برای سود بیشتر اقدام به استفاده از مواد بی کیفیت می کنند که در این میان مشتری بیشترین ضرر را می کند.

نقاشی نما به وسیله راپل و طناب


موضوعات مرتبط: نقاشی و رنگ آمیزی نما , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


رنگ آمیزی و نقاشی نما سیمانی
دو شنبه 20 تير 1401 ساعت 11:15 | بازدید : 36 | نویسنده : admin | ( نظرات )

نقاشی نما

سیمان یکی از مصالح رایج در ساخت و طراحی نمای ساختمان است که به وسیله آن می توان یک نمای تمیز و نسبتا شیک داشت. اما گاهی سیمان خالی آنقدر که باید به نما جذابیت بصری نمی دهد، بنابراین در چنین مواقعی از رنگ آمیزی و نقاشی نما برای بهتر شدن ظاهر ساختمان استفاده می شود. استفاده از نقاشی نما برای طراحی نمای ساختمان به ویژه نما های سیمانی بسیار رایج است. نقاشی نما از نمای ساختمان محافظت می کند و طول عمر آن را افزایش می دهد. اگر نمای سیمانی رنگ آمیزی نشود با گذشت زمان دچار تیرگی می شود و چهره اولیه خود را از دست می دهد.

مراحل رنگ آمیزی و نقاشی نمای سیمانی

  1. در مرحله اول باید تمام ناهمواری های نمای سیمانی را از بین برد و سطح آن را تاجایی که می توان هموار کرد. چرا که ناهمواری سبب می شود که رنگ به صورت یکدست و کامل بر سطح نما پخش نشود و ظاهر آن را بد می کند.
  2. پس از اصلاح ناهمواری ها، نیاز است که سطح نما به خوبی تمیز شود و از هرگونه آلودگی پاک شود که رنگ به راحتی بر روی نما زده شود. گاهی سطح نما خیلی کثیف نیست و می توان بدون شستشو آن را رنگ آمیزی کرد. اما در برخی موارد آلودگی نما زیاد است و حتما پیش از نقاشی نما، نیاز به نماشویی دارد.
  3. در مرحله سوم نقاشی نما با استفاده از پرایمر سطح نما را برای رنگ آمیزی آماده می کنیم. پرایمر چسبندگی سطح نما را افزایش می دهد و ماندگاری رنگ نما را بالا می برد.
  4. پس از پرایمر از رنگ آستری برای افزایش کیفیت کار استفاده می شود. در این مرحله یک لایه رنگ آستر بر سطح نما زده می شود که هم کیفیت کار را بیشتر می کند و هم میزان ماندگاری رنگ اصلی را بالا می برد.
  5. در مرحله آخر نیز رنگ اصلی و فام رنگ بر روی نمای ساختمان زده می شود و ظاهر ساختمان یک تغییر اساسی می کند. در این مرحله از نقاشی نما باید دقت زیادی وجود داشته باشد تا رنگ به خوبی و به صورت یکدست بر سطح نما پخش شود تا جایی کمرنگ نماند و یا قسمتی از نما اصطلاحا شره نکند.

تیم نقاشی نمای کارویس

کلینیک خدمات ساختمانی کارویس، ارائه کننده انواع خدمات ساختمانی به صورت ثبت سفارش آنلاین و ثبت سفارش تلفنی است. شما با ارائه اطلاعات دقیق به کارشناس نقاشی نما، یا در خواست بازدید حضوری می توانید از خدمات مورد نظر خود بهره مند شوید. رنگ درجه یک، تیم متخصص، قیمت مناسب و خوش قولی در انجام هر پروژه از ویژگی های کارویس است.


موضوعات مرتبط: نقاشی و رنگ آمیزی نما , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نقاشی نما به وسیله بالابر
دو شنبه 20 تير 1401 ساعت 9:48 | بازدید : 38 | نویسنده : admin | ( نظرات )

نقاشی ساختمان

همانطور که می دانید برای نقاشی نما یا نماشویی از ابزارهای متفاوتی برای دسترسی به نما می توان استفاده کرد. یکی از پرکاربردترین این ابزارها، بالابر است. بالابر ها یا کلایمرها از جمله ابزارهایی هستند که برای نقاشی نما می توان از آن ها استفاده کرد. در کنار بالابر، ابزارهای دیگری نیز هستند که می توانید از آن ها استفاده کنید. داربست و طناب از دیگر ابزارهای رایج برای دسترسی به نمای ساختمان ها محسوب می شوند. اما هر یک از این ابزار مزایا و معایب خاص خود را دارند. به همین دلیل ما در این مقاله قصد داریم تا درمورد یکی از پرکاربردترین آن ها یعنی بالابرها، اطلاعاتی را در اختیار شما قرار دهیم تا با توجه به در نظر گرفتن شرایط ساختمانتان، هر یک از این ابزارها را برای رنگ آمیزی نما استفاده کنید.

علت استفاده از بالابر

اما همانطور که عنوان کردیم علاوه بر بالابر، ابزارهای دیگری نیز برای نقاشی نما و دسترسی به نما وجود دارد. و سوالی که در این بین پیش می‌آید، این است که برتری بالابر نسبت به طناب و داربست چیست؟ و چرا ما باید از بالابر استفاده کنیم؟

داربست

همانطور که شاید خود شما نیز در مورد آن اطلاعاتی داشته باشید، داربست یکی از قدیمی ترین ابزارها برای دسترسی به نما و نقاشی نما محسوب میشده است. داربست در واقع اسکلتی فلزی است که روبه روی نمای یک ساختمان، با استفاده از فلزها نصب می‌شود تا افراد با استفاده از چوب، بر روی آن قرار بگیرند و عملیات نقاشی نما،؛ رنگ آمیزی نما، یا شستشوی نما را انجام دهند. اما برای استفاده از این داربست ها، همانطور که گفتیم، نیاز به فلزاتی مانند آهن داریم. و همانطور که می دانید  قیمت فلزات بسیار بالاست در نتیجه این نوع از ابزارها، برای ساختمان های امروزی، چندان کاربردی نیست. البته توجه داشته باشید که استفاده از این ابزار، برای ساختمان های زیر ده طبقه، هنوز مقرون به صرفه است. اما برای نقاشی نمای ساختمان های بلند و برج ها اصلا مقرون به صرفه نیست.

طناب

استفاده از طناب، از دیگر روش ها و ابزارهایی است که می توان برای نقاشی نما از آن ها استفاده کرد. مزیتی که طناب نسبت به داربست دارد این است که این ابزار به مراتب با هزینه کمتری قابل استفاده هستند. اما موضوعی که در مورد استفاده از این ابزار باید در نظر گرفت این است که افرادی که با استفاده از طناب، اقدام به نقاشی نما می کنند؛ نیاز به تخصص و مهارت بالاتری دارند. درنتیجه بهتر است که اگر قصد استفاده از طناب برای دسترسی به نما را دارید؛ حتما از افراد متخصص در این زمینه کمک بگیرید.

مزایای استفاده از بالابر

اما بالابر چه مزایایی نسبت به طناب و داربست دارد؟ از اصلی ترین مزایایی که باعث می شود تا افراد به جای استفاده از داربست از بالابر استفاده کنند این است که هزینه های استفاده از بالابر، به مراتب خیلی بهتر و کمتر از داربست است. اما موضوع دیگر که در بحث نقاشی نما و رنگ آمیزی نما و به شکل کلی برای کارهایی که در ارتفاع بالا فعالیت می کنند، این است که ایمنی در درجه اول قرار دارد. بالابر نسبت به داربست و طناب، از ایمنی بسیار بالاتری برخوردار است. و شاید به همین دلیل باشد که استفاده از این ابزار به جای سایر ابزار ها برای نقاشی نما و رنگ آمیزی نما توصیه می شود. بحث دیگری که در نقاشی نما و ابزارهای دسترسی به آن وجود دارد، این است که هر چه ابزارها فضای کمتری را از ساختمان اشغال کنند، از مزیت بیشتری برخوردار هستند. بالابرها این ویژگی را نسبت به داربست دارند. یعنی در فرآیند رنگ آمیزی نما، میزان فضای اشغال شده توسط بالابر، به مراتب کمتر از داربست است. در نتیجه عملیات نقاشی نما به درستی انجام خواهد شد. همچنین از نظر سرعت انجام کار نیز بالابرها، در وضعیت مناسبی قرار دارند. کارکنان با استفاده از کلایمر (بالابر) به راحتی و در کمترین زمان ممکن، به نمای ساختمان دسترسی پیدا می کنند و مراحل کار را آغاز می کنند. از دیگر مزیت هایی که می توان برای استفاده از کلایمر نام برد، جابجایی سریع و راحت آن ها است. اگر شما با پیمانکاران در ارتباط باشید، خواهید دانست که جابجایی این ابزار، نسبت به طناب و داربست برای آن ها بسیار ساده تر و سریع تر است.

مراحل نقاشی نما با بالابر

نماشویی

اولین و مهمترین کار در انجام یک عملیات رنگ آمیزی، شستشوی نما است. در نماشویی یک ساختمان، تمام آلودگی های موجود بر روی ساختمان، از بین خواهد رفت. در نتیجه شرایط و مقدمات برای رنگ آمیزی نما فراهم خواهد شد. در نتیجه همانطور که متوجه شدید، اهمیت این مرحله در نقاشی نما، بسیار بالا است.

مرمت

معمولا نقاشی نما بر روی نمای ساختمان های قرار می گیرد که آسیب های زیادی دیده اند. ترک ها و شکستگی ها بر روی نمای ساختمان ها به مرور  زمان افزایش پیدا خواهد کرد. در نتیجه لازم است قبل از اینکه میزان ترک خوردگی بر روی نما زیاد شود، جلوی آن ها را بگیریم. نقاشی نما، یکی از راه هایی است که می توان برای گرفتگی ترک نما، از آن استفاده کرد. قبل از آغاز مراحل نقاشی نما، با استفاده از ابزار و مواد گوناگون، می توان تمام ترک های ساختمان را ترمیم کرد.

اجرای آستر

این مرحله در واقع مرحله آماده سازی نما برای آغاز رنگ آمیزی نمای ساختمان است. در این مرحله با اجرای یک لایه آستر بر روی نما، ساختمان را جهت نقاشی آماده می کنند. در این مرحله استفاده از بالابر یا کلایمر بسیار کمک کننده خواهد بود و در سرعت تمام شدن پروژه بسیار موثر واقع خواهد شد.

نقاشی نما

در مرحله آخر نیز با استفاده از مواد و ابزارهایی مانند کلایمر (بالابر) مراحل نقاشی نما را آغاز می کنند و نمای ساختمان را با دقت کامل رنگ آمیزی می کنند تا ساختمان زیباتر از پیش شود.

جمع بندی

همانطور که می دانید فعالیت نقاشی نما، یک شغل تخصصی است و نیاز به مهارت و تجربه بالایی دارد. حتی با استفاده از ابزارهایی مانند کلایمر که کار را بسیار آسان کرده اند؛ باز هم نقاشی نمای ساختمان ها، نیاز به مهارت بالایی دارد. درنتیجه پیشنهاد می کنیم اگر قصد نقاشی نمای ساختمان خود را دارید حتما از یک تیم با تجربه و حرفه ای در این زمینه کمک بگیرید.

نقاشی نما به وسیله بالابر


موضوعات مرتبط: نقاشی و رنگ آمیزی نما , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نقاشی نمای برج ها
چهار شنبه 15 تير 1401 ساعت 9:32 | بازدید : 37 | نویسنده : admin | ( نظرات )

نقاشی نمای ساختمان

فرآیند نقاشی نما در برج‌ها و ساختمان‌های بلند، ملاحظات و پیچیدگی‌های خاص خودش را دارد. مهم‌ترین دغدغه در رنگ آمیزی نمای چنین ساختمان‌هایی، دسترسی به ارتفاعات به شکلی ایمن و پربازده است. منظور از بازدهی این است که مرتفع بودن ساختمان در کیفیت رنگ آمیزی نما تأثیری نداشته و این فرآیند در حداقل زمان ممکن، انجام شود. در این مقاله، اصول و مراحل نقاشی نما در برج‌های مسکونی و تجاری که این روزها به بخشی جدایی‌ناپذیر از زندگی انسان‌ها تبدیل‌شده‌اند را بررسی می‌کنیم. درصورتی‌که در چنین ساختمانی زندگی یا کار می‌کنید، مطالعه این مقاله می‌تواند، به شما بیاموزد که چطور این کار به‌ظاهر نشدنی را به سرانجام برسانید.

دسترسی به ارتفاعات در برج ها

به‌طورکلی به‌منظور نقاشی نما در ساختمان‌های بلند از سه ابزار داربست، ماشین بالابر و طناب راپل استفاده می‌شود. ازآنجاکه در این مقاله در خصوص برج‌ها و نه ساختمان‌های چندطبقه معمولی صحبت می‌کنیم، ممکن‌ترین و بهینه‌ترین روش برای دستیابی به ارتفاع در چنین ساختمان‌هایی، استفاده از راپل است. اگر می­ پرسید راپل چیست؟ در قسمت بعد آن را توضیح می‌دهیم.

سازوکار راپل

سیستم دسترسی با طناب یا Rope Access یک روش ایمن برای کار در ارتفاع است که در آن از طناب‌ها و تجهیزات مرتبط برای آویزان شدن از ارتفاع، پایین رفتن و بازگشتن به ارتفاع مشخصی، استفاده می‌شود. از مزایای اصلی این روش، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • سرعت بالای اجرایی کارگران
  • امکان دسترسی به نقاط تودرتو و پرپیچ‌وخم در بدنه نما
  • تاثیر بسیار کم بر دیگر عملیات در حال انجام
  • عدم نیاز به تغییر ساعات کاری ساختمان یا اخلال در رفت‌وآمد در محل
  • امنیت بالا

در نقاشی نما با استفاده از سیستم راپل، نقاشان علاوه بر مهارت در نقاشی، باید در استفاده از این سیستم نیز مهارت داشته باشند. درواقع، برعکس کار روی داربست و حتی بالابرهای مکانیکی، آویزان شدن از طناب راپل، کنترل و جابجا شدن با آن، یک کار کاملا تخصصی است که نیاز به آموزش‌های لازم دارد. به همین دلیل است که هزینه استفاده از یک تیم راپل با تعداد افراد یکسان، نسبت به دیگر روش‌های دسترسی به ارتفاع، گران‌تر است. در گذشته، سیستم‌های راپل، برگشت‌ناپذیر بودند؛ به این معنی که کارگر را تنها به پایین، هدایت می‌کردند. امروزه اما تسمه‌های جمع ­شونده قدرتمندی در این سیستم‌ها استفاده می‌شوند که می‌توانند، به‌خوبی افراد را در ارتفاع ساختمان، جابجا کند.

مراحل نقاشی نما در برج ها

نقاشی نما یک مرحله اضافه‌تر نسبت به نقاشی‌های داخلی دارد و آن شستشوی نما است. شستشوی نما به این دلیل انجام می‌شود که نمای یک ساختمان، به‌مرورزمان دچار آسیب‌دیدگی‌های متعددی می‌شود که باید پیش از رنگ کردن مجدد، آن‌ها را برطرف کرد. همچنین، آلودگی سطح نما و انواع حشرات، میکروارگانیسم‌هایی مانند قارچ و کپک، مواد معدنی نفوذکرده به سطح نما و غیره از عواملی هستند که در فرآیند شستشو پیش از رنگ آمیزی نما برطرف می‌شوند. در صورت باقی ماندن این عوامل روی سطح نما، رنگ اعمال‌شده پس از مدتی دچار مشکلاتی مانند پوسته‌پوسته شدن، طبله کردن و حتی تغییر رنگ می‌شود. بهترین ابزار برای شستشوی پیش از نقاشی نما ، استفاده از واترجت یا واترسندبلاست است. مسئله آلودگی در خصوص برج‌های بلند، به‌ویژه در شهرهای آلوده‌ای مانند تهران، حساسیت بیشتری پیدا می‌کند. دود موجود در هوا به‌ویژه در فصول پاییز و زمستان به دلیل پدیده وارونگی در ارتفاعی مشابه این برج‌ها به سر می‌برد. به‌این‌ترتیب، طبقات بالایی برج‌ها در معرض بیشترین آلودگی قرار دارند. سیاه شدن بیشتر طبقات بالایی ساختمان‌ها نسبت به طبقات زیرین نیز به همین دلیل است. همچنین، حضور بیشتر پرندگان در این ارتفاعات نیز سبب آلودگی هرچه بیشتر آن‌ها می‌شود. در مرحله بعد، باید به سراغ زیرسازی رنگ نما رفت. زیرسازی در هر پروژه نقاشی نما اجباری بوده و سبب به دست آمدن رنگ یکدست و جذب هرچه بیشتر لایه‌های رنگ در یکدیگر و در بدنه نما می‌شود. بتونه‌کاری، سنباده‌زنی و غیره ازجمله اقداماتی هستند که در این مرحله، انجام می‌شوند. درنهایت، نوبت به رنگ آمیزی نما می‌رسد. معمولا لایه‌هایی تحت عنوان آستر را به‌عنوان پرایمر (Primer) همراه با انواع رزین برای پیوند بهتر مولکول‌های رنگ به بدنه ساختمان، به کار می‌برند.

نکاتی در باب افزایش بازدهی در نقاشی نمای برج ها

ازآنجاکه نقاشی نما در برج‌ها کاری دشوار و پرهزینه است، باید نهایت دقت به عمل آید که نیاز به انجام تعمیرات در آینده نزدیک به حداقل ممکن برسد. رعایت نکاتی که در اینجا مطرح می‌کنیم، سبب افزایش سرعت نقاشی نما نیز می‌شوند.

  • بهتر است، فاصله زمانی بین شستشو، زیرسازی و درنهایت رنگ آمیزی نما ، حداقل ممکن باشد. در غیر این صورت، ممکن است نمای ساختمان، هرچند اندک، مجددا آلوده شود. به این منظور، استفاده از کارگران بیشتر، می‌تواند راه‌کاری مفید باشد.
  • باید دقت داشت که رنگ نما با رنگ داخل ساختمان، تفاوت‌هایی اساسی دارد. رنگ مناسب برای نقاشی نما باید مقاوم در برابر رطوبت، مواد شوینده و نور خورشید باشد.
  • تعداد لایه‌های رنگ، نباید آن‌قدر زیاد باشد که لایه‌های زیرین، تحمل وزن لایه‌های رویی را نداشته و درنتیجه، رنگ، پس از مدتی، کنده شود.
  • فرآیند خشک شدن لایه‌های آستر و همچنین، لایه نهایی، نباید خیلی کند یا خیلی سریع، طی شود. در این صورت، تعادل بین حلال‌ها و رنگدانه­ ها به‌هم‌خورده و در آینده نزدیک، باعث ریزش رنگ می‌شود. به همین دلیل، توصیه می‌شود، نقاشی نما در روزهای آفتابی و خشک اما حتی‌الامکان در سایه انجام شود.
  • اعمال انواع رزین‌های محافظتی روی رنگ نما سبب افزایش دوام آن خواهد شد.

نقاشی نمای برج ها در یک نگاه

ساختمان‌ها هرچه بلندتر شوند، کار کردن روی نمای آن‌ها سخت‌تر خواهد شد. اصلی‌ترین چالش نقاشی نما در برج‌ها دسترسی به ارتفاعات بالای آن­هاست. در حال حاضر، تنها ابزار و روشی که می‌تواند، ایمنی نسبتا خوب با قابلیت مانور بالا را برای کار در ارتفاع فراهم کند، سیستم راپل یا طناب است. در این سیستم، نقاشان با استفاده از تسمه‌های مخصوص از ارتفاع، آویزان شده و می‌توانند، عملیات نقاشی نما را با دسترسی حداکثری به نقاط مختلف نما انجام دهند. مراحل نقاشی نما نیز شامل شستشوی نما، زیرسازی و رنگ ­آمیزی در لایه‌های مختلف است. همان‌طور که در این مقاله گفته شد، شستشوی نما در خصوص برج‌ها حساسیت بیشتری می‌یابد.

نقاشی نمای برج ها


موضوعات مرتبط: نقاشی و رنگ آمیزی نما , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مدت زمان اجرای نقاشی نما
دو شنبه 13 تير 1401 ساعت 9:32 | بازدید : 28 | نویسنده : admin | ( نظرات )

نقاشی نما و نقاشی ساختمان

نقاشی نما از پروژه­ های نسبتا وقت ­گیر ساختمانی است. در انجام این پروژه، عجله می­تواند به­طور مستقیم بر کیفیت کار اثر منفی بگذارد. به همین دلیل، بهتر است پیش از اقدام به رنگ آمیزی نما برآورد تقریبی خوبی از مدت ­زمان انجام آن داشته باشیم که در طول پروژه، مجبور به عجله نشویم. در این مقاله، عوامل موثر بر مدت­زمان اجرای نقاشی نما را معرفی می­ کنیم. درصورتی­ که قصد انجام این کار را دارید با مطالعه این مقاله می­ توانید، برآورد خوبی از طول پروژه داشته و با برنامه ­ریزی لازم آن را کاهش دهید.

عوامل موثر بر مدت زمان نقاشی نما

یکی از مهم­ترین فاکتورها در هر پروژه ساختمانی، زمان است. هم کارفرما و هم پیمان­کار باید به آن آگاه بوده و برایش برنامه ­ریزی کنند. در این فاکتور، عواملی دخیل هستند که با اطلاع از آن ها می ­توان، طول این دوره را کاهش داد. در اینجا، چند مورد از مهم­ترین آنها را مطرح می­کنیم.

آب و هوا

یکی از مهم­ترین عوامل موثر بر مدت­ زمان اجرای نقاشی نما ، فصل است. این عامل از جهات مختلفی تاثیرگذار است. اول از همه اینکه سختی شرایط جوی به شکل قابل­ توجهی، روند کار را کند می­ کند. سرما و گرمای بیش ­ازحد، بارندگی، وزش باد، عبور ریزگرد ها از حد مجاز و آلودگی بیش ­از­حد هوا از جمله این عوامل هستند. علاوه بر این، آب­ وهوا در طول اجرای پروژه نقاشی نما باید به گونه ­ای باشد که لایه ­های رنگ، به­ صورت استاندارد خشک شوند. خشک شدن دیر هنگام لایه ­های رنگ، علاوه ­بر طولانی کردن زمان اجرای پروژه، کیفیت رنگ را نیز تحت­ تاثیر قرار می ­دهد. خشک شدن زود هنگام نیز اگر چه کمی در زمان صرفه­ جویی می­ کند اما با تبخیر زودهنگام حلال رنگ، سبب کاهش استحکام آن می ­شود. با توجه به موارد گفته­ شده، به­ نظر می ­رسد، بهترین فصل برای اجرای پروژه نقاشی نما اواخر بهار و اوایل پاییز باشد. البته آن چه مهم است ویژگی­ هایی مانند نور آفتاب کافی، دمای معتدل، حداقل بودن آلودگی هوا و مواردی از این دست، هستند. بسته به مناطق مختلف کشور، این شرایط می­ توانند در فصول مختلفی، محقق شوند.

شکل، حجم و موقعیت ساختمان

شاید بتوان گفت که شکل و حجم ساختمان و موقعیت محلی آن، مهم­ترین عوامل موثر بر زمان اجرای نقاشی نما هستند. مسلما هرچه ارتفاع ساختمان، بلندتر باشد، رنگ آمیزی نما طولانی­تر خواهد بود. بااین ­حال، باید در نظر داشت که شکل ساختمان و پیچیدگی­ هایی که نمای آن می­ تواند داشته باشد؛ گاهی از ارتفاع نیز مهم­تر است. ساختمانی با نمای تودرتو با اشکال پیچیده هندسی مسلما به زمان بیشتری برای انجام این پروژه نیاز دارد. مساله دیگر، موقعیت محلی ساختمان است. ساختمان ­هایی که در مرکز شهر هستند و دسترسی به نمای آن ها دشوار است، به مدت ­زمان بیشتری برای نقاشی نما احتیاج دارند. این مساله از آنجایی اهمیت پیدا می­کند که در رنگ آمیزی نمای ساختمان ­های نسبتا مرتفع و مرتفع از ادواتی مانند داربست و ماشین بالابر استفاده می­شود. هرچه آزادی عمل بیشتری برای نصب داربست یا حرکت ماشین بالابر وجود داشته باشد، طول این پروژه نیز کاهش خواهد یافت. از طرف دیگر، کاربری ساختمان نیز می­تواند بر سرعت اجرای نقاشی نما تاثیرگذار باشد. در ساختمان­ های تجاری و پررفت­ وآمد، نقاشی با ملاحظات بیشتری انجام می ­شود. ملاحظاتی که قطعا بر سرعت اجرای کار موثر هستند.

شیوه دسترسی به ارتفاع

تکنولوژی مورداستفاده پیمان­کار برای دسترسی به نقاط مرتفع ساختمان، بر سرعت اجرای نقاشی نما اثرگذار است. هرچه این تکنولوژی پیشرفته ­تر باشد، نقاشی نما با سرعت بیشتری انجام خواهد شد.

به­ طورکلی، استفاده از سیستم­ های طناب و راپل­ های پیشرفته، سرعت بیشتری به اجرای پروژه بخشیده و درعین ­حال، اخلال کمتری هم در فعالیت روزمره ساختمان و محل اطراف، ایجاد می­کند. سیستم راپل، آزادی عمل بیشتری به نقاش نما داده و باعث می­شود که بتواند در مدت­زمان کمتری، مساحت بیشتری را پوشش دهد. درنهایت، هرچه تعداد نفرات تیم بیشتر باشد، رنگ آمیزی نما سریع­تر به پایان خواهد رسید.

وضعیت نما پیش از نقاشی

نماهایی که وضعیت سالم­تری دارند به زیرسازی کمتری نیاز داشته و بنابراین، کار رنگ­ زدن­شان سریع ­تر تمام می­شود. معمولا ساختمان­ های نوساز که رنگ ندارند، به زمان بیشتری برای نقاشی نیاز دارند. این امر به این دلیل است که لایه گچ زیر رنگ، نیاز به زیرسازی اساسی و دقیقی دارد که در صورت کوتاهی در انجام آن، نتایج زیان بارش، مدت کوتاهی بعد از نقاشی نما ، نمایان خواهد شد. مسئله بعدی، میزان نیاز نمای ساختمان به شستشو است. وضعیت نمای برخی ساختمان ­ها به قدری وخیم است که لازم است حتما پیش از نقاشی ساختمان ، تحت یک شستشوی اساسی قرار بگیرند. درطرف­ مقابل، نمای ساختمان­ هایی که به ­طورمرتب شسته شده ­اند، این مرحله را سریع ­تر طی می­ کنند.

عوامل تاثیرگذار دیگر در شستشوی نما

در گذشته، مساله خشک شدن رنگ، نوعی چالش بود اما امروزه با پیشرفت تکنولوژی، رنگ ­های مناسب نمای ساختمان تولید شده ­اند که درصورت اعمال آنها در شرایط استاندارد جوی، در مدت ­زمان مناسبی خشک می­شوند. با این­ حال، برندهای مختلف در این مساله اختلاف دارند. تشخیص این که روی چه سطحی چه نوع رنگی زودتر خشک می شود در حیطه تخصص و تجربه تیم اجرایی است. مهارت تیم اجرایی، سرعت آن ها در اجرای کار، خوش­ قولی و استفاده ­شان از تجهیزات به­ روز و کارآمد از دیگر موارد تاثیرگذار بر سرعت اجرای نقاشی نما هستند.

مدت زمان نقاشی نما در یک نگاه

نقاشی نما پروژه ­ای است که به مدت ­زمان خاص خودش برای نهایی­ شدن، نیاز دارد. عوامل متعددی بر این فاکتور اثرگذار هستند که در این مقاله، مهم­ترین آنها را بررسی کردیم. شرایط جوی، شکل، حجم و موقعیت ساختمان، تکنولوژی کار در ارتفاع، وضعیت سلامتی نما و دیگر عوامل جزئی ­تر مانند نوع رنگ و تعهد تیم اجرایی، ازجمله آن ها هستند. با توجه به این موارد و مشورت با پیمان­کار می­توان، برآوردی نسبی از زمان لازم برای نقاشی نما به دست آورده و تا حد امکان، آن را کاهش داد.

مدت زمان اجرای نقاشی نما


موضوعات مرتبط: نقاشی و رنگ آمیزی نما , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مدت زمان اجرای نقاشی نما
دو شنبه 13 تير 1401 ساعت 9:32 | بازدید : 31 | نویسنده : admin | ( نظرات )

نقاشی نما و نقاشی ساختمان

نقاشی نما از پروژه­ های نسبتا وقت ­گیر ساختمانی است. در انجام این پروژه، عجله می­تواند به­طور مستقیم بر کیفیت کار اثر منفی بگذارد. به همین دلیل، بهتر است پیش از اقدام به رنگ آمیزی نما برآورد تقریبی خوبی از مدت ­زمان انجام آن داشته باشیم که در طول پروژه، مجبور به عجله نشویم. در این مقاله، عوامل موثر بر مدت­زمان اجرای نقاشی نما را معرفی می­ کنیم. درصورتی­ که قصد انجام این کار را دارید با مطالعه این مقاله می­ توانید، برآورد خوبی از طول پروژه داشته و با برنامه ­ریزی لازم آن را کاهش دهید.

عوامل موثر بر مدت زمان نقاشی نما

یکی از مهم­ترین فاکتورها در هر پروژه ساختمانی، زمان است. هم کارفرما و هم پیمان­کار باید به آن آگاه بوده و برایش برنامه ­ریزی کنند. در این فاکتور، عواملی دخیل هستند که با اطلاع از آن ها می ­توان، طول این دوره را کاهش داد. در اینجا، چند مورد از مهم­ترین آنها را مطرح می­کنیم.

آب و هوا

یکی از مهم­ترین عوامل موثر بر مدت­ زمان اجرای نقاشی نما ، فصل است. این عامل از جهات مختلفی تاثیرگذار است. اول از همه اینکه سختی شرایط جوی به شکل قابل­ توجهی، روند کار را کند می­ کند. سرما و گرمای بیش ­ازحد، بارندگی، وزش باد، عبور ریزگرد ها از حد مجاز و آلودگی بیش ­از­حد هوا از جمله این عوامل هستند. علاوه بر این، آب­ وهوا در طول اجرای پروژه نقاشی نما باید به گونه ­ای باشد که لایه ­های رنگ، به­ صورت استاندارد خشک شوند. خشک شدن دیر هنگام لایه ­های رنگ، علاوه ­بر طولانی کردن زمان اجرای پروژه، کیفیت رنگ را نیز تحت­ تاثیر قرار می ­دهد. خشک شدن زود هنگام نیز اگر چه کمی در زمان صرفه­ جویی می­ کند اما با تبخیر زودهنگام حلال رنگ، سبب کاهش استحکام آن می ­شود. با توجه به موارد گفته­ شده، به­ نظر می ­رسد، بهترین فصل برای اجرای پروژه نقاشی نما اواخر بهار و اوایل پاییز باشد. البته آن چه مهم است ویژگی­ هایی مانند نور آفتاب کافی، دمای معتدل، حداقل بودن آلودگی هوا و مواردی از این دست، هستند. بسته به مناطق مختلف کشور، این شرایط می­ توانند در فصول مختلفی، محقق شوند.

شکل، حجم و موقعیت ساختمان

شاید بتوان گفت که شکل و حجم ساختمان و موقعیت محلی آن، مهم­ترین عوامل موثر بر زمان اجرای نقاشی نما هستند. مسلما هرچه ارتفاع ساختمان، بلندتر باشد، رنگ آمیزی نما طولانی­تر خواهد بود. بااین ­حال، باید در نظر داشت که شکل ساختمان و پیچیدگی­ هایی که نمای آن می­ تواند داشته باشد؛ گاهی از ارتفاع نیز مهم­تر است. ساختمانی با نمای تودرتو با اشکال پیچیده هندسی مسلما به زمان بیشتری برای انجام این پروژه نیاز دارد. مساله دیگر، موقعیت محلی ساختمان است. ساختمان ­هایی که در مرکز شهر هستند و دسترسی به نمای آن ها دشوار است، به مدت ­زمان بیشتری برای نقاشی نما احتیاج دارند. این مساله از آنجایی اهمیت پیدا می­کند که در رنگ آمیزی نمای ساختمان ­های نسبتا مرتفع و مرتفع از ادواتی مانند داربست و ماشین بالابر استفاده می­شود. هرچه آزادی عمل بیشتری برای نصب داربست یا حرکت ماشین بالابر وجود داشته باشد، طول این پروژه نیز کاهش خواهد یافت. از طرف دیگر، کاربری ساختمان نیز می­تواند بر سرعت اجرای نقاشی نما تاثیرگذار باشد. در ساختمان­ های تجاری و پررفت­ وآمد، نقاشی با ملاحظات بیشتری انجام می ­شود. ملاحظاتی که قطعا بر سرعت اجرای کار موثر هستند.

شیوه دسترسی به ارتفاع

تکنولوژی مورداستفاده پیمان­کار برای دسترسی به نقاط مرتفع ساختمان، بر سرعت اجرای نقاشی نما اثرگذار است. هرچه این تکنولوژی پیشرفته ­تر باشد، نقاشی نما با سرعت بیشتری انجام خواهد شد.

به­ طورکلی، استفاده از سیستم­ های طناب و راپل­ های پیشرفته، سرعت بیشتری به اجرای پروژه بخشیده و درعین ­حال، اخلال کمتری هم در فعالیت روزمره ساختمان و محل اطراف، ایجاد می­کند. سیستم راپل، آزادی عمل بیشتری به نقاش نما داده و باعث می­شود که بتواند در مدت­زمان کمتری، مساحت بیشتری را پوشش دهد. درنهایت، هرچه تعداد نفرات تیم بیشتر باشد، رنگ آمیزی نما سریع­تر به پایان خواهد رسید.

وضعیت نما پیش از نقاشی

نماهایی که وضعیت سالم­تری دارند به زیرسازی کمتری نیاز داشته و بنابراین، کار رنگ­ زدن­شان سریع ­تر تمام می­شود. معمولا ساختمان­ های نوساز که رنگ ندارند، به زمان بیشتری برای نقاشی نیاز دارند. این امر به این دلیل است که لایه گچ زیر رنگ، نیاز به زیرسازی اساسی و دقیقی دارد که در صورت کوتاهی در انجام آن، نتایج زیان بارش، مدت کوتاهی بعد از نقاشی نما ، نمایان خواهد شد. مسئله بعدی، میزان نیاز نمای ساختمان به شستشو است. وضعیت نمای برخی ساختمان ­ها به قدری وخیم است که لازم است حتما پیش از نقاشی ساختمان ، تحت یک شستشوی اساسی قرار بگیرند. درطرف­ مقابل، نمای ساختمان­ هایی که به ­طورمرتب شسته شده ­اند، این مرحله را سریع ­تر طی می­ کنند.

عوامل تاثیرگذار دیگر در شستشوی نما

در گذشته، مساله خشک شدن رنگ، نوعی چالش بود اما امروزه با پیشرفت تکنولوژی، رنگ ­های مناسب نمای ساختمان تولید شده ­اند که درصورت اعمال آنها در شرایط استاندارد جوی، در مدت ­زمان مناسبی خشک می­شوند. با این­ حال، برندهای مختلف در این مساله اختلاف دارند. تشخیص این که روی چه سطحی چه نوع رنگی زودتر خشک می شود در حیطه تخصص و تجربه تیم اجرایی است. مهارت تیم اجرایی، سرعت آن ها در اجرای کار، خوش­ قولی و استفاده ­شان از تجهیزات به­ روز و کارآمد از دیگر موارد تاثیرگذار بر سرعت اجرای نقاشی نما هستند.

مدت زمان نقاشی نما در یک نگاه

نقاشی نما پروژه ­ای است که به مدت ­زمان خاص خودش برای نهایی­ شدن، نیاز دارد. عوامل متعددی بر این فاکتور اثرگذار هستند که در این مقاله، مهم­ترین آنها را بررسی کردیم. شرایط جوی، شکل، حجم و موقعیت ساختمان، تکنولوژی کار در ارتفاع، وضعیت سلامتی نما و دیگر عوامل جزئی ­تر مانند نوع رنگ و تعهد تیم اجرایی، ازجمله آن ها هستند. با توجه به این موارد و مشورت با پیمان­کار می­توان، برآوردی نسبی از زمان لازم برای نقاشی نما به دست آورده و تا حد امکان، آن را کاهش داد.

مدت زمان اجرای نقاشی نما


موضوعات مرتبط: نقاشی و رنگ آمیزی نما , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مدت زمان اجرای نقاشی نما
دو شنبه 13 تير 1401 ساعت 9:32 | بازدید : 33 | نویسنده : admin | ( نظرات )

نقاشی نما و نقاشی ساختمان

نقاشی نما از پروژه­ های نسبتا وقت ­گیر ساختمانی است. در انجام این پروژه، عجله می­تواند به­طور مستقیم بر کیفیت کار اثر منفی بگذارد. به همین دلیل، بهتر است پیش از اقدام به رنگ آمیزی نما برآورد تقریبی خوبی از مدت ­زمان انجام آن داشته باشیم که در طول پروژه، مجبور به عجله نشویم. در این مقاله، عوامل موثر بر مدت­زمان اجرای نقاشی نما را معرفی می­ کنیم. درصورتی­ که قصد انجام این کار را دارید با مطالعه این مقاله می­ توانید، برآورد خوبی از طول پروژه داشته و با برنامه ­ریزی لازم آن را کاهش دهید.

عوامل موثر بر مدت زمان نقاشی نما

یکی از مهم­ترین فاکتورها در هر پروژه ساختمانی، زمان است. هم کارفرما و هم پیمان­کار باید به آن آگاه بوده و برایش برنامه ­ریزی کنند. در این فاکتور، عواملی دخیل هستند که با اطلاع از آن ها می ­توان، طول این دوره را کاهش داد. در اینجا، چند مورد از مهم­ترین آنها را مطرح می­کنیم.

آب و هوا

یکی از مهم­ترین عوامل موثر بر مدت­ زمان اجرای نقاشی نما ، فصل است. این عامل از جهات مختلفی تاثیرگذار است. اول از همه اینکه سختی شرایط جوی به شکل قابل­ توجهی، روند کار را کند می­ کند. سرما و گرمای بیش ­ازحد، بارندگی، وزش باد، عبور ریزگرد ها از حد مجاز و آلودگی بیش ­از­حد هوا از جمله این عوامل هستند. علاوه بر این، آب­ وهوا در طول اجرای پروژه نقاشی نما باید به گونه ­ای باشد که لایه ­های رنگ، به­ صورت استاندارد خشک شوند. خشک شدن دیر هنگام لایه ­های رنگ، علاوه ­بر طولانی کردن زمان اجرای پروژه، کیفیت رنگ را نیز تحت­ تاثیر قرار می ­دهد. خشک شدن زود هنگام نیز اگر چه کمی در زمان صرفه­ جویی می­ کند اما با تبخیر زودهنگام حلال رنگ، سبب کاهش استحکام آن می ­شود. با توجه به موارد گفته­ شده، به­ نظر می ­رسد، بهترین فصل برای اجرای پروژه نقاشی نما اواخر بهار و اوایل پاییز باشد. البته آن چه مهم است ویژگی­ هایی مانند نور آفتاب کافی، دمای معتدل، حداقل بودن آلودگی هوا و مواردی از این دست، هستند. بسته به مناطق مختلف کشور، این شرایط می­ توانند در فصول مختلفی، محقق شوند.

شکل، حجم و موقعیت ساختمان

شاید بتوان گفت که شکل و حجم ساختمان و موقعیت محلی آن، مهم­ترین عوامل موثر بر زمان اجرای نقاشی نما هستند. مسلما هرچه ارتفاع ساختمان، بلندتر باشد، رنگ آمیزی نما طولانی­تر خواهد بود. بااین ­حال، باید در نظر داشت که شکل ساختمان و پیچیدگی­ هایی که نمای آن می­ تواند داشته باشد؛ گاهی از ارتفاع نیز مهم­تر است. ساختمانی با نمای تودرتو با اشکال پیچیده هندسی مسلما به زمان بیشتری برای انجام این پروژه نیاز دارد. مساله دیگر، موقعیت محلی ساختمان است. ساختمان ­هایی که در مرکز شهر هستند و دسترسی به نمای آن ها دشوار است، به مدت ­زمان بیشتری برای نقاشی نما احتیاج دارند. این مساله از آنجایی اهمیت پیدا می­کند که در رنگ آمیزی نمای ساختمان ­های نسبتا مرتفع و مرتفع از ادواتی مانند داربست و ماشین بالابر استفاده می­شود. هرچه آزادی عمل بیشتری برای نصب داربست یا حرکت ماشین بالابر وجود داشته باشد، طول این پروژه نیز کاهش خواهد یافت. از طرف دیگر، کاربری ساختمان نیز می­تواند بر سرعت اجرای نقاشی نما تاثیرگذار باشد. در ساختمان­ های تجاری و پررفت­ وآمد، نقاشی با ملاحظات بیشتری انجام می ­شود. ملاحظاتی که قطعا بر سرعت اجرای کار موثر هستند.

شیوه دسترسی به ارتفاع

تکنولوژی مورداستفاده پیمان­کار برای دسترسی به نقاط مرتفع ساختمان، بر سرعت اجرای نقاشی نما اثرگذار است. هرچه این تکنولوژی پیشرفته ­تر باشد، نقاشی نما با سرعت بیشتری انجام خواهد شد.

به­ طورکلی، استفاده از سیستم­ های طناب و راپل­ های پیشرفته، سرعت بیشتری به اجرای پروژه بخشیده و درعین ­حال، اخلال کمتری هم در فعالیت روزمره ساختمان و محل اطراف، ایجاد می­کند. سیستم راپل، آزادی عمل بیشتری به نقاش نما داده و باعث می­شود که بتواند در مدت­زمان کمتری، مساحت بیشتری را پوشش دهد. درنهایت، هرچه تعداد نفرات تیم بیشتر باشد، رنگ آمیزی نما سریع­تر به پایان خواهد رسید.

وضعیت نما پیش از نقاشی

نماهایی که وضعیت سالم­تری دارند به زیرسازی کمتری نیاز داشته و بنابراین، کار رنگ­ زدن­شان سریع ­تر تمام می­شود. معمولا ساختمان­ های نوساز که رنگ ندارند، به زمان بیشتری برای نقاشی نیاز دارند. این امر به این دلیل است که لایه گچ زیر رنگ، نیاز به زیرسازی اساسی و دقیقی دارد که در صورت کوتاهی در انجام آن، نتایج زیان بارش، مدت کوتاهی بعد از نقاشی نما ، نمایان خواهد شد. مسئله بعدی، میزان نیاز نمای ساختمان به شستشو است. وضعیت نمای برخی ساختمان ­ها به قدری وخیم است که لازم است حتما پیش از نقاشی ساختمان ، تحت یک شستشوی اساسی قرار بگیرند. درطرف­ مقابل، نمای ساختمان­ هایی که به ­طورمرتب شسته شده ­اند، این مرحله را سریع ­تر طی می­ کنند.

عوامل تاثیرگذار دیگر در شستشوی نما

در گذشته، مساله خشک شدن رنگ، نوعی چالش بود اما امروزه با پیشرفت تکنولوژی، رنگ ­های مناسب نمای ساختمان تولید شده ­اند که درصورت اعمال آنها در شرایط استاندارد جوی، در مدت ­زمان مناسبی خشک می­شوند. با این­ حال، برندهای مختلف در این مساله اختلاف دارند. تشخیص این که روی چه سطحی چه نوع رنگی زودتر خشک می شود در حیطه تخصص و تجربه تیم اجرایی است. مهارت تیم اجرایی، سرعت آن ها در اجرای کار، خوش­ قولی و استفاده ­شان از تجهیزات به­ روز و کارآمد از دیگر موارد تاثیرگذار بر سرعت اجرای نقاشی نما هستند.

مدت زمان نقاشی نما در یک نگاه

نقاشی نما پروژه ­ای است که به مدت ­زمان خاص خودش برای نهایی­ شدن، نیاز دارد. عوامل متعددی بر این فاکتور اثرگذار هستند که در این مقاله، مهم­ترین آنها را بررسی کردیم. شرایط جوی، شکل، حجم و موقعیت ساختمان، تکنولوژی کار در ارتفاع، وضعیت سلامتی نما و دیگر عوامل جزئی ­تر مانند نوع رنگ و تعهد تیم اجرایی، ازجمله آن ها هستند. با توجه به این موارد و مشورت با پیمان­کار می­توان، برآوردی نسبی از زمان لازم برای نقاشی نما به دست آورده و تا حد امکان، آن را کاهش داد.

مدت زمان اجرای نقاشی نما


موضوعات مرتبط: نقاشی و رنگ آمیزی نما , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مدت زمان اجرای نقاشی نما
دو شنبه 13 تير 1401 ساعت 9:32 | بازدید : 31 | نویسنده : admin | ( نظرات )

نقاشی نما و نقاشی ساختمان

نقاشی نما از پروژه­ های نسبتا وقت ­گیر ساختمانی است. در انجام این پروژه، عجله می­تواند به­طور مستقیم بر کیفیت کار اثر منفی بگذارد. به همین دلیل، بهتر است پیش از اقدام به رنگ آمیزی نما برآورد تقریبی خوبی از مدت ­زمان انجام آن داشته باشیم که در طول پروژه، مجبور به عجله نشویم. در این مقاله، عوامل موثر بر مدت­زمان اجرای نقاشی نما را معرفی می­ کنیم. درصورتی­ که قصد انجام این کار را دارید با مطالعه این مقاله می­ توانید، برآورد خوبی از طول پروژه داشته و با برنامه ­ریزی لازم آن را کاهش دهید.

عوامل موثر بر مدت زمان نقاشی نما

یکی از مهم­ترین فاکتورها در هر پروژه ساختمانی، زمان است. هم کارفرما و هم پیمان­کار باید به آن آگاه بوده و برایش برنامه ­ریزی کنند. در این فاکتور، عواملی دخیل هستند که با اطلاع از آن ها می ­توان، طول این دوره را کاهش داد. در اینجا، چند مورد از مهم­ترین آنها را مطرح می­کنیم.

آب و هوا

یکی از مهم­ترین عوامل موثر بر مدت­ زمان اجرای نقاشی نما ، فصل است. این عامل از جهات مختلفی تاثیرگذار است. اول از همه اینکه سختی شرایط جوی به شکل قابل­ توجهی، روند کار را کند می­ کند. سرما و گرمای بیش ­ازحد، بارندگی، وزش باد، عبور ریزگرد ها از حد مجاز و آلودگی بیش ­از­حد هوا از جمله این عوامل هستند. علاوه بر این، آب­ وهوا در طول اجرای پروژه نقاشی نما باید به گونه ­ای باشد که لایه ­های رنگ، به­ صورت استاندارد خشک شوند. خشک شدن دیر هنگام لایه ­های رنگ، علاوه ­بر طولانی کردن زمان اجرای پروژه، کیفیت رنگ را نیز تحت­ تاثیر قرار می ­دهد. خشک شدن زود هنگام نیز اگر چه کمی در زمان صرفه­ جویی می­ کند اما با تبخیر زودهنگام حلال رنگ، سبب کاهش استحکام آن می ­شود. با توجه به موارد گفته­ شده، به­ نظر می ­رسد، بهترین فصل برای اجرای پروژه نقاشی نما اواخر بهار و اوایل پاییز باشد. البته آن چه مهم است ویژگی­ هایی مانند نور آفتاب کافی، دمای معتدل، حداقل بودن آلودگی هوا و مواردی از این دست، هستند. بسته به مناطق مختلف کشور، این شرایط می­ توانند در فصول مختلفی، محقق شوند.

شکل، حجم و موقعیت ساختمان

شاید بتوان گفت که شکل و حجم ساختمان و موقعیت محلی آن، مهم­ترین عوامل موثر بر زمان اجرای نقاشی نما هستند. مسلما هرچه ارتفاع ساختمان، بلندتر باشد، رنگ آمیزی نما طولانی­تر خواهد بود. بااین ­حال، باید در نظر داشت که شکل ساختمان و پیچیدگی­ هایی که نمای آن می­ تواند داشته باشد؛ گاهی از ارتفاع نیز مهم­تر است. ساختمانی با نمای تودرتو با اشکال پیچیده هندسی مسلما به زمان بیشتری برای انجام این پروژه نیاز دارد. مساله دیگر، موقعیت محلی ساختمان است. ساختمان ­هایی که در مرکز شهر هستند و دسترسی به نمای آن ها دشوار است، به مدت ­زمان بیشتری برای نقاشی نما احتیاج دارند. این مساله از آنجایی اهمیت پیدا می­کند که در رنگ آمیزی نمای ساختمان ­های نسبتا مرتفع و مرتفع از ادواتی مانند داربست و ماشین بالابر استفاده می­شود. هرچه آزادی عمل بیشتری برای نصب داربست یا حرکت ماشین بالابر وجود داشته باشد، طول این پروژه نیز کاهش خواهد یافت. از طرف دیگر، کاربری ساختمان نیز می­تواند بر سرعت اجرای نقاشی نما تاثیرگذار باشد. در ساختمان­ های تجاری و پررفت­ وآمد، نقاشی با ملاحظات بیشتری انجام می ­شود. ملاحظاتی که قطعا بر سرعت اجرای کار موثر هستند.

شیوه دسترسی به ارتفاع

تکنولوژی مورداستفاده پیمان­کار برای دسترسی به نقاط مرتفع ساختمان، بر سرعت اجرای نقاشی نما اثرگذار است. هرچه این تکنولوژی پیشرفته ­تر باشد، نقاشی نما با سرعت بیشتری انجام خواهد شد.

به­ طورکلی، استفاده از سیستم­ های طناب و راپل­ های پیشرفته، سرعت بیشتری به اجرای پروژه بخشیده و درعین ­حال، اخلال کمتری هم در فعالیت روزمره ساختمان و محل اطراف، ایجاد می­کند. سیستم راپل، آزادی عمل بیشتری به نقاش نما داده و باعث می­شود که بتواند در مدت­زمان کمتری، مساحت بیشتری را پوشش دهد. درنهایت، هرچه تعداد نفرات تیم بیشتر باشد، رنگ آمیزی نما سریع­تر به پایان خواهد رسید.

وضعیت نما پیش از نقاشی

نماهایی که وضعیت سالم­تری دارند به زیرسازی کمتری نیاز داشته و بنابراین، کار رنگ­ زدن­شان سریع ­تر تمام می­شود. معمولا ساختمان­ های نوساز که رنگ ندارند، به زمان بیشتری برای نقاشی نیاز دارند. این امر به این دلیل است که لایه گچ زیر رنگ، نیاز به زیرسازی اساسی و دقیقی دارد که در صورت کوتاهی در انجام آن، نتایج زیان بارش، مدت کوتاهی بعد از نقاشی نما ، نمایان خواهد شد. مسئله بعدی، میزان نیاز نمای ساختمان به شستشو است. وضعیت نمای برخی ساختمان ­ها به قدری وخیم است که لازم است حتما پیش از نقاشی ساختمان ، تحت یک شستشوی اساسی قرار بگیرند. درطرف­ مقابل، نمای ساختمان­ هایی که به ­طورمرتب شسته شده ­اند، این مرحله را سریع ­تر طی می­ کنند.

عوامل تاثیرگذار دیگر در شستشوی نما

در گذشته، مساله خشک شدن رنگ، نوعی چالش بود اما امروزه با پیشرفت تکنولوژی، رنگ ­های مناسب نمای ساختمان تولید شده ­اند که درصورت اعمال آنها در شرایط استاندارد جوی، در مدت ­زمان مناسبی خشک می­شوند. با این­ حال، برندهای مختلف در این مساله اختلاف دارند. تشخیص این که روی چه سطحی چه نوع رنگی زودتر خشک می شود در حیطه تخصص و تجربه تیم اجرایی است. مهارت تیم اجرایی، سرعت آن ها در اجرای کار، خوش­ قولی و استفاده ­شان از تجهیزات به­ روز و کارآمد از دیگر موارد تاثیرگذار بر سرعت اجرای نقاشی نما هستند.

مدت زمان نقاشی نما در یک نگاه

نقاشی نما پروژه ­ای است که به مدت ­زمان خاص خودش برای نهایی­ شدن، نیاز دارد. عوامل متعددی بر این فاکتور اثرگذار هستند که در این مقاله، مهم­ترین آنها را بررسی کردیم. شرایط جوی، شکل، حجم و موقعیت ساختمان، تکنولوژی کار در ارتفاع، وضعیت سلامتی نما و دیگر عوامل جزئی ­تر مانند نوع رنگ و تعهد تیم اجرایی، ازجمله آن ها هستند. با توجه به این موارد و مشورت با پیمان­کار می­توان، برآوردی نسبی از زمان لازم برای نقاشی نما به دست آورده و تا حد امکان، آن را کاهش داد.

مدت زمان اجرای نقاشی نما


موضوعات مرتبط: نقاشی و رنگ آمیزی نما , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نقاشی نمای خانه های قدیمی
شنبه 11 تير 1401 ساعت 9:53 | بازدید : 33 | نویسنده : admin | ( نظرات )

نقاشی نما

به نظرتان وقتی که یک خانه قدیمی باشد و دیگر همانند گذشته زیبا به نظر نرسد، باید برای آن چه کار کرد؟ خب روش‌های مختلفی برای بازسازی داخل خانه وجود دارد؛ اما برای بخش بیرونی ساختمان چه راه‌کاری در نظر می‌گیرید؟ به نظرتان شستشوی نما فقط کفایت می‌کند؟ یا اینکه گاهی برای زیبایی ساختمان نیاز به کاری بیش از شستشو خواهد بود؟ در این مقاله با ما همراه باشید تا همه چیز را درباره نقاشی نمای ساختمان بدانید.

اهمیت نمای ساختمان

نمای ساختمان اولین بخشی از که بازدیدکنندگان از آن دیدن می‌کنند. چه ساختمان مسکونی، چه تجاری و چه اداری باشد، بازدیدکنندگان و مهمانان برای ما اهمیت بسیاری دارند. همان طور که در نگاه اول افراد را از روی ظاهر و لباس قضاوت می‌کنند، ساختمان هم با نمای خود شناخته می‌شود. به همین خاطر است که نمای ساختمان باید همواره شیک، پاکیزه و درخشنده باشد. گاهی ساختمان نیاز به نقاشی نما پیدا می‌کند تا همانند روز اول زیبا به نظر برسد.

نماشویی یا نقاشی نما

نماشویی تا مدتی می‌تواند ظاهر نمای ساختمان را زیبا و درخشان کند؛ اما گاهی رنگ آسیب می‌بیند و به نقاشی دوباره نیاز پیدا می‌کند. پس در این شرایط دیگر نماشویی فایده ندارد و ساختمان به نقاشی مجدد نیاز پیدا خواهد کرد. با نقاشی دوباره نما، انگار ساختمان لباسی نو بر تن می‌کند و همانند روز اول زیبا و درخشان می‌شود.

روش نقاشی نما

روش‌های مختلفی برای نقاشی نما ساختمان وجود دارد. برخی پیمانکاران از روش‌های قدیمی همانند داربست استفاده می‌کنند. روش‌های قدیمی دیگر جایی در دنیای امروز ما ندارند. روش داربست بسیار زمان‌بر و گران‌قیمت است. همچنین باید از تیم مخصوص نصب داربست کمک گرفت. در عین حال روش‌های جدید جایگزین روش‌های قدیمی شده‌اند. در حال حاضر برای نقاشی نما از روش راپل با طناب استفاده می‌کنند. در این روش متخصصان از بالای پشت‌بام با طناب به‌سمت پایین آویزان می‌شوند. به این ترتیب دسترسی مناسب به تمامی بخش‌های نمای ساختمان خواهند داشت. این روش بسیار سریع، ارزان و ایمن است.

از چه رنگی برای نقاشی نما استفاده می‌کنند؟

برای نقاشی نما از رنگ‌های مختلف ساختمانی استفاده می‌کنند. رنگ‌ها را از نظر حلال می‌توان به دو دسته مختلف تقسیم کرد. برخی رنگ‌ها دارای حلال آلی و برخی دیگر دارای حلال غیرآلی هستند. رنگ‌هایی که نیاز به حلال آلی همانند تینر دارند، دیرتر خشک می‌شوند و همچنین بوی تینر یا هر نوع حلال آلی در آن‌ها کاملاً به مشام می‌رسد. به همین خاطر شاید طرفدار چندانی نداشته باشد. از طرفی در حال حاضر برخی رنگ‌های خاص همانند رنگ‌های اکریلیک به بازار عرضه شده‌اند. رنگ‌های اکریلیک بر پایه پلیمر هستند و نیازی به مواد آلی به‌عنوان حلال ندارند. پس می‌توانید از آب به‌عنوان حلال مواد آکریلیک استفاده کنید. وقتی که آب جایگزین حلال‌های آلی شود، این یعنی دیگر خبری از بوی بد نیست. رنگ‌های اکریلیک به سرعت خشک می‌شوند. به همین خاطر مراحل نقاشی نما با سرعت بیشتری انجام می‌شود. دیگر پیمانکاران نیازی نیست تا در هر مرحله رنگ‌کاری، مدت زمان طولانی منتظر بمانند تا رنگ لایه قبلی خشک شود. همین موضوع سرعت پروژه را به‌مراتب بیشتر می‌کند. همچنین جالب است بدانید که رنگ‌های اکریلیک به‌دلیل نوع پلیمر، مقاومت بیشتری در برابر عوامل طبیعی از خود نشان می‌دهد.

بهترین زمان نقاشی نمای ساختمان چه زمانی است؟

بهتر است در شرایط بارندگی، شرایط رطوبت و سردی هوا اقدام به نقاشی نما نکنید. پس به‌صورت کلی می‌توان گفت که شاید شش ماه دوم سال برای نقاشی نما زمان مناسبی نباشد. در این زمان احتمال بارش باران وجود خواهد داشت. در صورتی که حین نقاشی نما بارش باران رخ دهد، قطعاً پروژه با مشکل مواجه می‌شود. همچنین در شرایط رطوبت و سردی هوا نیز رنگ دیرتر خشک می‌شود. در شش ماه دوم سال، تابش آفتاب نیز ملایم است و به قول معروف آفتاب قدرت ندارد. به همین خاطر رنگ به‌خوبی و آنطور که باید خشک نمی‌شود. پس بهتر است که تابستان یا بهار را برای نقاشی انتخاب کنید. توجه داشته باشید که تابستان بهترین زمان برای نقاشی و رنگ‌آمیزی نما به حساب می‌آید.

انتخاب پیمانکار مناسب در نقاشی

رنگ‌آمیزی نما یک هنر است و نیاز به تخصص و تجربه کافی دارد. جالب است بدانید که برای آنکه اقدام به نقاشی نمای ساختمان خودتان کنید، باید ابتدا نما را به‌خوبی شستشو دهید. در صورتی که آلودگی، چربی و هرگونه زائده روی نما باقی مانده باشد، رنگ‌آمیزی نما نیز با مشکل مواجه می‌شود. پس در وهله اول باید با پیمانکاری همکاری داشته باشید که به جز رنگ‌آمیزی نما، سایر خدمات در ارتفاع همانند شستشوی نما را نیز انجام دهد. در صورتی که بخواهید با یک پیمانکار دیگر برای شستشو همکاری داشته باشید، هرگونه نقص در نقاشی را ممکن است به گردن شستشوی نما بیاندازند. پس بهتر است با یک گروه پیمانکاری بسیار خبره و حرفه‌ای در زمینه خدمات در ارتفاع همکاری داشته باشید. همچنین پیمانکاران باسابقه، همواره از بهترین متخصصان و بهترین مواد اولیه استفاده می‌کنند تا اعتبارشان همواره حفظ شود. به این ترتیب هم سرعت عمل پروژه بیشتر می‌شود و هم رنگ عمر بیشتری خواهد داشت. بهتر است درباره پیمانکاران تحقیق کنید و نمونه رزرومه آن‌ها را بررسی نمایید. به این ترتیب می‌توانید از زیبای نمای ساختمان خود نهایت لذت را ببرید.

نقاشی نمای خانه های قدیمی


موضوعات مرتبط: نقاشی و رنگ آمیزی نما , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


رنگ مخصوص نقاشی نمای سنگی و آجری
سه شنبه 7 تير 1401 ساعت 10:57 | بازدید : 32 | نویسنده : admin | ( نظرات )

نقاشی نما

یکی از بهترین راه‌ها برای بازسازی نمای بیرونی سنگی و آجری هر ساختمانی، نقاشی نما است. این کار نه‌تنها ظاهری جدید و زیبا به نما می‌بخشد بلکه آن را در برابر عوامل مخربی مانند رطوبت، بارندگی، نفوذ حشرات و نور شدید خورشید نیز محافظت می‌کند. بااین‌حال، هر رنگی توانایی برآورده کردن چنین انتظاراتی را ندارد. رنگی که برای نقاشی نمای سنگی یا آجری استفاده می‌شود با رنگ‌هایی که در داخل ساختمان روی همین مصالح اعمال می‌شوند، تفاوت‌هایی دارند. در این مقاله، ویژگی‌های رنگ مخصوص نقاشی نمای آجری و سنگی را بررسی می‌کنیم. بر همین اساس، چند نوع رنگ استاندارد که می‌توانند در رنگ آمیزی نمای چنین ساختمان‌هایی به کار روند را معرفی خواهیم کرد. درصورتی‌که نمای ساختمان شما آجری یا سنگی است و به فکر نوسازی آن هستید، این مقاله کمک بزرگی به شما خواهد کرد.

رنگ مناسب نقاشی نمای سنگی یا آجری

به‌طورکلی، رنگ نمای ساختمان باید ویژگی‌های اضافه‌ای نسبت به رنگ‌های دیگر داشته باشد. مقاومت بالا در برابر نور خورشید، مقاومت در برابر بارندگی، ضد اشتعال بودن و غیره ازجمله این ویژگی‌ها هستند. علاوه بر این‌ها نقاشی نماهای سنگی و آجری، نیازمند رنگ‌هایی با ویژگی‌های خاص‌تر است؛ که دو مورد از مهم‌ترین آن‌ها را در این بخش، مطرح می‌کنیم.

دادن اجازه تنفس به نما

هرچه بستر نمای ساختمان متخلخل‌تر باشد، رطوبت بیشتری را نیز جذب خواهد کرد. نماهای آجری نسبت به دیگر انواع نما، پتانسیل بسیار بیشتری برای جذب رطوبت دارند. نماهای سنگی نیز بسته به نوع سنگشان، می‌توانند به درجات مختلفی، مرطوب شوند. به‌این‌ترتیب، مشخص است که رنگی که برای نقاشی نما در چنین ساختمان‌هایی به کار می‌رود، باید ضد رطوبت باشد. یک رنگ ضد رطوبت با چه مکانیسمی جلوی ماندن رطوبت در بدنه نما را می‌گیرد؟ پاسخ به این سوال در یک کلمه خلاصه می‌شود؛ تنفس! درواقع، رنگ‌های ضد رطوبت اجازه می‌دهند که رطوبتی که دیوار به هر طریق و حتی از داخل به خود جذب کرده است را از دست بدهد. تمامی سنگ‌ها و آجرها در برابر رطوبت، آسیب‌پذیر هستند. علت مشاهده دیوارهایی سنگی یا آجری با رنگ شوره‌زده یا بادکرده در سطح شهر این است که رنگ آن‌ها به‌اندازه کافی، اجازه تنفس به دیوار نداده است.

خاصیت الاستومتری

الاستومتری یا توانایی کشش از دیگر ویژگی‌های یک رنگ مخصوص نقاشی نمای سنگی یا آجری است. سنگ و آجر، نسبت به دیگر مصالحی که برای ساخت نما استفاده می‌شوند، در برابر تکان‌های مختصری که هر ساختمان هرروز با آن‌ها روبه‌روست، بیشتر جابجا می‌شوند. علاوه بر این، این مصالح در برابر افزایش و کاهش دما، انبساط و انقباض بیشتری می‌یابند. به دلایل ذکرشده، مهم است که رنگ موردنظر برای نقاشی نما در چنین ساختمان‌هایی، خاصیت کشسانی بالایی داشته باشد. در غیر این صورت، شاهد ترک خوردن رنگ و نفوذ آب به زیر آن، خواهیم بود.

بهترین رنگ های مخصوص نقاشی نماهای آجری و سنگی

به رنگی که ویژگی‌های گفته‌شده در قسمت قبل را داشته باشد، رنگ بنایی یا Masonry می‌گویند. خود رنگ‌های مخصوص نقاشی نمای سنگی و آجری نیز به پنج دسته اصلی تقسیم می‌شوند که آن‌ها را در این بخش، معرفی می‌کنیم.

رنگ لایم واش (Lime Wash)

مواد اصلی تشکیل‌دهنده این رنگ؛ آهک، چربی حیوانی و ماده چسبنده‌ای به نام کازیت هستند. لایم واش به دلیل شکست کریستال‌های کلسیت در آن، درخشندگی خاصی به نقاشی نما می‌دهد. رنگ‌دانه‌های آن نیز از مواد آلی طبیعی هستند. به فرآیند اعمال این رنگ، آهک­شویی نیز گفته می‌شود. از خواص بارز آن این است که امکان تنفس بالایی را برای نمای ساختمان، فراهم می‌کند. بیشترین موارد مصرف لایم واش، عبارت‌اند از:

  • گچ‌بری‌های خارجی
  • مرمت ساختمان‌های قدیمی
  • نقاشی نماهای سنگی و آجری

رنگ لایم واش، ازنظر ضریب انبساط حرارتی، بسیار شبیه به مصالح سنگ و آجر است. به همین دلیل هم در برابر سرما و گرما به‌اندازه آن‌ها منبسط و منقبض شده و دچار آسیب‌دیدگی و ترک‌خوردگی، نخواهد شد.

رنگ پلیمری

رنگ‌های پلیمری به‌جای برقراری پیوند شیمیایی با لایه زیرین خود، روی آن می‌چسبند. این رنگ که به آن رنگ پلیمری آلی نیز گفته می‌شود، نفوذپذیری بسیار پایینی داشته و بنابراین از بستر زیرین خود در برابر نفوذ آب، محافظت می‌کند. بااین‌حال، این نفوذپذیری کم، باعث تنفس کمتر نقاشی نما نیز می‌شود. برای افزایش قابلیت تنفس، این رنگ را می‌توان با برخی پرکننده‌های معدنی که باعث به وجود آمدن خلل و فرج بیشتر روی رنگ می‌شوند، ترکیب کرد. همچنین، بهتر است از این رنگ برای نقاشی نما در مناطق خشک با رطوبت کم، استفاده شود.

از مزایا و معایب دیگر رنگ‌های پلیمری، می‌توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • مقاومت بالا در برابر خوردگی و کربنی شدن
  • کشسانی کمتر نسبت به دیگر رنگ‌های مخصوص نقاشی نماهای سنگی و آجری
  • مقاومت کمتر در برابر اشعه ماوراءبنفش، نسبت رنگ‌های مشابه

رنگ معدنی سیلیکات

رنگ‌های ساخته‌شده بر پایه سیلیکات یا رنگ‌های معدنی، یکی از بهترین گزینه‌ها برای نقاشی نماهای سنگی و آجری هستند. آن‌ها با جذب شدن به سطح زیرین و برقراری پیوند شیمیایی با آن، سنگ یا آجر را پوشش می‌دهند. به‌این‌ترتیب، رنگ معدنی سیلیکات به‌جای تشکیل دادن نوعی پوشش به بخشی از سنگ یا آجر تبدیل می‌شود. این سازوکار در عین اینکه اجازه تنفس بالایی به سطح می‌دهد از نفوذ آب نیز به آن جلوگیری می‌کند.

دیگر مزایای نقاشی نما با استفاده از رنگ معدنی سیلیکات، عبارت‌اند از:

  • مقاومت بالا در برابر اشعه ماوراءبنفش
  • مقاومت بالا در برابر عوامل شیمیایی، مانند انواع مواد اسیدی یا قلیایی
  • کشسانی برابر با سنگ یا آجر زیرین
  • ثبات رنگ بیشتر

معایب این رنگ نیز موارد زیر هستند:

  • قیمت بالا نسبت به دیگر رنگ‌های مخصوص نقاشی نما
  • تنوع رنگی محدود

رنگ ضد کربناته

یکی از آسیب‌های معمولی که به نقاشی ساختمان وارد می‌شود، کربناته شدن آن‌هاست. کربناسیون فرآیندی است که در آن، آلاینده‌های جوی حاوی کربن مانند دی‌اکسیدکربن به رنگ نما ، حمله کرده و ظاهر آن را از بین می‌برند. استفاده از رنگ‌های ضد کربناته برای نقاشی نما در شهرهایی با هوای بسیار آلوده، یک ضرورت است. از طرفی، سطح آجر و سنگ نسبت به دیگر سطوح، کربن بیشتری را به خود جذب می‌کنند. از این رنگ، همچنین برای نقاشی نمای داخلی پارکینگ‌ها نیز استفاده می‌شود.

نقاشی نما با رنگ اکرلیک

ممکن است، پیدا کردن رنگ‌هایی که در قسمت‌های قبلی مطرح کردیم، دشوار باشد یا هزینه بالایی داشته باشد. در این شرایط، استفاده از رنگ‌های رایج ­تر لاتکس اکرلیک می‌تواند یک گزینه منطقی باشد. این رنگ، مقاومت خوبی در برابر قارچ و کپک داشته و اجازه تنفس قابل قبولی به نمای زیرین خود می‌دهد. بااین‌حال، ممکن است، نسبت به دیگر رنگ‌های نقاشی نما ، زودتر به تعمیر نیاز پیدا کنند.

نگاهی کوتاه به پنج رنگ مخصوص نقاشی نماهای سنگی و آجری

رنگ آمیزی نماهای ساخته‌شده از سنگ و آجر، جذابیت خاصی به آن‌ها می‌دهد. بااین‌حال برای در انتخاب رنگ برای آن‌ها باید به شاخص‌های معینی دقت کرد. مقاومت در برابر رطوبت، نور خورشید، آلودگی و کربناته شدن و همچنین دادن اجازه تنفس به آجر و سنگ زیرین، ازجمله این شاخص‌ها هستند. رنگ‌های لایم واش (آهکی)، پلیمری، معدنی سیلیکات، ضد کربناته و لاتکس اکرلیک پنج گزینه اصلی برای نقاشی نماهای ساخته‌شده از سنگ و آجر هستند.

رنگ مخصوص نقاشی نمای سنگی و آجری


موضوعات مرتبط: نقاشی و رنگ آمیزی نما , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نقاشی نمای خانه های کوچک
یک شنبه 5 تير 1401 ساعت 11:23 | بازدید : 31 | نویسنده : admin | ( نظرات )

نقاشی نما

مساحت نما از جنبه ­های مختلفی بر فرآیند نقاشی نما تاثیرگذار است. این عملیات معمولا برای یک خانه کوچک، سریع تر و ­کم­ هزینه­ تر است. با­ این­ حال، باید دقت شود که این فرصت ­ها تبدیل به تهدیدی برای رنگ نما نشوند. از نظر زیبایی ­شناسی نیز باید بین انتخاب رنگ برای یک خانه کوچک و بزرگ، تفاوت قائل شد. در این مقاله­ نقاشی نما برای یک خانه کوچک را از جنبه­ های مختلف بررسی می­ کنیم. بخش جداگانه ­ای را نیز به رنگ ­های مناسب برای رنگ نمای یک خانه کوچک، اختصاص خواهیم داد. در صورتی که خانه کوچکی دارید با مطالعه این مقاله، ظاهری جدید به آن بدهید.

سرعت نقاشی نمای یک خانه کوچک

سرعت نقاشی نما یکی از عوامل تاثیرگذار در هزینه آن است. نمای یک خانه کوچک قطعا سریع ­تر از یک خانه بزرگ، رنگ خواهد شد اما لزوما نه با نسبتی برابر نسبت مساحت­ ها. پیش از هر چیز لازم است که مراحل نقاشی نما را بدانیم. این مراحل عبارتند از:

  • شستشوی نما
  • زیرسازی نما
  • نقاشی نما

شستشوی نمای یک خانه کوچک

فرآیند شستشوی نما قطعا در یک خانه کوچک یک یا نهایتا دو طبقه، بسیار سریع­ تر انجام خواهد شد. در صورتی که تعداد نفرات تیم اجرایی زیاد باشند، این عملیات چند ساعتی بیشتر به طول، نخواهد انجامید. با این ­حال از آنجاکه نمای بیشتر خانه ­های کوچک، آجری است، استفاده از تجهیزات واترجت و واترسندبلاست، گزینه مناسبی نخواهد بود. این تجهیزات در صورتی که با سهل ­انگاری استفاده شوند یا آجرهای ساختمان قدیمی باشند، ممکن است باعث آسیب ­دیدگی نما شوند. عمده فرآیند شستشوی نمای یک خانه کوچک با تی و مواد شوینده، انجام خواهد شد. پس می­توان گفت که این فرآیند در یک خانه کوچک از جهتی سریع ­تر و از جهتی کندتر از یک خانه بزرگ با نمای سیمانی، گچی یا سنگی است؛ اما به ­طور­کلی، سریع ­تر خواهد بود. لازم به یادآوری است که شستشوی نما پیش از نقاشی نما به ­منظور از بین بردن آلودگی­ ها و حشرات نفوذکرده در بدنه نما صورت می­گیرد و باید با دقت انجام شود. در غیر این صورت، رنگ نما پس ­ازمدتی با مشکلاتی نظیر برآمدگی و ترک، مواجه خواهد شد.

از دیگر عواملی که باعث می­ شوند شستشوی نماهای کوچک، سریع ­تر انجام شود، موارد زیر هستند:

  • نمای خانه­ های کوچک، کمتر تحت ­تاثیر آلودگی هوا و دود خودروها قرار می­گیرد، چراکه این عوامل آلاینده، اغلب در ارتفاعات بالاتری از جو، ساکن هستند.
  • خشک شدن نمای خانه ­های کوچک، سریع­تر است. این فرآیند باید به ­صورت کامل انجام شود چراکه باقی ماندن رطوبت در نما باعث تخریب رنگ در مدت­ زمان کوتاهی، پس از نقاشی نما می­شود.
  • شستشوی نما در خانه­ های کوچک، بدون نیاز به نصب تجهیزاتی مانند طناب، بالابر و داربست، انجام می­شود. تجهیزاتی که نصب و جابجایی آنها زمان قابل­ توجهی از پروژه را به خود اختصاص می­دهد.

زیرسازی نمای یک خانه کوچک

پس از خشک شدن نما، نوبت به زیرسازی، پیش از نقاشی نما می­رسد. در این مرحله باید سطح نما به­ خوبی برای رنگ ­آمیزی آماده شود. تمامی خلل ­وفرج و جاهایی که احیانا تخریب شده ­اند باید مورد بازسازی قرار گیرند تا سطحی صاف و یک دست برای نقاشی، بدست بیاید. کم بودن مساحت نما و عدم نیاز به کار در ارتفاع، سبب شده است که این مرحله از نقاشی نما برای خانه ­های کوچک، سریع ­تر و با دقت بیشتری انجام شود. از آنجا که انجام این مرحله، نیازمند دسترسی به تجهیزاتی مانند ملات، ماله و سنباده است، کار کردن از روی زمین، دسترسی به این تجهیزات را تسهیل کرده و درنتیجه، سرعت کار افزایش خواهد یافت.

رنگ آمیزی نما

مرحله اصلی نقاشی نما که همان رنگ کردن آن است، مراحل ثابتی دارد. اعمال دو لایه آستر یا پرایمر به­ منظور پیوند بهتر و یک دست ­تر رنگ با نما و درنهایت اعمال لایه رنگ نهایی، اصول نقاشی نما را تشکیل می­ دهند. این مرحله نیز مطابق انتظار، سریع ­تر پیش خواهد رفت. علاوه بر کاهش مساحت، عدم نیاز به کار در ارتفاع و درنتیجه منتفی شدن استفاده از تجهیزات مربوط به این کار نیز سبب تسریع این فرآیند شده ­اند. با این ­حال، ممکن است زمان لازم برای خشک شدن آسترها و رنگ، تفاوت چندانی با ساختمان­ های بزرگ، نداشته باشد. به­ طورمعمول، گفته می­شود که در آب­ وهوای معتدل، باید بین هر دور نقاشی نما یک شب، فاصله وجود داشته باشد. علاوه ­براین، به دلیل اینکه اغلب خانه ­های کوچک دارای نمای آجری هستند، نباید به بهانه کم بودن مساحت، در این کار عجله کرد؛ چراکه نماهای آجری معمولا بیشتر رنگ را به خود جذب کرده و دیرتر خشک می­شوند. مزیت دیگر کم بودن مساحت این است که نقاشان می ­توانند با دقت و تمرکز بیشتری به کار خود بپردازند. آنها می­ توانند، علاوه بر استفاده از ادوات معمول نقاشی نما مانند پیستوله و غلتک، با حوصله و وقت بیشتری، تمامی جزئیات را با قلمو، پوشش دهند. این دقت، درنهایت، به نفع عمر بیشتر رنگ نما تمام می ­شود.

هزینه نقاشی نما برای خانه های کوچک

مسلم است که هزینه نقاشی نما با کاهش مساحت آن، کاهش می­ یابد. برخی از دلایل اصلی این موضوع، موارد زیر هستند:

  • کاهش رنگ، تجهیزات و دیگر مصالح
  • کاهش تعداد کارگران
  • افزایش سرعت نقاشی نما
  • عدم نیاز به تجهیزات کار در ارتفاع

با ­این ­حال، درنظرداشتن برخی نکات، می­تواند از سوء­تفاهم ­های احتمالی با پیمان­کار، جلوگیری کند. ازجمله این نکات این است که درصورتی ­که نمای ساختمان، سنگی یا آجری باشد، رنگ­های مورداستفاده برای آنها به نسبت، گران ­تر هستند. همچنین، ممکن است، سختی شستشوی نما با دست نیز به دستمزد تیم اجرایی، بی افزاید. درنهایت، ازآنجا­که خانه­ های کوچک، اغلب قدیمی هستند ممکن است، فرآیند زیرسازی و شستشوی نما در آنها بیش ­ازحد انتظار، وقت­ گیر باشد.

رنگ های مناسب برای نقاشی نما با مساحت کم

درصورتی­که نمای خانه شما مانند اغلب خانه ­های کوچک، آجری یا سنگی است باید حتما از رنگ­ های مخصوص آجر و سنگ، استفاده کنید. این رنگ­ ها اجازه تنفس بالایی به نما داده و از گیرافتادن رطوبت بین لایه­ های آجری و سنگی، جلوگیری می ­کنند. همچنین، خاصیت کشسانی بالای آنها سبب می­شود که با تغییرات دمایی و تکان­ های کوچک، ترک نخورند. فارغ از مسائل اجرایی، باید به این نکته نیز توجه داشته باشید که رنگ نمای خانه­ های کوچک می ­تواند، تفاوت­ هایی با ساختمان­ های بزرگ، داشته باشد. استفاده از رنگ ­های گرم و کمی تیره می­تواند، خانه کوچک شما را بسیار خاص و دلنشین جلوه دهد. با­ این ­حال برای اطلاع از رنگ­ های مجاز برای نقاشی نما باید با قوانین شهرداری شهر و منطقه خود، آشنا باشید. اما به ­طورکلی در دنیا رنگ­ های زیر برای رنگ آمیزی نمای خانه­ های کوچک، آزموده شده و نتایج قابل­ قبولی، حاصل شده است.

  • رنگ بژ؛ به ­خصوص برای خانه­ های حیاط­ دار با درختان و گیاهان متنوع
  • تلفیق زرد و قهوه ای که حالتی فانتزی به خانه می ­دهد
  • تلفیق گل­بهی و سفید؛ به­ خصوص برای مناطق ابری، مانند شمال کشور
  • ترکیب دیوار سفید و درب و پنجره ­های سبز؛ به­ خصوص برای مناطق آفتابی و ساحلی
  • ترکیب سفید، نارنجی و خاکستری که برای نماهای هندسی مناسب بوده و ظاهری مدرن به آن خواهد داد

نقاشی نما برای خانه های کوچک در یک نگاه

مساحت نما بیشترین تاثیر را در سرعت و هزینه نقاشی نما می­ گذارد. خانه­ های کوچک، نیازی به تجهیزات کار در ارتفاع ندارند و فرآیندهای شستشو، زیرسازی و رنگ آمیزی نما در آنها با سرعت بیشتری انجام می­شود. با این­ حال، این تصور که هزینه و وقت نیز به نسبتی برابر با مساحت، کاهش می ­یابند، به دلایل ذکرشده در این مقاله، خطاست. ازآنجاکه نمای خانه­ های کوچک، اغلب آجری است، رنگ­ های مخصوص به خود را می ­طلبند که هزینه بیشتری هم دارند. همچنین، ازنظر زیبایی ­شناسی نیز استفاده از ترکیب رنگ­ هایی خاص در نقاشی نما در چنین خانه­ هایی می­ تواند، زیبایی مضاعفی به آنها ببخشد.

نقاشی نمای خانه های کوچک


موضوعات مرتبط: نقاشی و رنگ آمیزی نما , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نقاشی نما بوسیله داربست
چهار شنبه 1 تير 1401 ساعت 12:42 | بازدید : 33 | نویسنده : admin | ( نظرات )

نقاشی نما

در حال حاضر روش‌ها و ترفندهای بسیار مختلفی برای اجرای نقاشی نما بیرونی ساختمان وجود دارد که هر کدام از آنها موجب بازسازی نما و زیبایی هر چه بیشتر ظاهر ساختمان می‌شود. یکی از روش‌های که امروزه به دلیل تراکم و فشردگی ساختمان‌ها با یکدیگر کمتر مورد استفاده قرار می‌گیرد نقاشی نما بوسیله داربست است. به همین دلایل مختلف بسیاری به جای رنگ‌ آمیزی نما با استفاده از داربست، نقاشی در ارتفاع و نقاشی نما ساختمان را با استفاده از روش راپل و طناب انجام می‌دهند. در هر صورت رنگ نما با نصب داربست همچنان برای بسیاری از ساختمان کاربرد دارد و بهتر با این نوع روش رنگ ‌آمیزی بیشتر آشنا شوید. پس با ما تا انتهای این مطلب همراه شوید تا اطلاعات لازم را در این رابطه کسب کنید.

اهمیت رنگ آمیزی نمای ساختمان‌ها

نقاشی نما یک روش مناسب برای زیباسازی ساختمان و فانتزی و جذاب جلوه دادن نمای ساختمان است. رنگ آمیزی نمای بیرونی ساختمان با استفاده رنگ مخصوص نما و با شیوه اجرای متفاوت انجام می‌شود. بر این اساس برای زیباسازی و رنگ کردن نما باید از افراد خبره و ماهر در امر نقاشی نما کمک بگیرید تا بهترین کیفیت و بازدهی را در اجرای رنگ نما شاهد باشید. بنابراین نقاشی نما از آن جهت اهمیت دارد که می‌تواند تاثیر بسیار مثبتی در شاد کردن محوطه ساختمان و همچنین در جذب و دفع انرژی داشته باشد. نقاشی نمای بیرونی ساختمان معمولا با رنگ‌های روشن انجام می‌شود تا جلوه بصری و نمود ظاهری خوبی داشته باشد. در حال حاضر رنگ‌های آکریلیک بهترین بازده و کیفیت را دارند و برای نقاشی نمای ساختمان بسیار مناسب هستند.

مراحل اجرای نقاشی نما

قبل از آغاز عملیات ترمیم و رنگ آمیزی نمای ساختمان ابتدا باید سطح رویی نما را از آلودگی‌ها و گرد و غبار پاک کنیم. برای این امر با استفاده از دستگاه واترجت و آب ملایم سطح نما را شستشو دهیم. نماشویی باعث می‌شود تا رنگی که روی آن می‌زنیم به صورت قوی ثابت شود و میزان عمر و ماندگاری آن افزایش یابد. لازم به ذکر است، سطح نمای سیمانی و کنیتکس را نمی‌توان با واتر جت فشار قوی شست چون کنده شده و قسمتی از کار آسیب وارد می‌کند.

بنابراین مراحل اجرای نقاشی نما و رنگ آمیزی کنیتکس بر روی نمای ساختمان به روش زیر است:

  • شستشوی کامل نما برای جلوگیری از پوسته شدن و کاهش کیفیت رنگ آمیزی و پس زدن رنگ
  • ترمیم، مرمت، درزگیری و ترک‌گیری از سطح نما یا به عبارتی انجام عملیات زیرسازی بر روی سطح نما
  • آسترزنی به نمای ساختمان به وسیله پرایمر
  • اجرای عملیات رنگ آمیزی نمای ساختمان بوسیله رنگ کنیتکس یا آکرولیک با داربست به صورت کارشناسی شده

موقع رنگ آمیزی نما باید دقت شود که در هنگام استفاده از وسایل نقاشی نما از جمله غلتک، قلمو یا پمپ رنگ حرکت دست را به یک جهت یکسان از پایین به بالا یا از راست به چپ انجام دهید تا کیفیت کار افزایش یابد. استفاده از قلمو در هر جهت و به صورت نامنظم باعث می‌شود سطح نما یکدست و صاف نشده و رگه‌هایی در رنگ ایجاد شود و شکلی ظاهری مناسبی پدیدار نشود. همچنین رنگی که برای کار انتخاب می‌شود باید با توجه به نوع سطح نما مثلا رنگ روغنی یا رنگ پلاستیکی انتخاب شود.

چگونگی نقاشی نما با داربست

نقاشی نما با داربست یکی از روش‌های سنتی و قدیمی است که در حال حاضر نیز استفاده از این روش برای برخی از ساختمان‌ها مرسوم است. استفاده از داربست برای انجام خدمات رنگ آمیزی و نقاشی نما ساختمان از ایمنی بسیار کمتری نسبت به روش راپل و یا سایر روش‌های دیگر برخوردار است اما خوشبختانه به دلیل پیشرفت تکنولوژی و در دسترس بودن امکانات مناسب، خدمات رنگ نما با استفاده از داربست نیز انجام می‌شود و برای افزایش امنیت کار از کمربند ایمنی مخصوص استفاده می‌شود. برای نقاشی نما با داربست ابتدا عملیات شستشوی نما انجام می‌شود چرا که این عمل موجب از بین رفتن تمامی آلودگی‌های موجود در سطح نمای ساختمان می‌شود و به نوعی یکی از روش‌های زیرسازی قبل از اجرای رنگ نما محسوب می‌شود. در مرحله بعد با نصب داربست متناسب با ارتفاع ساختمان عملیات رنگ آمیزی با رعایت تمام نکات ایمنی آغاز شود. امروزه با پیشرفت تکنولوژی خدمات نقاشی نمای ساختمان بسیار آسان و کم هزینه شده است. چرا که با وجود روش مناسبی مانند راپل دیگر نیازی به بستن داربست نیست و تمامی مراحل نقاشی نمای بیرونی ساختمان با استفاده از طناب انجام می‌شود.

چه مواقعی نیاز به نقاشی نما ساختمان داریم؟

امروزه نمای ساختمان‌ها از متریال‌های مختلفی ساخته می‌شوند. سنگ، چوب، گرانیت و غیره که بسیاری از آن‌ها قابلیت رنگ شدن دارند. یکی از خاص‌ترین روش‌ها برای ایجاد نمای زیبا در ساختمان، رنگ‌آمیزی آن به روش دلخواه است. تلفیق رنگی که باعث زیبایی هرچه بیشتر نمای ساختمان می‌شود، می‌تواند بر زیبایی بافت شهری نیز تأثیرگذار باشد. اما به‌طورکلی در مواقع زیر به خدمات نقاشی نمای ساختمان نیاز داریم.

  • اکثر نماهای ساختمانی از جنس سیمان نیاز به رنگ آمیزی دارد.
  • هنگامی‌که امکان اجرای نماهای سنگین مثل ساختمان‌های بلند وجود نداشته باشد.
  • بازسازی نمای ساختمان‌های رنگ پریده و کم‌رنگ همواره در اولویت است و باید با نقاشی نما آنها را احیا کرد.

قیمت نقاشی نما بوسیله داربست

نقاشی ساختمان بوسیله داربست بر خلاف روش راپل مقداری پر هزینه‌تر است چرا که علاوه بر هزینه‌های مربوط به خرید رنگ مناسب نما و دستمزد اجرای کار باید هزینه‌ای نیز بابت نصب داربست پرداخت کنید. اما به طور کلی قیمت نقاشی نما برای پروژه‌های بزرگ به صورت متری محاسبه می‌شود. البته نوع رنگ کاربردی، انتخاب برند و درجه کیفی رنگ و همچنین ابزار و روش استفاده شده نیز در تعیین قیمت رنگ آمیزی نمای ساختمان مؤثر است. همچنین قیمت نقاشی نما بستگی به وسعت ساختمان دارد در این بین قیمت رنگ نما برج‌ها و آپارتمان‌های مسکونی با یکدیگر تفاوت بسیاری دارد. به طوری که برج‌ها به دلیل زیاد بودن کارشان قیمت آنها کمتر از آپارتمان است.

نقاشی نما بوسیله داربست در یک نگاه

نقاشی نما با داربست یا بدون داربست به شیوه دسترسی به نمای ساختمان و نوع معماری آن بستگی دارد. از دیگر معیارهایی که باید برای انتخاب روش کار رنگ نما در نظر بگیرید ایمنی، سرعت پیشروی کار، حفظ جلوه نما در طول مدت اجرا و کیفیت نهایی کار است. پس با انتخاب یک تیم مجرب و متخصص در این زمینه می‌توانید بیشترین بازدهی و کیفیت را در رنگ آمیزی نما شاهد باشید.

نقاشی نما بوسیله داربست

 


موضوعات مرتبط: نقاشی و رنگ آمیزی نما , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نقاشی نما و ابزار مورد نیاز آن
دو شنبه 30 خرداد 1401 ساعت 11:0 | بازدید : 30 | نویسنده : admin | ( نظرات )

نقاشی نما

برای این که نمای بیرونی هر ساختمان و بنایی زیبا شود، به جای سنگ کار می‌توان به سراغ نقاشی نما رفت که البته بستگی به شرایط محیطی منطقه و محل زندگی شما دارد. چرا که در مناطق شمالی رنگ نمای ساختمان هر لحظه ممکن است در اثر بارندگی، شسته شود. به هر حال اگر تمایل دارید نقاشی نمای ساختمان را انجام دهید تمام جوانب را بسنجید بعد از انتخاب بهترین رنگ برای رنگ آمیزی نما باید وسایل و ابزارهای مورد نیاز را گردآوری کنید تا با استفاده از آنها نتیجه مطلوبی حاصل شود. تا انتهای این مطلب با ما همراه شوید تا با نقاشی نما و ابزار مورد نیاز آن آشنا شوید.

کارکرد نقاشی نمای آپارتمان

امروزه نمای ساختمان‌های مدرن و نوساز در متریال‌های مختلفی اعم از سنگی، چوبی، سیمانی، گرانیت و غیره ساخته می‌شوند که بسیاری از آن‌ها قابلیت شستشو و نقاشی شدن را دارد. زمانی که میزان آلودگی‌ها بیش از حد باشد به جای نماشویی از نقاشی نما استفاده می‌شود که تأثیر زیادی بر زیبایی و مقاومت ساختمان دارد و طول عمر جنس رویی نما نیز افزایش می‌یابد. نقاشی نمای ساختمان با استفاده از ابزارهای مختلف باید توسط افراد با تجربه و ماهر انجام شود تا ظاهر بیرونی ساختمان زیبایی و جلوه خاصی پیدا کند.

آشنایی با ابزار مورد نیاز برای نقاشی نما ساختمان

نقاشی نما یکی از سریع‌ترین و به صرفه‌ترین روش‌ها برای بازسازی چهره و ظاهر بیرونی یک ساختمان است. رنگ آمیزی نما در افزایش قیمت و عمر ساختمان تأثیر بسزایی دارد. اما در صورت که شما مهارت و توانایی رنگ نما را داشته باشید ارزان‌تر تمام می‌شود ولی برای نمای ساختمان‌هایی با ارتفاع بلند و متراژ گسترده باید از توان تیم حرفه‌ای دارای تجهیزات لازم بهره ببرید. شما را در ادامه با ابزار رنگ آمیزی ساختمان آشنا خواهیم کرد.

انواع قلم مو رنگ برای نقاشی نما

یکی از مقدماتی‌ترین ابزار نقاشی نمای ساختمان، قلم مو رنگ برای ریزه کاری‌ها و پوشش جزییات سطح است. استفاده از انواع قلم مو بستگی به نوع رنگ دارد. مثلا قلم با دندانه‌های نایلونی برای رنگ حلال آب استفاده می‌شود و برای رنگ حلال روغن نیز بهتر است دندانه‌های قلم از جنس طبیعی باشد. همچنین قلم مو از جنس فوم نیز برای کارهای پیچیده‌تر، همانند رنگ آمیزی حکاکی‌های دیوار یا سنگ کاری‌ها و چهارچوب پنجره مناسب است. هرچند قلم مو فومی معمولا یک بار مصرف است چرا که تمیزکردن آن بسیار دشوار بوده و از هم پاشیده می‌شود. البته دو نوع شکل قلم مو در بازار موجود است. قلم با موهای زاویه‌دار که برای رنگ آمیزی گوشه‌های دیوار یا حکاکی‌ها و جزییات ریز کاربرد دارد و قلم با موهای صاف است که در این نوع قلم موها، دندانه‌ها کاملا صافی هستند که همگی به یک اندازه بریده شدند.

پد رنگ آمیزی

پد رنگ آمیزی یک از ابزار مورد نیاز نقاشی نمای ساختمان است که سطحی صاف دارد و معمولا مستطیل شکل است که با دسته‌ای که در پشت خود دارد استفاده از آن را آسان کرده است. رویه آن نیز از جنس فوم است و دندانه‌های کوتاه و عمیقی دارد. این پدها مناسب رنگ آمیزی سطوح صاف و ایجاد رنگ‌های مستقیم در یک خط هستند. از این ابزار رنگ آمیزی می‌توان برای گوشه‌های دیوار یا سطوحی که رنگ آمیزی مرتب و تمیز آن اهمیت بیشتری دارد، استفاده کرد.

غلطک برای رنگ آمیزی نما

غلطک یکی از ابزارهای مهم و اساسی برای نقاشی نما به شمار می‌رود که سبب سرعت بخشیدن به کار رنگ آمیزی نماهای ساختمان و یکدست‌تر شدن آن می‌شود. استفاده از این ابزار گاهی ضروری تلقی می‌شود چرا که بعضی از رنگ‌ها اصلا قابلیت اجرا با قلم نقاشی را ندارند و حتما باید از غلطک استفاده کرد. غلطک در انواع طرح‌دار و ساده در بازار وجود دارد و ابعاد و جنس‌های مختلفی با توجه به نوع رنگ دارد. میزان پرز غلطک و اندازه آن بسیار مهم است. معمولا هر چی پرز غطلک بیشتر باشد رنگ بیشتری را در خود نگه می‌دارد. قبل از استفاده از غلطک کمی آن را مرطوب کنید تا رنگ بیشتری به خود بگیرد و از هدر رفتن رنگ جلوگیری ‌کند. برای رنگ آمیزی با غلطک دقت داشته باشید که دسته‌ای را برای غلطک انتخاب کنید که سایز آن قابل تغییر باشد و بتوانید آن را بلند و کوتاه کنید.

رنگ آمیزی نما با اسپری

اسپری رنگ یکی دیگر از ابزارهای پر کاربرد برای نقاشی نما است و به کار سرعت بیشتری خواهد داد. این نوع اسپری‌ها که به آن‌ها پاشنده دستی نیز می‌گویند در اندازه‌ها و قیمت‌های متنوعی در بازار موجود هستند. اما هنگام رنگ آمیزی با اسپری رنگ باید حتما از ماسک استفاده کنید. چرا که در این روش رنگ در هوا پخش می‌شود و استنشاق آن می‌تواند برای افراد مضر باشد. بنابراین اسپری پاشنده دستی مناسب سطوح وسیع و بخصوص فضای باز و نماهای ساختمان است

نردبان

یکی دیگر از ابزارهای مهم برای نقاشی نمای ساختمان‌ها با ارتفاع کم نردبان است. نردبان‌ها در انواع چوبی، آلومینیومی، آهنی و غیره در بازار موجود هستند که اگر درست انتخاب شوند باعث افزایش ایمنی کار می‌شود.

سنباده

سنباده از جمله ابزار مورد نیاز برای نقاشی نما ساختمان است که برای آماده‌سازی دیوارها جهت رنگ آمیزی استفاده می‌شود. اگر دیوار آسیب دیده یا قبلا رنگ شده است باید کاملا با سنباده سطحی صاف و یکدست بگیرد. برای اینکه کیفیت کار خوب شود باید سنباده‌کشی دیوار و شستشوی آن را قبل از شروع رنگ آمیزی انجام شود تا سطحی کاملا آماده رنگ شدن در اختیار داشته باشید.

کاردک

کاردک یکی دیگر از ابزارهای مورد نیاز نقاشی ساختمان که برای آماده‌سازی دیوارها و سطح برای رنگ مورد استفاده قرار می‌گیرد. با این وسیله می‌توانید رنگ باقیمانده روی دیوار را از بین ببرید یا آسیب‌هایی که روی دیوار بوجود آمده را ترمیم کنید.

سخن پایانی

همانطور که در مطالب بالا اشاره شد، برای نقاشی نمای ساختمان نیاز به ابزار خاصی خواهید داشت. ابزار رنگ آمیزی نمای ساختمان به شما کمک خواهند کرد تا بهتر و با کیفیت‌تر بتوانید نمای ساختمان را رنگ‌آمیزی کنید. هر چه این ابزار پیشرفته‌تر باشند نتیجه نهایی مطلوب‌تر خواهد بود. همچنین باید نحوه استفاده از هر یک را نیز به خوبی بدانید تا از آسیب رساندن به دیوارها جلوگیری شود.

نقاشی نما و ابزار مورد نیاز آن


موضوعات مرتبط: نقاشی و رنگ آمیزی نما , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نقاشی نما با پیستوله
شنبه 28 خرداد 1401 ساعت 11:16 | بازدید : 28 | نویسنده : admin | ( نظرات )

نقاشی نما

اگر قصد نقاشی نما ساختمان خودتان را دارید، باید بدانید که می‌توانید از روش‌های مختلفی برای نقاشی نما استفاده کنید. به‌صورت کلی از دو روش معمول و رایج برای نقاشی نما استفاده می‌کنند. یک روش، روش پیستوله و یک روش دیگر استفاده از غلطک است. در این مقاله قصد داریم تا روش پیستوله را به شما معرفی کنیم و مزایا و معایب آن را به شما نشان دهیم. به این ترتیب قادر خواهید بود تا به‌خوبی تصمیم بگیرید که کدام روش را برای نقاشی خانه خودتان انتخاب کنید.

چرا نقاشی کنیم؟

در وهله اول باید به این سؤال پاسخ داده شود که چرا باید نقاشی کنیم؟ اصلاً چه زمانی ساختمان نیاز به نقاشی مجدد پیدا می‌کند؟ خب پیش از هر چیز باید این موضوع را بررسی نماییم که نمای ساختمان همانند لباسی است که بر تن می‌کنید. به این ترتیب وقتی که با کسی رو‌به‌رو می‌شوید، در نگاه اول لباس شما به چشمش می‌خورد. وقتی که لباس شما مناسب نباشد، به این ترتیب تأثیر منفی روی او خواهید گذاشت. در عین حال پوشیدن یک لباس شیک، تأثیر مثبتی در ذهن مخاطب به وجود می‌آورد. حال برخی افراد هستند که فقط اقدام به شستشوی نما می‌کنند. این موضوع ار نیز می‌توان باز هم با لباس مقایسه کرد. قطعاً همه ما لباس‌هایمان را می‌شوییم؛ اما پس از مدتی، لباس کهنه می‌شود و ناچار باید آن را تعویض کنیم. نمای ساختمان هم به همین شکل است. هرچقدر هم که اقدام به شستشوی نما کنید، گاهی نما مثل روز اول نمی‌شود. این موضوع را می‌توان به دو بخش مختلف تقسیم کرد. گاهی پیش می‌آید که نمای ساختمان رنگ رفته شده است و نیاز به نقاشی دارد و گاهی هم آنقدر کثیفی به بطن نما رفته که دیگر نمی‌توان با شستشو آن را احیا کرد. در این دو حالت، ساختمان نیاز به نقاشی مجدد خواهد داشت.

روش کار نقاشی نما با پیستوله

برای آنکه اقدام به نقاشی نما با پیستوله کنید، باید یک سری مراحل را پشت سر بگذارید. در وهله اول که باید نمای ساختمان را به‌خوبی شستشو دهید. برخی افراد تصور می‌کنند که نقاشی می‌تواند جایگزینی برای شستشو نما باشد. این در حالی است که اگر پیش از نقاشی نما، اقدام به شستشوی کامل نکنید، رنگ چرک خواهد شد و حتی در برخی مواقع به دلیلی چربی روی نما، رنگ به‌خوبی روی نما نمی‌چسبد. پس پیش از شروع، باید نمای ساختمان را به‌خوبی با کمک مواد شوینده، بشویید. پس از آن باید یک اکیپ مخصوص، با کمک کاردک هرگونه زائده روی نما وجود دارد را از بین ببرند.  هرگونه زائده باعث کاهش کیفیت نهایی نقاشی خواهد شد. پس سطح باید کاملا یکنواخت باشد. پس از آن نوبت به انتخاب روش دسترسی به نمای می‌رسد. در گذشته از روش رایج نصب داربست برای نقاشی استفاده می‌کردند؛ اما در حال حاضر بیشتر از روش راپل استفاده می‌کنند. روش راپل جزو روش‌های سریع و پرطرفدار به حساب می‌آید. البته باید روش نقاشی و تجهیزاتی که به آن نیاز دارید و در دسترس هستند را نیز برای انتخاب روش دسترسی به ارتفاع در نظر بگیرید. برای مثال همین روش پیستوله را باید با توجه به تجهیزاتی که در دسترس دارید در نظر بگیرید. پیستوله یا برقی یا بادی است. در صورتی که پیستوله بادی باشد، نیاز به کمپرسور دارد. به همین خاطر کمپرسور را باید روی تخته چوبی روی داربست قرار دهند. پس نیاز به روش داربست احساس می‌شود. پس از آن رنگ داخل پیستوله ریخته می‌شود و سپس به دقت یک لایه رنگ را روی دیوار می‌زنند. سپس باید منتظر ماند تا رنگ خشک شود و لایه دوم و سوم را اعمال کنند.

مزیت پیستوله در مقایسه با غلطک چیست؟

پیستوله رنگ را به‌صورت پودری و با فشار بسیار بالا روی دیوار پخش می‌کند. به همین خاطر پخش‌شوندگی رنگ با کمک پیستوله به‌مراتب از روش غلطک بیشتر و بهتر است. به این ترتیب رنگ کاملاً روی سطح دیوار پخش می‌شود و یکنواخت و یک‌دست خواهد بود. همچنین باید بدانید با توجه به اینکه رنگ در روش پیستوله به‌صورت کامل پودر می‌شود، رنگ کمتری برای روش پیستوله مصرف خواهد شد. این موضوع نیز یک مزیت بسیار مهم به حساب می‌آید. همچنین در صورتی که قصد نقاشی نما سیمانی را داشته باشید، پیستوله بهترین گزینه خواهد بود. همان طور که می‌دانید، سیمان خلل و فرج بسیاری دارد. به همین خاطر غلطک قادر نیست تا وارد این حفره‌های ریز و درشت مختلف شود؛ اما پیستوله رنگ را پودر کرده و وارد تمامی این حفره‌ها می‌کند.

معایب استفاده از پیستوله چیست؟

پیستوله برای عملکرد نیاز به باد یا برق دارد. همین موضوع محدودیت بزرگی ایجاد می‌کند. در حال حاضر به‌صورت کلی رایج است که از روش راپل برای دسترسی به ارتفاع استفاده کنند. در این روش فرد بین زمین و هوا معلق است. به همین خاطر اتصال سیم برق یا شلنگ باد به پیستوله کمی دردسرساز خواهد شد. از‌این‌رو معمولاً وقتی که بخواهند از روش پیستوله رنگ استفاده کنند، از داربست کمک می‌گیرند. به این ترتیب در هر طبقه و هر بخش، یک تکه الوار قرار می‌دهند و تمام تجهیزات نقاشی روی آن قرار خواهد گرفت. به‌صورت کلی می‌توان گفت که نقاشی نما در هر روش مزایا و معایب خاص به خود را دارد. پس نمی‌توان به‌صورت کامل گفت که کدام روش بهترین راه برای نقاشی نما به حساب می‌آید. باید شرایط خود و ساختمان را در نظر بگیرید و بهترین روش را انتخاب کنید. البته با کمک یک تیم پیمانکاری عالی، می‌توانید از مشاوره آن‌ها کمک بگیرید.

نقاشی نما با پیستوله


موضوعات مرتبط: نقاشی و رنگ آمیزی نما , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


رنگ آمیزی و نقاشی نما در هتل ها
سه شنبه 24 خرداد 1401 ساعت 10:48 | بازدید : 30 | نویسنده : admin | ( نظرات )

نقاشی نما

نقاشی نما به عنوان یکی از راه های زیبا سازی نمای ساختمان مورد استفاده قرار می گیرد. نمای ساختمان همانند پیراهنی بر تن ساختمان است. برخی از نما ها از جنس سنگ، برخی شیشه و برخی دیگر نیز از جنس سیمان است. گاهی نماهای سیمانی، آجری و حتی سنگی برای اینکه جلوه بهتری پیدا کنند نیاز به رنگ آمیزی و نقاشی نما دارند. نقاشی نما برای ساختمان های مختلف مثل بیمارستان ها، منازل مسکونی، مراکز تجاری و حتی هتل ها می تواند مورد استفاده قرار بگیرد. برخی از هتل ها که نمای آن ها از جنس سیمان، سنگ و یا آجر است برای جلوه بخشیدن به نمای هتل و جذب مشتری از نقاشی نما و رنگ آمیزی نما استفاده می کنند.

مراحل نقاشی نمای هتل ها

انجام پروژه های رنگ آمیزی و نقاشی نما وابسته به اجرای گام به گام مراحل خاصی است تا ظاهر هتل زیباتر و مجذوب کننده تر از قبل شود. رنگ آمیزی نما برای هر ساختمانی دارای مراحل مشترکی است که در ادامه به صورت مختصر آن را توضیح می دهیم:

تمیز کردن سطح نما برای نقاشی نما

برای شروع کار رنگ آمیزی نما باید ابتدا سطحی که قرار است روی آن کار نقاشی را انجام دهیم، به خوبی تمیز شود و اگر نیاز به شستشوی نما دارد، ابتدا آن را به طور کامل بشوییم و پس از آن هر قسمت از نما که دچار آسیب شده است را تعمیر و ترمیم کنیم.

اصلاح برآمدگی ها و تو رفتگی های نما

در مرحله بعدی باید سطح نما را کاملا صاف و یک دست کرد و همه برآمدگی ها یا تو رفتگی ها را اصلاح کرد و سپس برای بار دوم سطح نما را سنباده کشید تا نما کاملا صاف و عاری از هر گونه برآمدگی یا فرو رفتگی شود.

استفاده از پرایمر و یک دست کردن سطح نما

پرایمر گزینه سوم در نقاشی نما و برای زیر سازی رنگ آمیزی نما استفاده می شود. پرایمر سبب می شود که رنگ به خوبی بر روی سطح نما بنشیند و ایراد سطحی نداشته باشد. پس حتما از پرایمر برای زیرسازی نقاشی نمای ساختمان خود استفاده کنید.

رنگ آمیزی نهایی نما و اصلاح مشکلات نهایی نقاشی نما

در مرحله آخر نما را با توجه به سلیقه خود و ویژگی های ساختمان تان رنگ آمیزی کنید و در صورت نیاز یک یا دو دست دیگر رنگ بر روی نما بزنید تا جلوه بهتری پیدا کند. در نهایت ساختمان شما به خوبی نقاشی شده و سبب لذت بیننده می شود.

مجموعه عوامل موثر بر نقاشی نمای هتل

هتل ها معمولا در شهر ها و منطقه های توریستی قرار دارند که برای طراحی آن ها باید به المان ها و فاکتور های گوناگونی توجه شود. برای مثال اگر هتل در شهر های مرطوب و بارانی مثل شهر های نزدیک به دریا یا شهر های شمالی و جنوبی ایران است باید از رنگ هایی استفاده شود که در ابتدا مقاومت بالایی در برابر رطوبت داشته باشند و در وهله دوم فام رنگی برای ان انتخاب شود که متناسب با شرایط آب و هوایی باشد. استفاده از رنگ های گرم در مناطق سردسیر و رنگ سرد در مناطق گرمسیر از مثال های بارز این فاکتور می باشند. در مناطق جغرافیایی که گرما یا سرمای محسوس تری دارند نیز انتخاب رنگ باید با توجه به مقاومت آن صورت گیرد یعنی بهتر است که در این مناطق از رنگ های با کیفیت و مرغوب با برند های معتبر و مقاوم در برابر حرارت، رطوبت و سرما استفاده شود. حتما تا به اینجای مقاله متوجه اهمیت آب و هوا بر انتخاب رنگ شده اید. انتخاب فام رنگ نیز باید با توجه به موضوع آب و هوا و همچنین کاربری ساختمان انجام شود. در نتیجه به هنگام نقاشی نما هتل ها به محل قرارگیری و منطقه جغرافیایی آن ها دقت کنید.

نقاشی هتل و تاثیر آن در جذب مشتری ها و مسافران

عوامل مهمی مثل قیمت مناسب، کیفیت بالای خدمات و امکانات بالا در انتخاب هتل توسط مسافران نقش دارند. اما می توان گفت که یکی دیگر از عواملی که سبب می شود افراد به یک هتل توجه بیشتری نشان دهند، زیبایی ظاهری آن است. برای اینکه هتل شما پذیرای مهمان ها و مسافران بیشتری باشد باید به همه جنبه های مثبت و اثر گذار در انتخاب هتل توجه کنید. نقاشی نمای هتل می تواند با هزینه های بسیار کمتر از انواع دیگر نما، ظاهر هتل شما را نو تر و زیبا تر کند و مسافران بیشتری را به خود جذب کند.

استفاده از نورپردازی برای جلوه دهی به نقاشی نمای هتل

شاید با خود فکر کنید که رنگ خالی برای نمای ساختمان انچنان جلوه دهنده و خاص نیست اما باید بدانید که راه های زیادی برای جلوه دادن به همان رنگ ساده وجود دارد که توجه افراد را به خود جلب می کند. یکی از راه هایی که از طریق آن می توان به نقاشی نما جلوه بیشتری دهد، استفاده از نورپردازی با طرح، شل و رنگ های خاص و زیبا است. نور همیشه برای برجسته کردن جلوه های خاص و افزایش جلب توجه به کار می آید. پس حالا می توانید نقاشی ساختمان خود را مورد توجه عموم افراد و مسافران خود قرار دهید.

رنگ آمیزی و نقاشی نمای هتل در یک نگاه کلی

در این مقاله سعی شد تا مهمترین ویژگی های نقاشی نما برای نمای هتل ها مورد توجه قرار گیرد. در ابتدای امر، انجام کار نقاشی و رنگ آمیزی نما باید توسط یک تیم حرفه ای و با تجربه انجام شود تا کمترین اختلالی در مقوله نقاشی نما وجود نداشته باشد. کیفیت بالای کار و به اصطلاح کار تمیز از هر چیزی در انجام پروژه ها مهم تر است. البته انجام کار با کیفیت نیازمند متریال و مواد با کیفیت است که معمولا شرکت ها و پیمانکاران با سابقه به این موضوع توجه می کنند تا کارنامه کاری خود را خراب نکنند. انتخاب فام رنگ نیز بر اساس علایق مردم منطقه، سلیقه شخصی صاحب هتل و منطقه جغرافیایی که در آن قرار دارد، انتخاب می شود. در آخر نیز با نورپردازی می توان زیبایی های نمای هتل و کیفیت بالای نقاشی نما را به نمایش گذاشت. قطعا پس از مطالعه این مقاله می توانید به راحتی درمورد تغییرات نمای هتل خود تصمیم گیری کنید.

رنگ آمیزی و نقاشی نما در هتل ها


موضوعات مرتبط: نقاشی و رنگ آمیزی نما , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نقاشی نمای بیمارستان ها
یک شنبه 22 خرداد 1401 ساعت 12:31 | بازدید : 31 | نویسنده : admin | ( نظرات )

نقاشی نما

نقاشی نما برای تمامی ساختمان‌های اداری، خدماتی، مسکونی، تجاری و ... توصیه می‌شود. وقتی که ظاهر نمای ساختمان کهنه و رنگ‌پریده باشد، قطعاً به نقاشی دوباره نیاز پیدا می‌کند. در این شرایط باید با کمک اکیپ مخصوص خدمات در ارتفاع، اقدام به نقاشی دوباره نما کنید. حال در این مقاله قصد داریم تا با شما درباره نقاشی نما بیمارستان صحبت کنیم. به نظرتان اینکه یک ساختمان کاربرد بیمارستان دارد، چه محدودیت‌هایی را ایجاد می‌کند؟ چطور باید نقاشی نما در این شرایط انجام شود؟ در این مقاله با ما همراه باشید تا همه چیز را درباره نقاشی روی نمای بیمارستان را بدانید.

لزوم نقاشی نما بیمارستان

اگر بخشی از مدیریت بیمارستان هستید و درباره نقاشی مجدد نمای ساختمان بیمارستان تصمیم‌ می‌گیرید، باید خودتان را به جای بیمار بگذارید. بیمار به نظرتان به‌دنبال چه بیمارستانی می‌گردد؟ خب در وهله اول پیش از آنکه تخصص پزشکان و تجهیزات مدرن و امروزی داخل بیمارستان را ببیند، چشمش به نمای بیرونی ساختمان بیمارستان می‌افتد. وقتی که نمای ساختمان کهنه باشد، قطعاً بیمار به آن اعتماد نمی‌کند. در حقیقت بیرون ساختمان است که باعث می‌شود بیمار و مراجعه‌کننده، حس بهتری به خدمات شما پیدا کند. پس می‌توان گفت اولین گام برای آنکه یک بیمار، بیمارستان را برای مراجعه خود انتخاب کند، ظاهر ساختمان بیمارستان است. پس از آن نوبت به فضای داخلی، تجهیزات، نظافت و بهداشت و البته متخصصان بیمارستان می‌رسد.

انتخاب رنگ مناسب و آرامش‌بخش

حال که تصمیم به نقاشی نما ساختمان بیمارستان گرفته‌اید، در گام اول باید در انتخاب رنگ دقت کنید. معمولاً بهتر است از رنگ‌های روشن در ساختمان بیمارستان استفاده شود که ظاهری آرامش‌بخش دارند. برای مثل رنگ‌های آبی روشن می‌توانند گزینه مناسبی برای نمای بیرونی ساختمان بیمارستان باشند. پس در صورتی که قصد رنگ کردن نمای بیرون ساختمان، بهتر است در وهله اول توجه داشته باشید که این رنگ باید حس آرامش را در وجود بیماران و مراجعه کنندگان ایجاد کند. بهتر است از رنگ‌هایی که روی اعصاب تأثیر منفی می‌گذارند، همانند قرمز، مشکی یا زرد استفاده نکنید. در عین حال رنگ‌های گلبهی و آبی یا حتی سفید ساده گزینه‌ای مناسب محسوب می‌شوند.

نقاشی نما بیمارستان باید با سرعت انجام شود

نقاشی نما ساختمان بیمارستان باید با سرعت بیشتری در مقایسه با پروژه‌های دیگر انجام شود. بیمارستان به‌صورت روزانه صدها مراجعه‌کننده دارد. وجود شرایط نقاشی ممکن است شرایط خدمت‌رسانی به بیماران را با اختلال مواجه کند. به همین خاطر بهتر است به‌دنبال روش‌هایی باشید که سرعت اتمام پروژه را افزایش می‌دهند. برای مثال ترجیحاً بهتر است فقط فصل تابستان را برای نقاشی نما انتخاب کنید. در فصل تابستان به‌دلیل کاهش رطوبت هوا و افزایش تابش خورشید، رنگ بهتر خشک می‌شود. به این ترتیب پروژه با سرعت بیشتری به پایان می‌رسد. البته در نظر داشته باشید که می‌تواند با کمک استفاده از رنگ مناسب، به سرعت خشک شدن و پایان یافتن پروژه نیز کمک کنید. برای مثال رنگ‌های اکریلیک که از آب به‌عنوان حلال استفاده می‌کنند، سرعت خشک شدن مناسبی دارند. به همین خاطر سریع‌تر از مابقی رنگ‌ها خشک می‌شوند و این موضوع در پروژه بیمارستانی تأثیر بسیاری دارد.

بوی رنگ نباید آزاردهنده باشد

همان طور که می‌دانید، رنگ بوی نامطبوعی دارد. این رنگ روی سیستم تنفسی می‌تواند تأثیر بگذارد. برخی افراد نیز هستند که به این بو حساسیت دارند. از طرف دیگر افرادی که در بیمارستان حضور دارند، معمولاً دارای مشکلات و بیماری‌های متعدد هستند. در نتیجه بوی رنگ می‌تواند باعث ایجاد حالت تهوع یا مشکلات تنفسی در آن‌ها شود. به همین خاطر باید به فکر یک راهکار برای این موضوع باشید. در حقیقت بیشتر بوی رنگ به‌خاطر وجود حلالی است که در رنگ استفاده می‌کنند. رنگ‌های روغنی معمولاً از حلال تینر استفاده می‌کنند. این حلال بوی نامطبوع و بسیار فراری دارد و به همین خاطر تمام فضا را بوی آن می‌گیرد. برای حل کردن این مشکل، می‌توانید به سراغ رنگ‌های جایگزین همانند رنگ‌های اکریلیک بروید. این رنگ‌ها بر پایه آب هستند و نیازی به حلال‌های آلی همانند تینر ندارند. به همین خاطر دارای بوی بسیار کمتری هستند و در نتیجه بوی فرآیند نقاشی نما اصلاً آزاردهنده نخواهد بود. حتماً باید شرایط بیماران را در نقاشی نما بیمارستان در نظر بگیرید.

برای رعایت ایمنی مراجعان و بیماران، از روش داربست استفاده نکنید

روش‌های مختلفی برای دسترسی به نما و نقاشی آن وجود دارد. رایج‌ترین روش، روش داربست است. در این روش روی نمای ساختمان داربست بسته می‌شود. سپس در هر بخش یک تکه الوار قرار می‌دهند و روی آن می‌ایستند. این روش خطرات مخصوص به خود را دارد. برای مثال امکان سقوط اجسام یا حتی سقوط الوار، تکه‌هایی از داربست و حتی افرادی که روی داربست مشغول کار هستند وجود دارد. به همین خاطر توصیه می‌شود که برای رعایت ایمنی بیشتر مراجعان، از پیمانکارانی کمک بگیرید که به جای روش داربست، از روش راپل برای دسترسی به نما استفاده می‌کنند. این روش بسیار سریع، ایمن و بدون خطر است. به همین خاطر می‌تواند گزینه مناسبی برای نقاشی ساختمان بیمارستان باشد. به‌صورت کلی می‌توان گفت که نقاشی نما بیمارستان باید ظرافت و سرعت بیشتری انجام شود. به همین خاطر بهتر است پروژه نقاشی روی نمای بیمارستان را به پیمانکاران خبره و حرفه‌ای واگذار کنید.

نقاشی نمای بیمارستان ها


موضوعات مرتبط: نقاشی و رنگ آمیزی نما , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


ابزار های مخصوص رنگ آمیزی برای نقاشی نما
چهار شنبه 18 خرداد 1401 ساعت 10:44 | بازدید : 72 | نویسنده : admin | ( نظرات )

نقاشی نما

برای انجام پروژه های نقاشی نما به وسایل و ابزار هایی نیاز است که بتوان نما را به خوبی با رنگ پوشش داد. هر چه ابزار و وسایل برای رنگ آمیزی نما کامل تر باشد، مراحل انجام پروژه سهل تر و با سرعت بیشتر پیش می رود. شرکت های متخصص در حوزه نقاشی نما علاوه بر کادر مجرب و آموزش دیده در این زمینه، ابزار کاملی برای انجام کار نیز دارند. اهمیت به داشتن ابزار و وسایل به روز و با امکانات پیشرفته نشان می دهد که تیم ها و یا مجموعه ها برای مشتریان خود ارزش بالایی قائل هستند. پس تا به اینجای مقاله به اهمیت داشتن ابزار و تکنولوژی به روز در عملیات نقاشی نما و نقاشی ساختمان پی برده اید. در ادامه مقاله نیز به بررسی ابزار و وسایل مورد نیاز نقاشی و کاری که با آن ها انجام می شود، می پردازیم.

قلمو برای نقاشی نما

قلمو یک ابزار بسیار ساده و ابتدایی برای نقاشی نمای ساختمان است که در اندازه های مختلف تولید می شود. استفاده از این ابزار برای رنگ آمیزی نمای ساختمان بیشتر برای لکه گیری و یا دسترسی به قسمت هایی است که با ابزار های دیگر قابل دسترسی نیست. بنابراین قلمو یک ابزار نقاشی مبتدی است که در موارد محدودی مثل رنگ آمیزی در و پنجره ها و یا نقاشی نما هایی با ارتفاع کم کاربرد دارد. قلموی مخصوص برای رنگ های روغنی و پلاستیک با یکدیگر متفاوت هستند. البته کم کاربرد بودن قلمو به این معنا نیست که به طور کل نیازی به این ابزار نیست بلکه با وجود قدیمی بودن هنوز کاربردی و قابل استفاده است.

غلطک برای نقاشی نما

غلطک به نسبت قلمو ابزار پیشرفته تری است و موارد استفاده از آن نیز بیشتر است. کار با غلطک به مراتب راحت تر از کار با قلمو است، بعضی از غلطک ها قابلیت تنظیم دسته دارند و به راحتی تا چند متر از نقاشی نمای یک ساختمان را پوشش می دهند. جنس دسته غلطک ها متفاوت است و شما بسته به نیاز و نوع مصرف می توانید یکی از انواع غلطک را انتخاب کنید.

پیستوله برای رنگ آمیزی نما

پیستوله یک ابزار مدرن برای نقاشی نمای ساختمان است که دارای یک مخزن نگه دارنده رنگ است. شما رنگ مورد نظر خود را داخل مخزن می ریزید و با فشار دادن اهرم تعبیه شده بر روی پیستوله رنگ به صورت ذرات بسیار ریز به نما تزریق می شود. پیستوله به خاطر مکانیزمی که دارد به راحتی رنگ را در یک سطح گسترده از ساختمان به صورت یکنواخت پخش می کند. نقاشی با پیستوله از دو ابزار قبلی بسیار راحت تر است و در مدت زمان کمتر مساحت بیشتری از نمای ساختمان را نقاشی و رنگ آمیزی می کند.

سطل مخصوص نقاشی با قلمو

سطل یک ابزار برای مخلوط کردن رنگ ها با یکدیگر و یا مواد مخصوص و به نوعی درست کردن آن است. استفاده از سطل برای کار با قلمو از الزامات است. جنس سطل های رنگ معمولا از پلاستیک است که وزن کمتری دارد و حمل آن را برای نقاش راحت تر می کند. پس حتما برای ترکیب رنگ ها و مواد از سطل مخصوص و جداگانه استفاده کنید.

سینی مخصوص نقاشی با غلطک

برای رنگ آمیزی با غلطک حتما باید از سینی مخصوص رنگ آمیزی غلطک استفاده نمود، چرا که سر غلطک بزرگ است و طراحی اش به شکلی است که نمی توان آن را درون سطل رنگ فرو برد. پس یکی دیگر از ابزار های مهم نقاشی نمای ساختمان، سینی مخصوص غلطک است.

دسته برای انواع غلطک

دسته غلطک برای نقاشی نما های بلند مورد استفاده قرار می گیرد. اگر دسته غلطک شما کوتاه است می توانید با خرید دسته هایی با اندازه های مختلف، نیاز دسترسی به قسمت های بالاتر نمای ساختمان برای رنگ آمیزی را رفع کنید. دسته غلطک های معمولی، غالبا دارای ارتفاع 1 الی 2 متری هستند که تا ارتفاع 3 الی 4 متری را می توانند رنگ آمیزی کنند. دسته های بلند غلطک نیز معمولا تا 4 متر نیز می رسند که با آن می توانید نقاشی نمای ساختمان را تا ارتفاع 5 الی 6 متر پوشش دهید.

نردبان یا چهارپایه

یکی دیگر از ابزار های مورد نیاز برای نقاشی نما های کم ارتفاعی که نیاز به داربست، طناب یا بالابر ندارند، نردبان یا چهارپایه است که از طریق آن می توان به قسمت های بالایی نما دسترسی پیدا کرد. پس نقاش های ماهر علاوه بر ابزار فوق برای رنگ آمیزی ابزاری نیز برای دسترسی به نما دارند. شرکت های پیشرفته برای نقاشی نما ساختمان ها از ابزاری مثل داربست فلزی، بالابر یا کلایمر و طناب استفاده می کنند و برای انجام این کار نیرو های آموزش دیده دارند.

انواع رنگ برای نقاشی نمای ساختمان

مهمترین وسیله برای نقاشی نمای ساختمان رنگ ها هستند که البته باید با متریال دیگری ترکیب شوند تا کیفیت بهتری در پوشش دهی نما داشته باشند. رنگی که برای نقاشی نما انتخاب می کنید باید از کیفیت بالایی برخوردار باشد تا به خوبی سطح نما را رنگ آمیزی کند. مقاومت رنگ، جنس رنگ، نوع و برند رنگ نیز براساس جنس نما و نیاز نقاش متفاوت است. برای اینکه رنگ به خوبی بر روی سطح نما بماند باید آن را زیرسازی کرد که این زیر سازی با پرایمر انجام می شود.

انواع رنگ ها به شرح زیر است:

  • اکرلیک
  • روغن
  • پلاستیک
  • کنیتکس
  • اپوکسی
  • نانو
  • رزین اکرلیک
  • و...

بررسی ابزار مورد نیاز نقاشی نما در یک نگاه اجمالی

داشتن ابزار مناسب در هنگام کار رنگ آمیزی نما به نقاش کمک می کند تا کار خود را با دقت، ظرافت و سرعت بیشتری انجام دهد. رعایت ریزه کاری های نقاسی نما با داشتن همه ابزار ها امکان پذیر است. هر چه دقت و اهمیت در کار رنگ آمیزی بیشتر باشد کیفیت و ماندگاری کار نیز بیشتر خواهد بود. بنابراین بر همه تیم ها و مجموعه های ارائه دهنده نقاشی نما واجب است که ابزار با کیفیت، مناسب و پیشرفته ای را در اختیار داشته باشند. رضایت از پروژه های نقاشی ساختمان سبب جذب مشتریان بیشتر می شود که نهایتا منجر به افزایش درآمد و سود دهی می گردد. انواع قلمو، انواع غلطک، سطل های مخصوص، رنگ با کیفیت، ابزار دسترسی به نما، پیستوله و نقاش خوب از ملزومات نقاشی نمای با کیفیت هستند.

ابزار های مخصوص رنگ آمیزی برای نقاشی نما


موضوعات مرتبط: نقاشی و رنگ آمیزی نما , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نقاشی نمای ساختمان ها و اماکن عمومی
دو شنبه 16 خرداد 1401 ساعت 10:46 | بازدید : 72 | نویسنده : admin | ( نظرات )

نقاشی نما

هر ساختمانی که نمایی از جنس، سنگ، آجر و یا سیمان داشته باشد نیاز به نقاشی نما دارد. بنابراین شما می توانید نمای ساختمان های خود را با این جنس نما، نقاشی کنید. اغلب ساختمان هایی که ارتفاع یا مساحت زیادی دارند، مثل برج ها یا ساختمان هایی که به عنوان اماکن عمومی شناخته می شوند از نما های پر هزینه و یا سنگین مثل سنگ مر مر استفاده نمی کنند و بیشتر جنس نماهای آن ها از سیمان است. برای اینکه این ساختمان ها از حالت سادگی خارج شوند و همینطور از نمای آن ها در برابر عوامل ساینده و تخریب کننده تا حدودی محافظت شود، بهترین گزینه نقاشی نما آن ها است. در ادامه مقاله به توضیحاتی درمورد نقاشی نمای ساختمان های عمومی می پردازیم و نکات مهمی را درباره آن ها ذکر می کنیم.

نقاشی نمای ادارات و سازمان ها

اداره ها و سازمان های بزرگ محل تردد افراد زیادی هستند و همینطور اداره ها نشانه های کوچکی از دولت و مشاغل یک کشور هستند. پس بهتر است که ظاهر آن ها نیز تمیز و پاکیزه باشد تا افرادی که به آن جا مراجعه می کنند و یا از آن جا عبور می کنند حس خوبی نسبت به آن سازمان یا اداره داشته باشند. تمیز بودن ساختمان ها چهره شهر را زیبا تر می کند. اما برای رنگ آمیزی نمای ساختمان ادارات و یا شارژ رنگ نمای آن ها به سرعت عمل بیشتری وجود دارد چون اماکن عمومی همانطور که از نام آن ها پیدا است محل رفت و آمد افراد هستند و نقاشی نما اگر به طول بینجامد سبب آزار رسیدن به افراد می شود. بهتر است نقاشی نمای ادارات در ساعات غیر کاری و غیر اداری و روز های تعطیل انجام شود.

نقاشی نما بیمارستان ها، درمانگاه ها و کلینیک ها

بحث رنگ آمیزی نمای ساختمان بیمارستان ها و یا مراکز درمانی مثل کلینیک های پزشکی کمی با نقاشی نمای بقیه ساختمان ها متفاوت است. از آن جایی که رنگ و مواد به کار رفته در نقاشی نما شیمیایی و دارای بو هستند، طولانی شدن زمان نقاشی نمای بیمارستان ها و مراکز درمانی برای بیماران مشکل ساز است . از سمت دیگر رفت و آمد افراد به محیط های این چنینی بسیار زیاد است و وجود ابزار و تجهیزات رنگ آمیزی عبور و مرور را برای افراد سخت می کند. پس با این حال باید شرکت یا تیمی که کار نقاشی نمای این ساختمان ها را بر عهده می گیرد، سرعت عمل بسیار بالایی در انجام پروژه داشته باشد.

نقاشی نمای مدارس و مهد کودک ها

انجام کار رنگ آمیزی نمای ساختمان مدارس دارای یک تفاوت بسیار بزرگ با دیگر اماکن عمومی است، این تفاوت در نحوه نقاشی وداشتن دانش روانشناسی رنگ ها است. از آن جایی که مدارس محل تحصیل و رفت و آمد کودکان و نوجوانان هستند باید از رنگ های شاد و انرژی بخش برای نقاشی نمای مدارس و مهد کودک ها استفاده کرد. علاوه بر نقاشی نما تیم مورد نظر باید توانایی طراحی شخصیت های کارتونی و غیر کارتونی و اشکال مختلف بر روی دیوار را داشته باشد. نقاشی نمای ساختمان مدارس بسیار مهم است پس انجام آن را به یک گروه متخصص بسپارید تا از نتیجه کار راضی باشید.

نقاشی نمای استخر ها و سالن های ورزشی

برای نقاشی نمای ساختمان هایی که مربوط به حوزه ورزش است باید از رنگ هایی استفاده شود که انرژی بخش باشد و نشان دهنده ورزشی بودن آن ساختمان باشد. مثلا برای استخر از رنگ آبی و سفید و یا آرت هایی مثل قطرات آب یا آبشار بر روی دیوار استفاده شود. در باشگاه های ورزشی نیز از رنگ های گرم و طرح هایی مثل وزنه یا فردی ورزشکار بر روی دیوار استفاده شود.

نقاشی نمای ساختمان دانشگاه ها و مراکز علمی و پژوهشی

تمیز بودن فضای دانشگاه ها یا مراکز علمی که در واقع فضای علمی و پژهشی هستند، جلوه بهتری به محیط های علمی می دهند. تمیز بودن همیشه نشانی از شخصیت است. پس چه بهتر که مکانی که محل حضور شخصیت های والای علمی است، تمیز و پاکیزه باشد. معمولا رنگ دیوار همچین مکان هایی به رنگ سفید است.

رنگ آمیزی و نقاشی نمای ساختمان ها و اماکن عمومی در نگاهی اجمالی

با توجه به اطلاعاتی که این مقاله در اختیار شما قرار داده است، به راحتی می توانید تیم مورد نظر خود را انتخاب کنید و از آن ها توقعات به جا داشته باشید. انجام کار نقاشی ساختمان سختی های مخصوص به خود را دارد پس وجود تیم حرفه ای با تجهیزات کامل و متریال مرغوب بسیار مورد اهمیت است. برای انتخاب این تیم باید به خوبی تحقیق کنید و از میان تیم های موجود با کیفیت ترین آن ها را انتخاب کنید. مراحل نقاشی نما در همه موارد ذکر شده یکسان است، مگر در شرایط خاص و استثنا که در آن صورت کارشناسان پس از تشخیص با رعایت شرایطی پروژه را به خوبی انجام می دهند.

نقاشی نمای ساختمان ها و اماکن عمومی


موضوعات مرتبط: نقاشی و رنگ آمیزی نما , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مقایسه نقاشی نمای ساختمان های کم ارتفاع با ارتفاع زیاد
سه شنبه 10 خرداد 1401 ساعت 10:33 | بازدید : 64 | نویسنده : admin | ( نظرات )

نقاشی ساختمان

نقاشی نما یکی از پروژه‌های ساختمانی است که وابستگی زیادی به ارتفاع ساختمان دارد. نمای ساختمان با هر میزان ارتفاعی که داشته باشد، پس از مدتی، نیاز به رنگ‌آمیزی مجدد پیدا می‌کند. اصلی‌ترین دلیل این موضوع نیز آلوده شدن و از بین رفتن تدریجی رنگ نما براثر بارندگی، تابش نور خورشید و دیگر عوامل است. به‌طورکلی، می‌توان گفت که هرچه ارتفاع ساختمان کمتر باشد، رنگ آمیزی نمای آن آسان‌تر، سریع‌تر و کم‌هزینه‌تر خواهد بود. در این مقاله با جزئیات بیشتری تأثیر ارتفاع بر نقاشی نما را از جهات مختلف، بررسی می‌کنیم. درصورتی­ که قصد نقاشی نمای ساختمان خود را دارید، مطالعه این مقاله می‌تواند، برآورد درستی ازآنچه در پیش رو دارید را به شما ارائه دهد.

تأثیر ارتفاع بر تجهیزات دسترسی به ارتفاع

به‌طورکلی برای ساختمان‌های بیش از یک طبقه به سه شیوه زیر می‌توان به نما در ارتفاعات بالاتر، دسترسی داشت:

  • نصب داربست
  • استفاده از بالابر مکانیکی
  • استفاده از تجهیزات راپل (آویزان شدن با طناب)

برای رنگ آمیزی نمای ساختمان‌های با ارتفاع کم، از داربست استفاده می‌شود. این سازه، شامل یک سری ستون‌ها و میله‌های افقی فلزی است که با استفاده از تخته‌های چوبی یا پلیت­ های فلزی به طبقات مختلف، تقسیم شده است. استفاده از داربست، تنها برای ساختمان‌های دو یا سه طبقه، معمول است. برای ساختمان‌های با ارتفاع بیشتر باید از دیگر روش‌های دسترسی به ارتفاع استفاده کرد. در مورد ساختمان‌های بسیار مرتفع نیز تنها گزینه، استفاده از تجهیزات راپل است. تجهیزات راپل، شامل یک سری کابل و ماشین‌آلات برای باز و بسته کردن کابل‌ها است. این ماشین‌آلات، به‌عنوان تکیه‌گاه کابل‌ها روی پشت‌بام قرار می‌گیرند. نیروهای نقاشی نما از طناب‌ها یا صورت انفرادی یا بر روی یک عرشه از ساختمان، آویزان می‌شوند. این تجهیزات، نسبت به بالابر مکانیکی، امکان مانور بیشتری برای نقاشان فراهم کرده و در حال حاضر، امن‌ترین روش دسترسی به ارتفاع برای عملیات ساختمانی مختلف است.

تأثیر ارتفاع بر سرعت نقاشی نما

آنچه مسلم است این است که با زیادشدن ارتفاع، نقاشی نما نیز بیشتر طول می‌کشد. بااین‌حال در محاسبه زمان رنگ آمیزی نما ، نکته مهم دیگری را نیز علاوه بر تعداد طبقات باید در نظر گرفت و آن سخت‌تر شدن تصاعدی نقاشی نما در ارتفاع است. هرچه طبقه ساختمان بالاتر برود، نقاشی نمای آن نیز سخت‌تر است. نقاشانی که در ارتفاع کار می‌کنند، به‌هیچ‌عنوان قدرت مانور بسیار کمتری نسبت به نقاشی نما از روی سطح زمین دارند. آن‌ها برای کوچک‌ترین حرکت خود، به همکاران دیگرشان در ماشین بالابر مکانیکی یا روی پشت‌بام، وابسته هستند. علاوه بر این، عوامل جوی مانند باد و آلودگی هوا نیز در ارتفاع، تشدید شده و دید و حرکت نقاشان سخت‌تر می‌کند. به‌این‌ترتیب به هنگام برنامه‌ریزی زمانی برای نقاشی نما بهتر است که سرعت نقاشی طبقات را با ضریب بیشتر از یک، نسبت به سرعت نقاشی در طبقات پایین‌تر، محاسبه کنیم. در انجام این محاسبات، در نظر داشتن این نکته که هر دور رنگ یا آستر که روی نما اعمال می‌شود، مستقل از ارتفاع آن، به حداقل 12 ساعت زمان برای خشک شدن نیاز دارد نیز ضروری است.

تأثیر ارتفاع بر کیفیت نقاشی نما

در ارتفاع پایین، نقاشان می‌توانند کار خود را به‌صورت چندباره بازبینی کنند. این در حالی است که در ارتفاعات بالا، بازگشت به نقطه‌ای که به‌درستی نقاشی نشده، می‌تواند زمان بیشتری ببرد. علاوه بر این، سختی کار در ارتفاع و عدم نظارت اشخاص دیگر سبب می‌شود که احتمال خطا در نقاشی نیز بالا برود. به همین دلیل است که گفته می‌شود باید از نقاشان ماهرتر و باتجربه‌تری برای نقاشی در ارتفاع بالا استفاده کرد. علاوه بر این، در نقاشی طبقات بالا، مسئله کیفیت رنگ و مقاومت آن در برابر نور خورشید، اهمیت به‌مراتب بیشتری پیدا می‌کند. ساختمان‌های کم ارتفاع، کمتر در معرض نور خورشید قرار دارند، این در حالی است که استهلاک رنگ نمای ساختمان‌های مرتفع، به این دلیل و همچنین، دیگر دلایل ذکرشده در قسمت‌های قبل، بسیار بیشتر است.

رابطه ارتفاع و هزینه نقاشی نما

هزینه رنگ آمیزی نما از جهات مختلفی به ارتفاع ساختمان، وابسته است. نه‌تنها هزینه رنگ، نیروی انسانی و سختی کار در ارتفاع، بر هزینه نقاشی نما در ساختمان‌های مرتفع می‌افزاید بلکه به دلایل گفته‌شده در قسمت قبل، لزوم استفاده از رنگ باکیفیت نیز سبب افزایش هزینه رنگ آمیزی نما در ساختمان‌های مرتفع می‌شود. البته و برخلاف تصور، هزینه نصب داربست، چندان ارزان‌تر از تجهیزات راپل نیست. به‌این‌ترتیب، می‌توان گفت، هزینه تجهیزات دسترسی به نما برای یک ساختمان با ارتفاع کم، برابر یا حتی بیشتر از یک ساختمان مرتفع است. البته، هزینه اجاره بالابرهای مکانیکی از هر دو گزینه قبلی، بیشتر است.

دیگر تأثیرات ارتفاع بر نقاشی نما

از دیگر تأثیرات مهم ارتفاع بر نقاشی نما باید به مسئله آلودگی نما در ارتفاعات بالاتر اشاره کرد. معمولا شدت آلودگی در طبقات بالاتر ساختمان‌های مرتفع، بیشتر است. این موضوع، دلایل مختلفی دارد که دو مورد از مهم‌ترین آن‌ها عبارت‌اند از:

  • دود ناشی از آلودگی هوا، به‌ویژه در فصول سرد در ارتفاع بالاتر سطح زمین، ساکن است.
  • در ارتفاعات بالاتر، آلودگی ناشی از زندگی پرندگان و حشرات بیشتر است.

به‌این‌ترتیب، عملیات نماشویی که پیش از نقاشی نما یکی از اقدامات ضروری به شمار می‌رود در ارتفاعات بالا، سخت‌تر و طولانی‌تر خواهد بود. علاوه بر آلودگی نما در ارتفاعات بالا، شدت آسیب‌دیدگی نما نیز به علت تابش مستقیم‌تر نور خورشید، بیشتر است. درواقع، طبقات پایین ساختمان‌ها به دلیل اینکه ساعات بیشتری را در سایه دیگر ساختمان­ها سپری می‌کنند، کمتر در معرض نور مستقیم قرار می‌گیرند. آسیب‌دیدگی بیشتر نما به معنی زیرسازی سخت‌تر و طولانی‌تر است.

سخن آخر

نقاشی ساختمان برای یک ساختمان کم ارتفاع، می‌تواند پروژه‌ای به‌کلی متفاوت، نسبت به ساختمانی با ارتفاع زیاد باشد. اولین مسئله‌ای که ارتفاع به این پروژه تحمیل می‌کند، شیوه دسترسی به ارتفاع است. معمولا برای ساختمان‌های کوتاه، از داربست و برای ساختمان‌های متوسط و مرتفع، به ترتیب از بالابر مکانیکی و راپل استفاده می‌شود. آلودگی و آسیب‌دیدگی بیشتر نما در طبقات بالا، لزوم استفاده از رنگ باکیفیت­تر و بهره‌گیری از نقاشان باتجربه‌تر نیز ازجمله مواردی هستند که در نقاشی نما برای ساختمان‌های مرتفع، باید در نظر گرفت. به‌طورکلی، می‌توان گفت که هزینه، زمان و سختی کار این پروژه با افزایش ارتفاع، رابطه مستقیم دارد. بااین‌حال، شاید این رابطه مستقیم، همواره با همان محاسبات و نسبت­ هایی که انتظار می‌رود، همراه نباشد.

مقایسه نقاشی نمای ساختمان های کم ارتفاع با ارتفاع زیاد


موضوعات مرتبط: نقاشی و رنگ آمیزی نما , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مقایسه نقاشی نمای ساختمان های کم ارتفاع با ارتفاع زیاد
سه شنبه 10 خرداد 1401 ساعت 10:33 | بازدید : 67 | نویسنده : admin | ( نظرات )

نقاشی ساختمان

نقاشی نما یکی از پروژه‌های ساختمانی است که وابستگی زیادی به ارتفاع ساختمان دارد. نمای ساختمان با هر میزان ارتفاعی که داشته باشد، پس از مدتی، نیاز به رنگ‌آمیزی مجدد پیدا می‌کند. اصلی‌ترین دلیل این موضوع نیز آلوده شدن و از بین رفتن تدریجی رنگ نما براثر بارندگی، تابش نور خورشید و دیگر عوامل است. به‌طورکلی، می‌توان گفت که هرچه ارتفاع ساختمان کمتر باشد، رنگ آمیزی نمای آن آسان‌تر، سریع‌تر و کم‌هزینه‌تر خواهد بود. در این مقاله با جزئیات بیشتری تأثیر ارتفاع بر نقاشی نما را از جهات مختلف، بررسی می‌کنیم. درصورتی­ که قصد نقاشی نمای ساختمان خود را دارید، مطالعه این مقاله می‌تواند، برآورد درستی ازآنچه در پیش رو دارید را به شما ارائه دهد.

تأثیر ارتفاع بر تجهیزات دسترسی به ارتفاع

به‌طورکلی برای ساختمان‌های بیش از یک طبقه به سه شیوه زیر می‌توان به نما در ارتفاعات بالاتر، دسترسی داشت:

  • نصب داربست
  • استفاده از بالابر مکانیکی
  • استفاده از تجهیزات راپل (آویزان شدن با طناب)

برای رنگ آمیزی نمای ساختمان‌های با ارتفاع کم، از داربست استفاده می‌شود. این سازه، شامل یک سری ستون‌ها و میله‌های افقی فلزی است که با استفاده از تخته‌های چوبی یا پلیت­ های فلزی به طبقات مختلف، تقسیم شده است. استفاده از داربست، تنها برای ساختمان‌های دو یا سه طبقه، معمول است. برای ساختمان‌های با ارتفاع بیشتر باید از دیگر روش‌های دسترسی به ارتفاع استفاده کرد. در مورد ساختمان‌های بسیار مرتفع نیز تنها گزینه، استفاده از تجهیزات راپل است. تجهیزات راپل، شامل یک سری کابل و ماشین‌آلات برای باز و بسته کردن کابل‌ها است. این ماشین‌آلات، به‌عنوان تکیه‌گاه کابل‌ها روی پشت‌بام قرار می‌گیرند. نیروهای نقاشی نما از طناب‌ها یا صورت انفرادی یا بر روی یک عرشه از ساختمان، آویزان می‌شوند. این تجهیزات، نسبت به بالابر مکانیکی، امکان مانور بیشتری برای نقاشان فراهم کرده و در حال حاضر، امن‌ترین روش دسترسی به ارتفاع برای عملیات ساختمانی مختلف است.

تأثیر ارتفاع بر سرعت نقاشی نما

آنچه مسلم است این است که با زیادشدن ارتفاع، نقاشی نما نیز بیشتر طول می‌کشد. بااین‌حال در محاسبه زمان رنگ آمیزی نما ، نکته مهم دیگری را نیز علاوه بر تعداد طبقات باید در نظر گرفت و آن سخت‌تر شدن تصاعدی نقاشی نما در ارتفاع است. هرچه طبقه ساختمان بالاتر برود، نقاشی نمای آن نیز سخت‌تر است. نقاشانی که در ارتفاع کار می‌کنند، به‌هیچ‌عنوان قدرت مانور بسیار کمتری نسبت به نقاشی نما از روی سطح زمین دارند. آن‌ها برای کوچک‌ترین حرکت خود، به همکاران دیگرشان در ماشین بالابر مکانیکی یا روی پشت‌بام، وابسته هستند. علاوه بر این، عوامل جوی مانند باد و آلودگی هوا نیز در ارتفاع، تشدید شده و دید و حرکت نقاشان سخت‌تر می‌کند. به‌این‌ترتیب به هنگام برنامه‌ریزی زمانی برای نقاشی نما بهتر است که سرعت نقاشی طبقات را با ضریب بیشتر از یک، نسبت به سرعت نقاشی در طبقات پایین‌تر، محاسبه کنیم. در انجام این محاسبات، در نظر داشتن این نکته که هر دور رنگ یا آستر که روی نما اعمال می‌شود، مستقل از ارتفاع آن، به حداقل 12 ساعت زمان برای خشک شدن نیاز دارد نیز ضروری است.

تأثیر ارتفاع بر کیفیت نقاشی نما

در ارتفاع پایین، نقاشان می‌توانند کار خود را به‌صورت چندباره بازبینی کنند. این در حالی است که در ارتفاعات بالا، بازگشت به نقطه‌ای که به‌درستی نقاشی نشده، می‌تواند زمان بیشتری ببرد. علاوه بر این، سختی کار در ارتفاع و عدم نظارت اشخاص دیگر سبب می‌شود که احتمال خطا در نقاشی نیز بالا برود. به همین دلیل است که گفته می‌شود باید از نقاشان ماهرتر و باتجربه‌تری برای نقاشی در ارتفاع بالا استفاده کرد. علاوه بر این، در نقاشی طبقات بالا، مسئله کیفیت رنگ و مقاومت آن در برابر نور خورشید، اهمیت به‌مراتب بیشتری پیدا می‌کند. ساختمان‌های کم ارتفاع، کمتر در معرض نور خورشید قرار دارند، این در حالی است که استهلاک رنگ نمای ساختمان‌های مرتفع، به این دلیل و همچنین، دیگر دلایل ذکرشده در قسمت‌های قبل، بسیار بیشتر است.

رابطه ارتفاع و هزینه نقاشی نما

هزینه رنگ آمیزی نما از جهات مختلفی به ارتفاع ساختمان، وابسته است. نه‌تنها هزینه رنگ، نیروی انسانی و سختی کار در ارتفاع، بر هزینه نقاشی نما در ساختمان‌های مرتفع می‌افزاید بلکه به دلایل گفته‌شده در قسمت قبل، لزوم استفاده از رنگ باکیفیت نیز سبب افزایش هزینه رنگ آمیزی نما در ساختمان‌های مرتفع می‌شود. البته و برخلاف تصور، هزینه نصب داربست، چندان ارزان‌تر از تجهیزات راپل نیست. به‌این‌ترتیب، می‌توان گفت، هزینه تجهیزات دسترسی به نما برای یک ساختمان با ارتفاع کم، برابر یا حتی بیشتر از یک ساختمان مرتفع است. البته، هزینه اجاره بالابرهای مکانیکی از هر دو گزینه قبلی، بیشتر است.

دیگر تأثیرات ارتفاع بر نقاشی نما

از دیگر تأثیرات مهم ارتفاع بر نقاشی نما باید به مسئله آلودگی نما در ارتفاعات بالاتر اشاره کرد. معمولا شدت آلودگی در طبقات بالاتر ساختمان‌های مرتفع، بیشتر است. این موضوع، دلایل مختلفی دارد که دو مورد از مهم‌ترین آن‌ها عبارت‌اند از:

  • دود ناشی از آلودگی هوا، به‌ویژه در فصول سرد در ارتفاع بالاتر سطح زمین، ساکن است.
  • در ارتفاعات بالاتر، آلودگی ناشی از زندگی پرندگان و حشرات بیشتر است.

به‌این‌ترتیب، عملیات نماشویی که پیش از نقاشی نما یکی از اقدامات ضروری به شمار می‌رود در ارتفاعات بالا، سخت‌تر و طولانی‌تر خواهد بود. علاوه بر آلودگی نما در ارتفاعات بالا، شدت آسیب‌دیدگی نما نیز به علت تابش مستقیم‌تر نور خورشید، بیشتر است. درواقع، طبقات پایین ساختمان‌ها به دلیل اینکه ساعات بیشتری را در سایه دیگر ساختمان­ها سپری می‌کنند، کمتر در معرض نور مستقیم قرار می‌گیرند. آسیب‌دیدگی بیشتر نما به معنی زیرسازی سخت‌تر و طولانی‌تر است.

سخن آخر

نقاشی ساختمان برای یک ساختمان کم ارتفاع، می‌تواند پروژه‌ای به‌کلی متفاوت، نسبت به ساختمانی با ارتفاع زیاد باشد. اولین مسئله‌ای که ارتفاع به این پروژه تحمیل می‌کند، شیوه دسترسی به ارتفاع است. معمولا برای ساختمان‌های کوتاه، از داربست و برای ساختمان‌های متوسط و مرتفع، به ترتیب از بالابر مکانیکی و راپل استفاده می‌شود. آلودگی و آسیب‌دیدگی بیشتر نما در طبقات بالا، لزوم استفاده از رنگ باکیفیت­تر و بهره‌گیری از نقاشان باتجربه‌تر نیز ازجمله مواردی هستند که در نقاشی نما برای ساختمان‌های مرتفع، باید در نظر گرفت. به‌طورکلی، می‌توان گفت که هزینه، زمان و سختی کار این پروژه با افزایش ارتفاع، رابطه مستقیم دارد. بااین‌حال، شاید این رابطه مستقیم، همواره با همان محاسبات و نسبت­ هایی که انتظار می‌رود، همراه نباشد.

مقایسه نقاشی نمای ساختمان های کم ارتفاع با ارتفاع زیاد


موضوعات مرتبط: نقاشی و رنگ آمیزی نما , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نقاشی نمای ساختمان با قلمو
چهار شنبه 4 خرداد 1401 ساعت 10:36 | بازدید : 75 | نویسنده : admin | ( نظرات )

نقاشی نما

برای نقاشی نمای ساختمان، می‌توان از ابزارآلات و روش‌های مختلفی استفاده کرد که قلمو، یک از آن‌ها محسوب می‌شود. این وسیله، انواع مختلفی دارد که تنها تعدادی از آن‌ها برای رنگ آمیزی نما مناسب هستند. همچنین، استفاده از قلمو، مزایایی نظیر دقت بیشتر و معایبی نظیر سرعت کمتر را در بر دارد. در این مقاله، ضمن معرفی انواع قلموی مناسب برای نقاشی نما ، مزایا و معایب این ابزار را برشمرده و درنهایت، توصیه‌هایی برای بهبود نتیجه حاصل‌شده از رنگ آمیزی نما با استفاده از آن را بیان می‌کنیم. درصورتی‌که قصد تجدید رنگ نمای ساختمان خود را دارید، مطالعه این مقاله می‌تواند شما را با یکی از رایج‌ترین ابزارهای این کار، آشنا کند.

انواع قلموی مناسب برای نقاشی نما

قلموی نقاشی ساختمان را می‌توان از جنبه‌های مختلف، دسته‌بندی کرد. دسته‌بندی بر اساس اندازه، یکی از آن‌هاست که بر این اساس، این ابزار به انواع زیر تقسیم می‌شود:

  • پهنای زیر پنج سانتی‌متر
  • پهنای پنج سانتی‌متر
  • پهنای هفت سانتی‌متر
  • پهنای 10 سانتی‌متر

هرکدام از این قلموها می‌توانند، قطرهای متفاوتی از بسیار نازک تا بسیار ضخیم داشته باشند. در نقاشی نمای ساختمان از قلموهای هفت و 10 سانتی‌متری به‌عنوان قلموهای اصلی استفاده می‌شود. درواقع، بیشتر عرصه نمای ساختمان با این قلموها پوشش داده می‌شوند. همچنین، بهتر است از قلموهایی استفاده شود که قطر نسبتا زیادی دارند. این قلموها رنگ بیشتری به خود جذب کرده و سرعت نقاشی نما را بالا می‌برند. بااین‌حال، بهتر است، نقاش برای نقاشی لبه‌ها، فرورفتگی پنجره‌ها و قسمت‌هایی از نما که پهنای کمتری دارند، تعدادی قلموی پنج سانتی‌متری نیز همراه خود داشته باشد. قلموهای زیر پنج سانتی‌متر در نقاشی نما ، چندان کاربرد ندارند.

قلموی مناسب نقاشی نما ازنظر جنس

جنس قلمو را نوع رنگ موردنظر برای نقاشی نما مشخص می‌کند. در نقاشی نما به‌طورمعمول از رنگ‌های پایه آب و آکریلیک استفاده می‌شود. برای این نوع رنگ، بهتر است از قلموهای ساخته‌شده از الیاف پلی‌استر، پلاستیک یا ترکیبی از این دو استفاده شود. البته، استفاده از رنگ‌های پایه روغن نیز برای نقاشی نما ، چندان غیرمعمول نیست. به‌ویژه، در مناطق غیرمرطوب با آزادی بیشتری می‌توان از رنگ‌های غیر از پایه آب، استفاده کرد. برای اعمال این رنگ‌ها بهتر است از قلموهای با الیاف طبیعی استفاده شود. قلموهای الیاف طبیعی، رنگ را به‌صورت یکدست‌تری پخش می‌کنند.

قلموی مناسب رنگ آمیزی نما ازنظر شکل

به‌طورکلی، قلمو ازنظر شکل به انواع زیر تقسیم می‌شود:

  • صاف
  • زاویه‌دار
  • مسطح
  • دیواری
  • سرگرد

هرکدام از انواع این قلموها را می‌توان با مقاصد مختلف در رنگ آمیزی نما مورداستفاده قرار دارد. بااین‌حال، قلموهای دیواری و مسطح، بیشترین کاربرد را در نقاشی نما دارند. دلیل آن نیز این است که در اکثر نماها با سطوحی وسیع و هم‌سطح، مواجه هستیم.

قلموی دیواری، دسته بلندتر و پهنای بیشتری داشته و رنگ بیشتری را به خود جذب می‌کند. همان‌طور که از نام این قلمو مشخص است، مخصوص رنگ آمیزی دیوار ساخته می‌شود. پهنای آن نیز معمولا 10 سانتی‌متر است.

قلموی مسطح، پس از قلموی دیواری، بیشترین پهنا را داشته و برای رنگ­آمیزی قاب بیرونی پنجره‌های نما به کار می‌رود. از ویژگی‌های این قلمو، دسته باریک و بلند آن است که چرخش آن را در دست، آسان­تر می‌کند.

بسته به پیچیدگی‌های سطح نما، می‌توان از قلموهای دیگر مانند زاویه‌دار و سرگرد نیز استفاده کرد. به‌طور مثال، برآمدگی‌های پوشش‌های فلزی سقف شیروانی را تنها با قلمو سرکج یا زاویه‌دار می‌توان به‌راحتی پوشش داد. از قلموی صاف که قسمت الیافی بلند و باریکی دارد، کمتر در نقاشی نما استفاده می‌شود.

مزایا و معایب استفاده از قلمو در نقاشی نما

قلمو نیز مانند هر ابزار دیگر، مزایا و معایب خاص خودش را دارد. این وسیله که درواقع، سنتی‌ترین و قدیمی‌ترین ابزار نقاشی ساختمان به شمار می‌رود، امروزه دو رقیب دیگر به نام‌های غلطک و اسپری یا پیستوله دارد. غلطک نیز مانند قلمو، همچنان دستی است اما به حرکت دست کمتری نیاز داشته و می‌تواند، سطح بیشتری را پوشش دهد. پیستوله یا اسپری نیز سرعت بالایی در اعمال رنگ داشته و در ابعاد مختلف از اسپری‌های دستی تا پمپ‌های فشار باد برای اعمال رنگ را شامل می‌شود. از مزایای استفاده از قلمو در برابر روش‌های دیگر، موارد زیر هستند:

  • دقت بیشتر در رنگ آمیزی
  • امکان رنگ آمیزی نما با رنگ‌های مختلف بدون نیاز به تعویض قلمو
  • تولید آلودگی کمتر
  • نتیجه طبیعی در صورت مهارت نقاش
  • مصرف رنگ کمتر
  • امکان شره کردن کمتر، نسبت به غلطک
  • حمل آسان‌تر به ارتفاع
  • ارزان‌تر بودن نسبت به غلطک و اسپری

بااین‌حال، این ابزار معایب زیر را نیز در بر دارد:

  • سرعت کمتر و درنتیجه، افزایش هزینه نقاشی نما
  • عدم دسترسی به نقاط کور
  • یکدستی کمتر نسبت به غلطک و به‌ویژه اسپری
  • امکان شره کردن بیشتر نسبت به اسپری

نکاتی برای بهبود بازدهی نقاشی نما با قلمو

ترجبحا بهتر است از نقاشان حرفه‌ای برای نقاشی نمای ساختمان خود استفاده کنید. به‌ویژه، اگر ساختمان شما مرتفع باشد، چاره‌ای جز استفاده از خدمات شرکت‌های نقاشی ساختمانی، نخواهید داشت. بااین‌حال، درصورتی‌که قصد دارید، بخشی از دیوار خانه‌تان را خودتان رنگ­ آمیزی کنید، توجه به نکات زیر می‌تواند، نتیجه کار شما را بهبود ببخشد:

  • پیش از نقاشی نما به‌خوبی، دیوار موردنظر را بشویید و اجازه دهید که خشک شود
  • به‌خوبی، زیرسازی را انجام داده و تمام فرورفتگی‌ها را با بتونه مناسب بپوشانید
  • حتما از آستر استفاده کنید. درصورتی‌که دیوار، گچی است، روغن الیف، بهترین گزینه برای پیوند بهتر رنگ با نما است.
  • تنها یک‌سوم قلمو را در رنگ فروببرید.
  • از فشار دادن قلمو به لبه‌های قوطی یا سطل رنگ، خودداری کنید. این کار، رنگ مفید جذب‌شده به قلمو را خارج می‌کند. برای خارج کردن رنگ اضافه، تنها کافی است که چند ضربه به لبه قوطی یا سطل رنگ بزنید.
  • قلمو را بیش‌ازحد به دیوار فشار ندهید چراکه به الیاف آن آسیب‌رسیده و با کنده شدن الیاف، اثر آن روی دیوار باقی می‌ماند.
  • بین هر دور رنگ زدن تا دور بعدی، قلمو را بشویید.
  • از قلموی مسطح برای پخش کردن رنگ در مناطقی که تجمع رنگ زیاد است، استفاده کنید.

سخن آخر

نقاشی نما با قلمو، مانند هر روش دیگر، نیازمند توجه به نکاتی است که بدون آن‌ها کیفیت رنگ­ آمیزی، تحت تأثیر قرار می‌گیرد. اولین قدم این است که قلموی مناسب نوع رنگ و شکل نما انتخاب شود. معمولا قلموهای دیواری و مسطح با پهنای هفت تا 10 سانتی‌متر برای اعمال رنگ نما ، بیشترین کاربرد را دارند. همچنین، در صورت استفاده از رنگ‌های پایه آب، از قلموی پلی‌استر و پلاستیک و در صورت استفاده از رنگ پایه روغن، بهتر است از قلموی با الیاف طبیعی، استفاده شود. نقاشی نما با قلمو مزایای مانند دقت بیشتر، مصرف رنگ کمتر و قیمت ارزان‌تر این ابزار نسبت به دیگر ابزارها را در بر دارد. در مقابل دیگر ابزارها یعنی غلطک و اسپری سرعت بیشتری داشته و سطحی نسبتا یکدست‌تری را ارائه می‌کنند.

نقاشی نمای ساختمان با قلمو


موضوعات مرتبط: نقاشی و رنگ آمیزی نما , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


مراحل گام به گام برای نقاشی نما
یک شنبه 1 خرداد 1401 ساعت 13:8 | بازدید : 70 | نویسنده : admin | ( نظرات )

نقاشی نما

نقاشی نما یکی از ترفند های زیباسازی نما است که همچنان دارای طرفداران زیادی است و قابلیت اجرا بر روی اغلب نما های ساختمان ها را نیز دارد. با توجه به اینکه نقاشی نما یک کار پر طرفدار و در عین حالا دارای هزینه های مناسب است، بهتر است قبل از اینکه درمورد اعمال آن بر روی نمای ساختمانتان تصمیم گیری کنید، کمی اطلاعات خود را درباره نقاشی نما و مراحلش بالاتر ببرید. در ادامه این مقاله اطلاعاتی که مورد نیاز شما است، توضیح داده می شود.

مراحل نقاشی نما

نقاشی نما دارای مراحلی است که ترتیب رعایت آن ها بسیار حائز اهمیت است. بنابراین با دقت مطالب زیر را مطالعه کنید و ترتیب آن ها را به خاطر بسپارید تا دچار مشکل نشوید. اگر این مراحل را به خوبی انجام دهید، قطعا کیفیت کار شما خیل یبهتر می شود.

گام نخست: زیرسازی برای نقاشی نما

برای زیرسازی و فراهم کردن شرایط متناسب با نقاشی نما اقداماتی لازم است. اگر نمای ساختمان دارای برجستگی یا فرورفتگی است، بهتر است در ابتدا این وضعیت درست شود. تعمیرات نما به طور کامل انجام شود. پس از انجام تعمیرات بر روی نما و از بین بردن ناهمواری ها باید چند مرحله سنباده کشیده شود تا سطح نما به خوبی صاف و مسطح شود. اگر نمای ساختمان کثیف است، بهتر است قبل از شروع نقاشی نما ، عملیات شستشوی نما را برای آن اجرا کرد تا رنگ به خوبی به سطح نما بچسبد. پس از شستشوی نما اجازه دهید تا به خوبی خشک شود و سپس اقدام به اجرای مراحل بعدی نقاشی نما کنید. البته انجام تمام این مراحل مستلزم پیدا کردن تیم پیمانکاری مناسب برای نماشویی و نقاشی نما است.

گام دوم: اجرای پرایمر و زیرسازی رنگ

پرایمر ماده شیمیایی است که قبل از اجرای نقاشی نما بر سطح نما زده می شود تا نما را برای چسبندگی رنگ آماده کند. با استفاده از پرایمر می توان قدرت و ماندگاری رنگ نما را افزایش داد. وقتی از پرایمر برای زیرسازی استفاده می شود؛ رنگ خیلی راحت تر و بهتر بر سطح نما می نشیند. خلل و فرج کمتری در رنگ بوجود می آید و نقاشی نما زیبا تر می گردد.

گام سوم: اجرای اولین لایه رنگ در نقاشی نما

پس از انجام تمام مراحل قبلی با دقت و کیفیت مناسب، سومین مرحله اجرای دست اول رنگ برای نقاشی نما ساختمان است. در این مرحله با استفاده از ابزار و وسایل متناسب با نمای ساختمان می توان نما را رنگ امیزی کرد. اما به این نکته توجه داشته باشید که در برخی از نما ها نیاز است که نما چند بار نقاشی شود.

مرحله چهارم: رنگ آمیزی نما برای اصلاح

در این گام، مرحله اول نقاشی نما انجام شده است ولی امکان وجود خلا هایی در نما وجود دارد بنابراین باید یک تا چند بار دیگر نما رنگ آمیزی و لکه گیری شود. پس از اینکه نما چند بار نقاشی شود دیگر خلل و فرجی در ان مشاهده نمی شود و کیفیت رنگ بیشتر می شود. ماندگاری رنگ بر روی سطح نما افزایش می یابد و زیبایی نما چند برابر می شود.

مرحله آخر: اصلاحات نما

در این مرحله به خوبی نما را چک کنید تا مشکلی در آن وجود نداشته باشد. در صورت مشاهده هر گونه مشکل آن را با متخصص و رنگ کاری که استخدام کرده اید در میان بگذارید تا همه مشکلات به طور کامل حل شود. معمولا با انجام مراحل بالا با دقت و ترتیبی که ذکر شد، هیچ مشکل خاصی بوجود نمی آید. پس این نکته خیلی مهم است که از ابتدای شروع کار، همه چیز با کیفیت و دقت لازم انجام شود تا در انتهای کار هر دو طرف یعنی پیمانکار و کارفرما از نتیجه راضی و خوشنود باشند.

ابزار لازم برای نقاشی نما

برای نقاشی نمای ساختمان به ابزار هایی مثل سطل رنگ، انواع قلمو در سایز های مختلف ، غلطک، سطل مخصوص غلطک، فرچه، پیستوله، غلطک های تلسکوپی یا دارای قابلیت تنظیم دسته، انواع رنگ و پرایمر نیاز است تا انجام پروژه نقاشی نما به خوبی انجام شود.

روش های دسترسی به نما جهت نقاشی نما

روش های دسترسی به نما برای رنگ آمیزی و نقاشی به عوامل متعددی بستگی دارد. ارتفاع و مساحت کل نما یا محل قرار گیری نما در اینکه چگون می توان به سطح نما دسترسی پیدا کرد موثر است.

روش دسترسی با داربست: این روش بیشتر برای نما هایی با ارتفاع کمتر مناسب است، استفاده از داربست هزینه بر و زمان بر است. ایمنی کار با داربست بسیار پایین است و خطرات مختص به خود را دارد. بهتر است در هنگام کار با داربست برای نقاشی نما دقت بیشتری به خرج دهید.

روش دسترسی با طناب: یکی از معمول ترین روش های دسترسی به نما که خطرات کمتری نسبت به استفاده از داربست دارد، استفاده از طناب است. در این روش نقاش ساختمان به راحتی به قسمت های غیر قابل دسترسی نما دست پیدا می کند. هزینه های آن نسبت به روش های دیگر بسیار پایین تر است. این روش برای دسترسی به هر نوع ساختمان با هر ارتفاعی مناسب است.

روش دسترسی با بالابر: این روش بسیار گران قیمت اما با امنیت بالا است. در این روش دسترسی نقاش به نما برای رنگ آمیزی و نقاشی نما محدود تر است و در بین روش های دیگر کمتر مورد استفاده قرار می گیرد و برای ساختمان هایی با ارتفاع متوسط کاربردی تر است.

مراحل نقاشی نما به اختصار

پس همانطور که مطالعه کردید نقاشی نما دارای چند مرحله زیرسازی و تمیز کاری، پرایمر و رنگ آمیزی به دفعات برای اصلاح و لکه گیری است که همه این کار ها با ابزار مخصوص به خود انجام می شود. در انجام تمام این مراحل دقت و کیفیت را مورد اهمیت قرار دهید.

مراحل گام به گام برای نقاشی نما


موضوعات مرتبط: نقاشی و رنگ آمیزی نما , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نقاشی نما در شهر های بزرگ و کوچک
سه شنبه 27 ارديبهشت 1401 ساعت 11:5 | بازدید : 68 | نویسنده : admin | ( نظرات )

نقاشی نما

ساختمان های زیادی در سطح شهر های بزرگ و کوچک وجود دارد که نمای هر کدام از آن ها متفاوت است و با طرح و رنگ و جنس های مختلفی ساخته شده است. ساختمان های خیلی بلند مثل برج ها که قابلیت استفاده از سنگ برای نما در آن ها وجود  ندارد یا افرادی که از نظر بودجه و هزینه توانایی استفاده از متریال دیگر برای نمای ساختمان خود را ندارند، نقاشی نما و رنگ آمیزی نما می تواند گزینه بسیار مناسبی برای آن ها باشد. در ادامه مقاله قصد بررسی علل نقاشی نما در شهر های کوچک و بزرگ را داریم.

نقاشی نما در شهر های بزرگ

در شهر های بزرگ به علت وجود ساختمان های متعدد و بی شمار و همینطور ساختمان هایی با ارتفاع های بلند مثل برج ها که معمولا جنس نمای آن ها از سیمان است به نقاشی نما و رنگ آمیزی آن توجه می شود. ساختمان های بلند و با ارتفاع بالا به علت اینکه تنمی توانند نمایی از جنس سنگ داشته باشند، معمولا با استفاده از سیمان سفید ساخته می شوند که بدون رنگ وجهه جالبی ندارد. سنگ برای نمای ساختمان های بلند سنگین است و امکان سقوط آن وجود دارد. استفاده از انواع متریال دیگر مثل کامپوزیت یا لمینت بسیار گران قیمت و هزینه بر است. بنابراین منطقی ترین انتخاب برای جلوه بخشیدن به نمای ساختمان های با ارتفاع بلند استفاده از رنگ آمیزی و نقاشی نما است. ساختمان ای بلند با استفاده از طناب و دسترسی با راپل قابلیت رنگ آمیزی دارند. امکان دسترسی به این ساختمان ها غالبا با بالابر و داربست امکان پذیر نیست. در کل پیدا کردن شرکت هایی که خدمات نقاشی نما با انواع روش های دسترسی و ابزارآلات را ارائه می دهند در شهر های بزرگ راحت تر است. نقاشی نما به حفظ نمای ساختمان ها کمک می کند و آن ها را زیباتر از قبل می کند.

نقاشی نما در شهر های کوچک

شاید در شهر های کوچک به اندازه شهر های بزرگ ساختمان و به خصوص ساختمان های بلند وجود نداشته باشد، اما به خاطر درآمد های کمتر، اکثر افراد در شهر های کوچک ترجیح می دهند تا نمای خود را با نقاشی نما و رنگ آمیزی آن زیبا تر کنند. هزینه های مربوط به نقاشی نما و نگهداری از آن به مراتب کمتر از انواع دیگر نما ها است. با توجه به این موضوعات و همینطور کمبود متخصصان حوزه انواع نما، نقاشی نما محبوبیت بیشتری در بین مردم شهر های کوچک برای زینت نمای ساختمان ها دارد. پس تا به اینجا متوجه شدید که انتخاب نقاشی نما به دلایل مختلفی در شهر های کوچک و بزرگ انجام می شود و همه این دلایل تا حد زیادی قانع کننده هستند.

روش های نقاشی نما در شهر های بزرگ و کوچک

مراحل نقاشی نما تقریبا در همه شهر ها یکسان است اما آن چیزی که باعث تفاوت در انجام این عملیات بر روی نمای ساختمان می شود این است که در شهر های بزرگ شرکت های ارائه دهنده این خدمات به تعداد زیاد وجود دارند ولی در شهر های کوچک معمولا پیمانکاران و یا تیم نقاش های ساختمان به صورت سنتی قابل شناسایی هستند یعنی کمتر می توان در شهر های کوچک از طریق اینترنت، سایت یا شبکه های اجتماعی تیم های ارائه دهنده این خدمات را پیدا کرد. دلیل دیگر منطقه جغرافیایی و شرایط آب و هوایی یک شهر است که تعیین می کند از چه رنگ ها و چه روش هایی برای نقاشی نما می توان استفاده کرد.  با توجه به دلایل فوق باقی مراحل نقاشی نما به صورت یکسان است که در زیر به آن اشاره می کنیم:

  • تعمیر قسمت های ناهموار دیوار
  • زیرسازی و استفاده از پرایمر بررای افزایش چسبندگی رنگ
  • رنگ آمیزی ونقاشی نما برای بار اول
  • انجام اصلاحات نما با چند بار نقاشی نما و رنگ آمیزی بر روی نما

مزایا و معایب نقاشی نمای ساختمان

از مزایای رنگ آمیزی و  نقاشی نمای ساختمان می توان به موارد زیر اشاره کرد:

  • سرعت بالا در اجرای آن بر روی نمای ساختمان
  • هزینه های کمتر نسبت به استفاده از متریال دیگر در طراحی نما
  • سرعت بالا در رسیدن به نتیجه کار
  • استفاده از نیروی کار کمتر و ارزان تر

از معایب رنگ آمیزی و نقاشی نما نیز می توان علل زیر را نام برد:

  • سادگی و کمبود تنوع در رنگ آمیزی نما
  • استفاده از مواد شیمیایی دارای بو
  • امکان کثیف شدن بقیه قسمت های ساختمان

نقاشی نما و رنگ آمیزی نمای ساختمان به صورت خلاصه

با توجه به اینکه مطالب بالا را مطالعه کرده اید، قطعا به نکات مهمی در زمینه نقاشی نمای ساختمان و نحوه رنگ آمیزی آن پی برده اید. ابزار مورداستفاده برای رنگ آمیزی نما و روش های دسترسی براساس نوع نما متفاوت است. سطل، قلمو، غلطک، پیستوله از ابزار های مهم در نقاشی نما به حساب می آیند. روش های دسترسی نیز با توجه به ارتفاع نما دسترسی با طناب، داربست و یا بالابر انجام می شود.

نقاشی نما در شهر های بزرگ و کوچک


موضوعات مرتبط: نقاشی و رنگ آمیزی نما , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


تفاوت نقاشی نمای سیمانی و سنگی
شنبه 24 ارديبهشت 1401 ساعت 11:7 | بازدید : 65 | نویسنده : admin | ( نظرات )

نقاشی نما

نقاشی نما شاید در ظاهر بسیار ساده باشد؛ اما برای آنکه بتوانید از نتیجه نهایی لذت ببرید، باید از روش مناسب و رنگ متناسب با نمای ساختمان خود استفاده کنید. در این مقاله قصد داریم تا درباره تفاوت بین نمای سیمانی و نمای سنگی صحبت کنیم. به نظرتان این دو نما چه تفاوتی از نظر ساختار با هم دارند؟ برای نقاشی هر کدام باید از چه روشی استفاده کرد؟ آیا می‌توان از همان تجهیزات و وسایلی که برای نقاشی نمای سنگی استفاده می‌شود، روی نمای سیمانی هم استفاده کرد؟ در این مقاله با ما همراه باشید تا درباره تفاوت بین نقاشی این دو نما بیشتر بدانید.

نمای سیمانی

نمای سیمانی به‌صورت کلی دو نوع سفید و سیاه دارد. البته نماهای سیمانی سیاه، بیشتر به رنگ طوسی هستند. نماهای سیمانی سفید به سرعت کثیف می‌شوند. به همین خاطر در مدت زمان معین، نیاز به نماشویی پیدا می‌کنند. وقتی که نما رنگ خود را از دست بدهد یا مدت طولانی شسته نشود، نما احتیاج به نقاشی مجدد خواهد داشت.

نمای سنگی

سنگ از جمله متریال بسیار رایج در نمای ساختمان به حساب می‌آید. از انواع مختلف سنگ در نمای ساختمان استفاده می‌کنند. برخی انواع سنگ همانند مرمر یا گرانیت نیاز به نقاشی ندارند. در این نوع سنگ، فقط از شستشوی نما استفاده می‌شود؛ اما گاهی از سنگ‌هایی همانند سنگ‌های رودخانه‌ای در نمای ساختمان یا دیوارهای ساختمان استفاده می‌کنند. این نوع سنگ‌ها رنگ طبیعی دارند؛ اما معمولاً برای زیباتر کردن نمای ساختمان، سنگ را نیز نقاشی می‌کنند.

نقاشی نما سیمانی

وقتی که روی نمای سنگی دست بکشید، متوجه می‌شوید که نمای سیمانی، بافتی بسیار زبر دارد. سیمان دارای خلل و فرج بسیاری است. همین خلل و فرج و همچنین بافت دندانه‌ای شکل و زبر باعث می‌شود تا نقاشی نمای سیمانی کار بسیار دشواری باشد. معمولاً از رنگ‌هایی استفاده می‌کنند که پوشانندگی بسیار خوبی داشته باشند. به غیر از نوع رنگ، ابزارهایی که در نقاشی نما سیمانی استفاده می‌کنند نیز اهمیت بسیاری دارد. در نقاشی این نوع نما، معمولاً از روش‌هایی استفاده می‌کنند که رنگ به‌صورت کامل نما را بپوشاند. بر اساس شرایط مختلف و نوع دیوار، از روش‌های مختلف استفاده می‌کنند. روش استفاده از پیستوله یکی از رایج‌ترین روش‌های نقاشی نما سیمانی به حساب می‌آید. پیستوله می‌تواند رنگ را به‌صورت کاملا پودری روی سطح پخش کند. به همین خاطر لا به لای بافت سیمان می‌رود و تمام سطح را می‌پوشاند. معمولاً از غلطک برای نقاشی سیمان استفاده نمی‌کنند؛ اما اگر قرار باشد از غلطک استفاده کنند، بهتر است غلطک‌هایی پر پشت را انتخاب کنید که غلطک لای بافت زبر و دندانه‌ای سیمان برود. همچنین برای نقاطی که رنگ نخورده، از قلم‌مو استفاده می‌کنند. در ضمن به یاد داشته باشید که گاهی سیمان به‌خاطر مشکلات خشکی، ترک می‌خورد. یک پیمانکار حرفه‌ای، پیش از نقاشی نما سیمانی، ابتدا قسمت‌های ترک خورده را درزگیری می‌کند.

نقاشی نمای سنگی

نقاشی نمای سنگ در مقایسه با نمای سیمانی تا حدودی راحت‌تر است. البته باید به نوع سنگ نیز دقت داشت. در وهله اول اینکه سنگ در مقایسه با سیمان، سخت‌تر رنگ را قبول می‌کند. به همین خاطر معمولاً برای نقاشی نما سنگی، از پرایمرهای مختلف روی نما استفاده می‌کنند. انتخاب نوع رنگ در نقاشی سنگ همانند نقاشی سیمان حساسیت ندارد. همچنین از انواع مختلف ابزارهای نقاشی همانند غلطک، پیستوله یا قلم‌مو می‌توانید استفاده کنید.

تفاوت عمده بین نقاشی نمای سنگی و سیمانی چیست؟

تفاوت عمده بین نقاشی نما سنگی و سیمانی، بافت زبر و خلل و فرج سیمان است. البته در نظر داشته باشید که گاهی سنگ‌ها تیشه خورده هستند. سنگ‌های تیشه خورده نیز همان مشکل نمای سیمانی را دارند. به این ترتیب باید در این نوع نماهای سنگی نیز از انواع پیستوله استفاده کنید تا تمامی بخش‌های سنگ به‌خوبی پوشش‌دهی رنگ داشته باشد. در صورتی که بخشی از نما رنگ نگرفته باشد، ظاهر نما اصلاً زیبا نخواهد بود. پس حتماً باید نقاشی نمای سنگ‌های تیشه خورده و سیمانی به‌خوبی و با دقت کامل انجام شود.

کار را به کاردان بسپارید

در نهایت توصیه ما به شما این است که با پیمانکاران خبره در این زمینه صحبت کنید. پیمانکارانی که به‌صورت حرفه‌ای در این زمینه تخصص دارند، درباره تفاوت بین انواع نمای سنگ و همچنین تفاوت بین نمای سنگ و سیمان به‌خوبی اطلاع دارند. به همین خاطر دقیقاً می‌دانند که باید از چه رنگ و تجهیزاتی روی هر نما استفاده کنند. به این ترتیب نه نگران دوباره کاری هستید و نه لازم است تا چندین و چند بار برای گرفتن نتیجه بهتر، رنگ و تجهیزات جدید بگیرد. توجه داشته باشید که در انتخاب پیمانکار نیز دقت داشته باشید. به هر پیمانکاری نمی‌توان اطمینان کرد. حتماً پیش از واگذاری پروژه نمای ساختمان خود به یک شرکت پیمانکاری، ابتدا رزرو کاری او را چک کنید. یک پیمانکار حرفه‌ای، ابتدا از نوع نما و شرایط ساختمان و محیط بازدید می‌کند. سپس بعد از بررسی، پیشنهادات مختلف را ارائه می‌دهند. با این کار هم کار نقاشی نما شما سریع‌تر به پایان می‌رسد و هم در هزینه‌ها صرفه‌جویی می‌شود.

تفاوت نقاشی نمای سیمانی و سنگی


موضوعات مرتبط: نقاشی و رنگ آمیزی نما , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


تیم خدمات ساختمانی کارویس
یک شنبه 10 بهمن 1400 ساعت 15:26 | بازدید : 74 | نویسنده : admin | ( نظرات )

بازسازی خانه

اگر به هر دلیلی نیاز به خدمات ساختمانی پیدا کرده باشید، حتما نام برند تجاری کارویس برای شما آشناست. مجموعه کارویس سال های زیادی است که در زمینه ارائه انواع خدمات ساختمانی فعالیت می کند. حالا شاید برای شما جای سوال باشد که مجموعه کارویس چگونه توانسته است نام خود را در ذهن مشتریانش حکاکی کند. مجموعه کارویس علاوه بر تجربه بالایی که در زمینه خدمات ساختمانی دارد، دارای تیم آموزش دیده، متخصص و با مهارت بالا است. مدیریت مجموعه کارویس در انتخاب اعضای تیم بسیار حساس و نکته سنج عمل کرده است. مسئولیت پذیری بالا، اهمیت به حقوق مشتری و حقوق کارکنان از دیگر ویژگی ها این مجموعه است.با یک نگاه اجمالی قطعا به دلایل موفقیت مجموعه کارویس پی خواهید برد. اهمیت به نیازها، خواسته ها و توقعات مشتریان، ارائه مشاوره کارشناسی دلسوزانه، در نظر گرفتن بودجه مشتری، زمانبندی و برنامه ریزی دقیق سبب می شود که افراد بیشتری به چنین مجموعه ای اعتماد کنند و تمایل همکاری با آن را داشته باشند. مجموعه کارویس با تمام توان در هر زمینه مثل بازسازی خانه، نماشویی، طراحی دکوراسیون داخلی، کفسابی، خط کشی پارکینگ و دیگر زمینه های مربوط به حوزه ساختمانی، خدمات ارائه می کند.

خدمات تیم کارویس

همانطور که در ابتدای مقاله ذکر کردیم، تیم کارویس با داشتن سابقه درخشان در زمینه خدمات ساختمانی توانسته است تا حد زیادی نیاز های مخاطبان خود را در حوزه ساختمانی پوشش دهد. خدماتی که مجموعه کارویس ارائه می دهد به شرح زیر است:

  • بازسازی خانه
  • نماشویی و شستشوی نما
  • طراحی دکوراسیون داخلی
  • کفسابی و سنگسابی
  • نقاشی نما و رنگ آمیزی
  • خط کشی پارکینگ و جایگاه خودرو
  • کاغذ دیواری و انواع دیوارپوش
  • مشارکت در ساخت و خرید زمین
  • طراحی و ساخت ویلا
  • طراحی و اجرای روف گاردن

بازسازی خانه با مجموعه کارویس

پس از گذشت چند سال از ساخت یک خانه و زندگی در آن، قطعا  نیاز به تغییرات و تعمیرات در خانه احساس می شود. اما با توجه به بالا بودن قیمت خانه های نوساز یا سختی های مشارکت در ساخت، بازسازی خانه بهترین گزینه برای شما است. اما با این حال بازسازی زمانی یک ایده خوب و منطقی به نظر می آید، که بتوان با کمترین هزینه، بیشترین تغییرات را در خانه ایجاد کرد. بازسازی خانه به صورت کلی، به مراتب هزینه های بیشتری از بازسازی تنها قسمت هایی از یک خانه را به همراه دارد. در نهایت این شما هستید که تصمیم می گیرید، کدام بخش از خانه نیاز به تعمیرات یا بازسازی دارد، البته در برخی موارد مشکلات خانه به صورت پنهان است و با بررسی های دقیق متوجه آن می شوید که این کار نیاز به کارشناسان حرفه ای در این زمینه دارد. مراحل بازسازی خانه توسط تیم کارویس با دقت و وسواس کامل انجام می شود و در همه موارد نظرات شما نیز مورد توجه قرار می گیرد تا در انتهای کار رضایت کاملی از بازسازی خانه خود داشته باشید.

نماشویی و شستشوی نمای ساختمان با تیم کارویس

برای رهایی از آلودگی هایی که بر سطح نمای ساختمان می نشیند و ظاهر آن را زشت و زننده می کند، چاره ای جز انجام نماشویی و شستشوی نما توسط یک تیم ماهر و کار بلد نیست. زندگی در شهر های بزرگ و آلوده، ساختمان ها را نیز با این معضل روبرو کرده است. اما با توجه به شکل گیری برخی نیاز ها خدمات متناسب با رفع آن ها نیز بوجود می آید که در این مورد شرکت های خدمات نماشویی و شستشوی نمای زیادی تاسیس شده و به ارائه خدمات می پردازند. تیم متخصص و حرفه ای نماشویی کارویس به تمام تجهیزات به روز دنیا دسترسی دارند و  با روش های دسترسی به نمای ساختمان آشنایی کامل دارند. همین نکات به ظاهر ساده سبب تمایز شرکت کارویس از دیگر مجموعه های مشابه شده است. روش های دسترسی به نما در نماشویی ساختمان از طریق بالابر، داربست و طناب است که مرسوم ترین روش برای شستشوی نمای ساختمان استفاده از طناب است.

طراحی دکوراسیون داخلی تیم کارویس

پس از نوسازی و بازسازی خانه تنها روشی که می تواند فضای داخلی خانه را خاص تر و در کانون توجهات قرار دهد، انجام طراحی دکوراسیون داخلی است. سبک های زیادی برای انجام طراحی دکوراسیون خانه و یا محیط کار وجود دارد که با انتخاب هر یک از آن ها می توانید ویژگی های مثبت محل مورد نظر را بیش از پیش کنید. تیم طراحان و معماران داخلی کارویس به تمام سبک های طراحی دکوراسیون داخلی آشنایی و توانایی اجرای آن را در محل مورد نظر شما دارند. پس کافیست که تنها سبک مورد نظر خود را انتخاب کنید و باقی کار را به تیم کارویس بسپارید.

رنگ آمیزی و نقاشی نمای ساختمان با کارویس

برای بهتر کردن ظاهر و نمای ساختمان های سنگی، آجری و سیمانی بهترین کار رنگ آمیزی و نقاشی نمای ساختمان است. نقاشی نمای ساختمان اگر به روش درست و با دقت انجام نشود قطعا زیبایی ساختمان را بیش از پیش زیر سوال می برد. برای رنگ آمیزی نمای یک ساختمان ابتدا باید نما را از آلودگی ها و ناهمواری ها پاک کرد، برای این کار می توانید ابتدا نا را نماشویی و سپس مرمت کنید. در مرحله بعداز طریق سنباده کشی باید سطح نما را کاملا صاف و یکدست نمود. در مرحله سوم پرایمر برای زیرسازی نقاشی استفاده می شود و نهایتا رنگ بر روی نما خورده می شود. داشتن تجهیزات مناسب، تخصص لازم در این زمینه و صبر و حوصله مهمترین ویژگی های نقاش برای نقاشی نما است.

کفسابی و سنگسابی کف ساختمان به همراه کارویس

پست از گذشت مدتی با عبور و مرور زیاد از روی سنگفرش های یک ساختمان، سنگ ها شفافیت و زیبایی اولیه خود را از دست می دهند. هزینه تعویض کفپوش ها بالا است و تمیز کردن آن ها با مواد معمولی جلوه سابق آن ها را باز نمی گرداند. بهترین روش برای اینکه سنگفرش ها زیبایی و جلای سابق خود را پیدا کنند، انجام عملیات کفسابی و سنگسابی بر روی آن ها است. در این روش با استفاده از ابزار و مواد مخصوص کفپوش ها تمیز می شوند و جذابیت روز های اول خود را باز می یابند. کفسابی و سنگسابی نیاز به تخصص و مهارت در این زمینه دارد و انجام آن در توان هر کسی نیست. بهتر است از شرکت ها و مجموعه هایی خدمات دریافت کنید که از کیفیت کار آن ها مطمئن هستید وگرنه تفاوتی در قبل و بعد عملیات کفسابی و سنگسابی بر روی سنگفرش های خود احساس نمی کنید.

خط کشی پارکینگ و جایگاه خودرو با تیم کارویس

به علت وجود تعداد زیاد ماشین ها و وسایله نقلیه موتوری و غیر موتوری بزرگترین چالش صاحبان وسایل نقلیه، جایی برای پارک خودرو است. خط کشی پارکینگ یا جایگاه خودرو روشی است که از طریق آن می توان به فضایی که برای پارک خودرو ها اختصاص داده شده است، نظم و ترتیب بخشید و شهر را از هرج و مرج نجات داد. خط کشی پارکینگ از سایر خدماتی است که تیم کارویس با دقت و مسئولیت پذیری بالا آن را انجام می دهد. انتخاب نوع رنگ برای خط کشی بر اساس جنس کفپوش و سر پوشیده بودن یا نبودن فضای پارک خودرو انجام می شود. شرکت های معتبر خط کشی پارکینگ از رنگ های مرغوب و با کیفیت استفاده می کنند و تمام استاندارد های مربوط به این حوزه را رعایت می کنند.

برچسب‌ها: بازسازی , نماشویی ,


|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


نقاشی نمای ساختمان با طرح‌های فانتزی
سه شنبه 4 آبان 1400 ساعت 10:12 | بازدید : 78 | نویسنده : admin | ( نظرات )

نقاشی نما

یکی از موضوعاتی که در دنیا به آن پرداخته می‌شود و بسیار حائز اهمیت است، رنگ‌ها و نحوه به کار گرفتن آن‌ها است. رنگ‌ها، بخش جدایی‌ناپذیری از زندگی انسان‌ها به شمار می‌روند، که موجب شکوفا شدن احساسات می‌شوند. اگر یک لحظه زندگی را بدون رنگ‌ها تصور کنید، خواهید دید که تا چه اندازه، خسته کننده و کسالت آور خواهد بود. این جا است، که نقش رنگ‌ها، در زندگی انسان مشخص می‌شود و هر کدام می‌توانند، احساسات خاصی را بیان کنند یا حال و هوای خاصی را در افراد ایجاد کنند. زمانی که می‌خواهیم طراحی دکوراسیون داخلی اتاق خود را تغییر دهیم یا رنگ آمیزی نما ساختمان خود را انتخاب کنیم، تا شاهد ظاهر زیباتری از آن‌ها باشیم، در واقع نقش یک طراح را بر عهده گرفته ایم.

 

رنگ آمیزی نما ساختمان چیست؟
همان طور که اشاره شد، نقش رنگ‌ها در زندگی روزمره انسان‌ها، بسیار پررنگ است و تاثیر بسزایی در زیبایی یک ساختمان و روحیه ساکنان آن دارد، به همین دلیل در چند سال اخیر، رنگ آمیزی ساختمان و نقاشی نما آن هم به روش‌های جدید و نوین، بسیار رواج یافته است و همین موضوع در خرید و فروش آن خانه نیز بسیار موثر واقع می‌شود. یکی از اقداماتی که در راستای زیبا سازی نمای ساختمان انجام می‌شود، رنگ آمیزی ساختمان است که موجب می‌شود حتی یک ساختمان قدیمی که ظاهر آن چنگی به دل نمی‌زند، بیش از پیش زیبا و تمیز به نظر برسد. البته باید گفت که هدف از رنگ آمیزی نما ساختمان تنها زیبا سازی نیست، بلکه در حفاظت از ساختار آن نیز نقش مهمی دارد. نمای ساختمان نیز مانند هر چیز دیگری، از آثار گذر زمان مصون نیست؛ هر چه زمان بیشتری بگذرد، نمای ساختمان شکل و رنگ اولیه خود را از دست می‌دهد و در نتیجه به بازسازی و ترمیم نیاز خواهد داشت. نقاشی نمای خارجی ساختمان با نقاشی فضای داخلی آن نیز تفاوت دارد و برای رنگ آمیزی آن باید از رنگ‌هایی استفاده کرد که در برابر عواملی مانند برف و باران مقاومت بیشتری داشته باشند.

 

دلایل رنگ آمیزی نما ساختمان
قبل از آن که برای رنگ آمیزی نمای ساختمان اقدام شود، ابتدا باید نمای ساختمان شسته و اصول رنگ آمیزی رعایت شود. رعایت این نکات موجب می‌شود، تا رنگ به خوبی بر روی نمای ساختمان قرار گیرد و صاف و تمیز درآید. از دلایل رنگ آمیزی نمای ساختمان، می‌توان به بازسازی و ترمیم ساختمان‌های قدیمی اشاره کرد. ساختمان‌هایی که سال‌های زیادی از عمر آن‌ها می‌گذرد به مرور ظاهر و رنگ اولیه خود را از دست می‌دهند، همین عامل تاثیر زیادی در ظاهر آن بنا و روحیه افرادی که آن را نظاره می‌کنند دارد. رنگ آمیزی نمای ساختمان‌های کهنه، ظاهری آراسته‌تر و زیباتر به آن‌ها بخشیده و به نوعی آن‌ها را جوان می‌کند. یکی دیگر از دلایل رنگ آمیزی نمای ساختمان، تغییر چهره و شکل و شمایل بیرونی آن ساختمان است. ممکن است یک ساختمان نوساز هم باشد، اما ظاهر و نمای بیرونی آن چندان جالب نباشد. به کمک رنگ آمیزی و نقاشی می‌توان ظاهر یک ساختمان را تغییر داد و چهره‌ایی زیبایی‌تر به آن هدیه داد. رنگ آمیزی نمای ساختمان علاوه‌بر تاثیری که در چهره ساختمان دارد، موجب صاف و یکدست شدن آن نیز می‌شود و از آن در برابر عوامل خارجی، مانند گرد و غبار برف و باران محافظت می‌کند.

 

انتخاب رنگ مناسب برای نقاشی نمای ساختمان
اموری که مربوط به رنگ آمیزی و نقاشی نما  می‌شوند، دارای قواعد و قوانینی هستند که باید رعایت شوند، تا این امر هنرمندانه، به بهترین شکل انجام شود و نتایج آن رضایت بخش باشد. یکی از نکاتی که هنگام نقاشی نمای ساختمان باید به آن توجه شود، انتخاب رنگ مناسب است. یک رنگ مناسب در نقاشی نمای ساختمان، رنگی است که در برابر تغییرات جوی و شرایط آب و هوایی مانند بارش برف و باران مقاوم باشد. رنگ نمای ساختمان به شدت تحت تاثیر تابش نور خورشید است، از این رو در برابر اشعه‌های نور خورشید نیز باید ثبات بالایی داشته باشد. هم‌چنین یک رنگ خوب و با کیفیت کم‌تر دچار ترک خوردگی و پوسته پوسته شدن می‌شود. قابل ذکر است قابلیت شستشو بودن از دیگر ویژگی‌های یک رنگ مناسب است به گونه‌ایی که بتوان گرد و غبار را از روی آن پاک کرد.

 

نقاشی نما با طرح‌های فانتزی
رنگ آمیزی و نقاشی نمای ساختمان با طرح‌های فانتزی یکی از روش‌های نوینی است، که در نقاشی نماو رنگ آمیزی نما بسیار محبوب است. با مشاهده ساختمانی که از این نوع رنگ آمیزی استفاده کرده است حس خوبی به بیننده منتقل می‌شود، به گونه‌ایی که چشم‌ها مجذوب آن خواهد شد و ترغیب می‌شوید تا کنار آن ایستاده و چند تا عکس از خود بگیرید. برای شما هم پیش آمده که در شهر در حال گشت و گذار هستید و ناگهان شیفته یک ساختمان می‌شوید، ساختمانی که برای زیبایی و رنگ آمیزی خود از طرح‌هایی جالب و خلاقانه استفاده کرده است. ما این طرح‌‌ها را پیش‌تر روی نمای بیرونی مهد کودک‌ها مشاهده کردیم، اما امروزه هر جای شهر ممکن است به آن‌ها بر بخوریم.

یکی از مکان‌هایی که بیشتر از این نوع رنگ آمیزی استفاده می‌کنند، مهد کودک‌ها هستند، زیرا این نوع نقاشی به دلیل حس فوق‌العاده‌ایی که در بیننده ایجاد می‌کنند، معروف هستند و می‌توانند یک کودک را به شدت مجذوب خود کنند تا پرانرژی به آن مکان رفته و یک روز خوب را تجربه کند. ما این نوع رنگ آمیزی را در فضای پارک‌‌ها و شهربازی‌ها نیز مشاهده می‌کنیم؛ پارک‌ها یا شهربازی‌‌ها مکان‌هایی هستند که برای عوض کردن روحیه و گذراندن یک روز خوب به آن جا می‌رویم، از این رو برای نقاشی نمای ساختمان یا دیوار خود از طرح‌ها و رنگ‌هایی استفاده می‌کنند که موجب ذوق بیننده شوند و حس خوبی را به ‌آن‌ها منتقل کنند. بدون شک باغ وحش‌ها از دیگر مکان‌های تفریحی هستند که در یک روز تعطیل همراه خانواده به آن جا سری می‌زنیم. روی دیوارها و نمای بیرونی باغ وحش‌ها نیز رنگ آمیزی‌ها و طرح‌هایی دیده می‌شود که توجه ما را به خود جلب می‌کند و موقعیت خوبی را برای گرفتن چند عکس خانوادگی ایجاد می‌کنند.

 

چرا از طرح‌های فانتزی برای رنگ آمیزی نمای ساختمان استفاده می‌شود؟
نقاشی نما ساختمان با ذوق و خلاقیت همراه است. این امر هنگامی که با رنگ‌های جذاب و طرح‌های فانتزی ترکیب می‌شود چشم‌ها را به خود خیره کرده و حس فوق‌العاده‌ایی به بیننده منتقل می‌کند. ساختمان‌هایی که برای نقاشی خود از طرح‌های فانتزی استفاده می‌کنند، به ندرت از یاد می‌روند و هر کسی را مجذوب خود خواهند کرد. برای نقاشی ساختمان با طرح‌های فانتزی باید به نوع ساختمان نیز توجه کرد؛ بدون شک نقاشی ساختمان یک مهدکودک با نقاشی ساختمان اداری فرق می‌کند. طراحان داخلی معتقد هستند، اگر به درستی از این روش استفاده شود ساختمان‌هایی آراسته‌تر و در نتیجه شهری زیباتر خواهیم داشت. اگر به عنوان یک طراح می‌خواهید ساختمانی را نقاشی کنید، می‌توانید با استفاده از طرح‌های فانتزی یک ساختمان زیبا به شهر خود هدیه دهید، البته باید به کاربری ساختمان نیز توجه کنید و در استفاده از این روش، افراط نکنید.

 

سخن آخر
همه ما دوست داریم زمانی که در شهر قدم می‌زنیم ساختمان‌هایی زیبا با رنگ آمیزی فانتزی مشاهده کنیم، این ساختمان‌ها علاوه بر آن که حس خوبی در فرد ایجاد می‌کنند تاثیر بسزایی در زیبایی و آراستگی شهر خود نیز دارند.


موضوعات مرتبط: نقاشی و رنگ آمیزی نما , ,

|
امتیاز مطلب : 0
|
تعداد امتیازدهندگان : 0
|
مجموع امتیاز : 0


صفحه قبل 1 2 3 4 صفحه بعد

منوی کاربری


عضو شوید


نام کاربری
رمز عبور

:: فراموشی رمز عبور؟

عضویت سریع

نام کاربری
رمز عبور
تکرار رمز
ایمیل
کد تصویری
نویسندگان
خبرنامه
براي اطلاع از آپيدت شدن وبلاگ در خبرنامه وبلاگ عضو شويد تا جديدترين مطالب به ايميل شما ارسال شود



دیگر موارد
چت باکس

نام :
وب :
پیام :
2+2=:
(Refresh)
تبادل لینک هوشمند

تبادل لینک هوشمند

برای تبادل لینک ابتدا ما را با عنوان بازسازی خانه و آدرس homerenovation.LXB.ir لینک نمایید سپس مشخصات لینک خود را در زیر نوشته . در صورت وجود لینک ما در سایت شما لینکتان به طور خودکار در سایت ما قرار میگیرد.






آمار وب سایت

آمار مطالب

:: کل مطالب : 467
:: کل نظرات : 0

آمار کاربران

:: افراد آنلاین : 1
:: تعداد اعضا : 0

کاربران آنلاین


آمار بازدید

:: بازدید امروز : 11
:: باردید دیروز : 0
:: بازدید هفته : 11
:: بازدید ماه : 14
:: بازدید سال : 25
:: بازدید کلی : 1942